Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 19:00:28 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Přijímače a technika
Skylink pripravuje uviesť na trh nové karty,  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
27.10.2012 21:50 • ® CS-
Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M77 Group, plánuje uviesť na trh v priebehu niekoľkých najbližších mesiacov nové dekódovacie karty, ktoré nemajú ešte konkrétny názov no nahradia v budúcnosti tie súčasné. Nové dekódovacie karty (pod súčasný pracovný názvom – Karty X) by sa mali predávať za doporučenú cenu 39,99 eur. Po kúpe si však bude musieť zákazník okrem registrácie ešte aj novú Kartu X aktivovať za jednorázový aktivačný poplatok 20 eur. Následne po aktivácii bude možné rovno si predplatiť niektorý z platených balíčkov, alebo zaplatiť iba servisný poplatok (1,2 eur/mesiac či 14,4 eur/rok).
V praxi to bude znamenať, že zákazník si zakúpi dekódovaciu kartu tak ako doteraz. Novinkou však bude jednorázový aktivačný poplatok v cene 20 eur, ktorý bude možné zaplatiť už tradičnými spôsobmi ako napr. poštovou poukážkou, prevodom z účtu či u vybraných predajcov. Po zaplatení aktivačného poplatku si bude musieť zákazník predplatiť niektorý z platených balíčkov, alebo zaplatiť iba servisný poplatok. V prípade teda, že zákazník bude mať záujem len o balík DIGITAL bude ho stáť dekódovacia karta aj so zaplateným ročným servisným poplatkom 74,39 eur (39,99 eur dekódovacia karta + 20 eur aktivačný poplatok + 14,4 servisný poplatok/ročne).
Podobný systém bude aj u nových kariet výmena, kde karta bude predávaná za cenu 13,99 eur, aktivačný poplatok bude zdarma (0 eur) a už bude na samotnom zákazníkovi, či si vyberie jeden z platených balíčkov kde je servisný poplatok v cene balíčku, alebo zaplatí servisný poplatok (1,2 eur/mesiac či 14,4 eur/rok).
Z dôvodu zavedenia nových kariet bude znížený aj počet dní u režimu global free. Zákazníci budú mať tak na registráciu karty len 10 dní. K zníženiu počtu dní u global free dôjde hlavne z dôvodu obávaného zneužitia kariet, ktoré by mohli slúžiť len ako jednorázové karty v prípade, že by zostal nastavený systém ako je to v súčasnosti, a to 20 dní. Treba však dodať, že po skrátení global free bude platiť 10 dní na registráciu nielen pre nové karty, ale aj pre súčasné predávané karty Standard HD, keďže systém Skylinku neumožňuje nastaviť global free inak na rôzne karty.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 23   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 2 / 2

 
Karta X není v současné době v přípravě, nejdříve  
28.10.2012 00:23 • satCentrum
Karta X není v současné době v přípravě, nejdříve až příští rok. Info přineseme příští týden. Za Skylink nás nehubujte, budeme mít postupně ještě několik novinek ;)
 
 
 
par32  
28.10.2012 00:18 • ® majsat007
ake zdrazovanie, uz vidim ako skylink argumentuje:
teraz Skylink Standard HD (IR) = 84,99EUR (v cene 12m DIGITAL)
potom Karta-X = 39,99+20+14,4 = 74,39 EUR
.
to ze dnes su tie karty dostupne uz okolo 50 EUR nic nemeni na tom, ze uvedenie noveho modelu v predaji kariet bude spojene s magickym slovom ZLACNUJEME o 10 eur
.
to o tom zneuzivani kariet mi akosi nepasuje. ak komplet stoji 45 eur mesacne, tak prepocitanim na 20 dni by to bolo 30 eur. a to nepocitam, ze v komplete ide 5 porno kanalov, zatial co v global free nie su dostupne. cize aby sa naozaj mohol skylink obavat - tak by musela byt cena pre predajcov okolo 20 eur aby si na to este nejaku marzu mohli nabalit predajcovia. Alebo je to vsetko inak, a ich obavy suvisia s novou cenou za komplet ponuku, a v tom pripade aj tych 30 eur moze byt este lukrativna cena.
TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
 
 
 
Zdražovanie sa sice dalo čakať ,ale tak skoro to  
27.10.2012 23:05 • ® par32
Zdražovanie sa sice dalo čakať ,ale tak skoro to asi nečakal nikto :bad: :bad: :bad:
 
 
Celkový počet reakcí: 23 / zobrazují se: 21 ... 23

|<«12»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist