Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 23:07:47 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Skylink
NAMIESTO 154,80 O 74,90 EUR MENEJ, NEVERIL, UVERIL A TERAZ MAJÚ RODINNÉ PEKLO...  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
31.05.2018 10:05 • ® arsat84
Má kartu S. a povedal si, že už končí, lebo to chce mať oficiálne, je to však neskutočne predražené a on radšej bude chodiť v lete do prírody a telku nepotrebuje. A tiež nechce byť v područí nelegálnych zdieľaní cez internet. Mal balíček Smart a ako športovcovi mu chýbali športové programy. Keď mu pred ukončením platnosti Smart volala rýchlomluvící slečna a priam oslavne oznamovala, že mu ponúkajú so zľavou Smart, povedal, že nemá záujem, možno bude mať niekedy na jeseň, ale medzitým si to celé ešte premyslí, či kvôli športu nepôjde úplne preč. A že ona mu dá Multi so zľavou grátis na jeden mesiac. Povedal jej, nech si nerobí srandu a nech je rada, že je blbec. Ak by nebol, pozerá za pár eur všetko. O týždeň sa ozvala znova, že má pre neho fantastickú ponuku a to Multi za 79,90 eur a teda mimoriadna zľava len pre neho je až 74,90 eur! Zobral to a nastal ďalší problém. Manželka mu telefonuje, že prestal fungovať Travel XP. V rodine zavládlo peklo a teraz či viete, čo sa udialo....?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 9   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Zdravím, ale ja nie som bežný užívateľ, chcem mať  
07.06.2018 23:49 • romannitra
Zdravím, ale ja nie som bežný užívateľ, chcem mať prístroj, ktorý ma ničím nebude obmedzovať.So satelitmi sa hrám už cca 23rokov, takže mám prehlad.Nie som ale na takej úrovni, aby som mal doma nejaký super Linux, som úplne spokojný s Openboxom a Cryptoboxom-zlatá stredná trieda.Na tv mám ale málo času, cez týždeň ho nezapnem skoro vôbec,ak neladím nejaký prijímač.Teraz mám aj nočné, takže za chvílu idem spať.Želám všetko dobré.
 
 
 
@romannitra  
06.06.2018 18:26 • ® arsat84
Roman, technicky bolo použité kódovanie Cryptoworks,následne Irdeto, teraz Viaccess. Prevádzkovateľ v začiatku potreboval masy, sám prijímače nedokázal ponúkať, nechal to logicky na predajcov, neskôr sa snažil na tlak zopár veľkoobchodných firiem obmedziť predajcov pri predaji prijímačov zavedením " certifikovaných " prístrojov, to sa mu príliš nedarilo, avšak teraz už je na trhu pár takých prístrojov, ktoré bežnému zákazníkovi celkom vyhovujú. Podstata celého problému prevádzkovateľa však nie sú prijímače, problémom je netransparentnosť poskytovaných služieb. Ak máš záujem o tom diskutovať, viem aj pokračovať...
 
 
 
Ja nepodsúvam luďom žiadne prijímače, nie som  
06.06.2018 16:47 • romannitra
Ja nepodsúvam luďom žiadne prijímače, nie som žiadny predajca týchto a ani iných prijímačov.Len sa mi nepáči, že kedysi nikomu nevadilo aké prijímače sa používajú, hlavne že sa karty predávali a všetko fungovalo.Potom si zrazu niekto vymyslel "ich" prijímače, hotová katastrofa.Veď sa v tom vyznáme čo a ako.Existujú aj iné "zázračné" prijímače okrem cryptoboxov.Ja za to nemôžem, že z rôznych dôvodov sú "ich" prijímače také aké sú.Ja sa snažím luďom pomôcť nie však radou, aby si kúpili druhý prijímač, keď ten čo majú doma môže naďalej fungovať.Ak budeme mať platy ako inde, nebudeme to riešiť, to som už písal.Keď chce nemenovaný sat.operátor aby používali ludia ich prijímače, tak namiesto investovania miliónov na reklamy nech ich predáva za 20euro.Ale ja by som taký prijímač nechcel ani zadarmo.
 
 
 
@romannitra  
06.06.2018 07:23 • ® arsat84
Roman, povedzme, že nie si " v obraze " a nie, že si a chceš si prilepšiť len pre seba tým, že nepodporuješ pravdu a rovnosť pre všetkých. Ak si za pravdu a rovnosť, tak potom ako môžeš tvrdiť, že Ty dokážeš garantovať ľuďom programy kódované prevádzkovateľom na prijímačoch, ktoré majú. Nerobíš práve Ty nekalú reklamu tým, že im podsúvaš tvrdenie o zázračných Cryptoxoch, ktoré to garantujú? Asi bude lepšie ten prípad do detailov rozpitvať... Súhlasíš?
 
 
 
arsat  
05.06.2018 20:42 • romannitra
Zdravím, ja nikomu nič nerozkazujem, len treba luďom seriozne poradiť a nie to, aby si kupovali druhý prijímač a kartu next..A také rady, že nové programy len cez nejaké redy prístroje sú ozaj buď z nevedomosti alebo je to platený agent Skylinku, prípadne inej firmy, ktorá chce silou mocou predávať redy prijímače.Ak budeme mať platy ako niekde inde, nebudeme nič riešiťa s úsmevom si to kúpime.
 
 
 
@romannitra  
05.06.2018 07:46 • ® arsat84
Roman, prekvapil si ma, ani nie tak obsahom, ako skôr rozkazom. Zakazuješ mi radiť ľuďom? A nebolo by z Tvojej strany serióznejšie hovoriť im celú pravdu...?
 
 
 
uničítačka  
05.06.2018 00:13 • romannitra
Neraďte luďom, aby si kupovali čertmi fikované prijímače.Na Cryptoboxe stačí zmeniť čítačku na irdeto a ide to bez problémov.
 
 
 
@letas  
31.05.2018 13:21 • ® arsat84
Si šikovný, je to tak, máš pravdu. Problém je ale hlavne v tom, že majú prijímač AB s uni čítačkou a po aktivácii Multi ho žena " péruje ", že prečo jej neide Travel. On tvrdí, že športové mu fungujú a to mu stačí. A ja im radím, kúpte si Ready prístroj a kartu Next, Twin LNB a budete mať pokoj. Ona tvrdí, že nedá ani cent a nech to manžel reklamuje. Som zvedavý...
 
 
 
Nové pridané programy,len cez Skylink ready  
31.05.2018 12:53 • ® letas
Nové pridané programy,len cez Skylink ready prístroje.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
 
 
Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist