|
@jopo166
|
|
01.10.2018 08:51 • ® arsat84 |
|
|
Jopko, nemaľuj čerta na stenu. Určite rozumieš o čom je reč. Veď napokon Ty sám si propagátorom toho, čo by ten tzv. Skylink malo pochovať nielen v jeho klasickej podobe. Keďže si veselo verejne nabádal k jeho prístupu cez nelegálne servery. A tak v tej klasickej podobe je Skylink už dávno pochovaný, čo znamená základné reklamné programy v cene karty....
Odpovědět
|
|
|
arsat84
|
|
30.09.2018 18:52 • ® jopo166 |
|
|
Neprežije skrachuje a všetci budeme pozerať z okna
Odpovědět
|
|
|
@zagrapan
|
|
26.09.2018 08:44 • ® arsat84 |
|
|
Mimochodom, vďaka za Tvoju reakciu, je signifikantná. No lebo si všimni, čo sa deje, koľko je tu odrazu reakcií. Lenže o čom sú, nie o podstate témy, ale o ...Máš naozaj vážne záujem dozvedieť sa niečo konkrétne ? Kľudne sa opýtaj.
Odpovědět
|
|
|
@twoooo
|
|
25.09.2018 19:58 • ® zagrapan |
|
|
stejně nic konkrétního nenapíše, jako vždy
Odpovědět
|
|
|
urcite sa tu nepokakame z nejakeho tvojho
|
|
25.09.2018 19:43 • ® twoooo |
|
|
urcite sa tu nepokakame z nejakeho tvojho sokujuceho faktu lebo parabola nam tu je asi vsetkym ukradnuta,
Odpovědět
|
|
|
@lubos
|
|
25.09.2018 08:45 • ® arsat84 |
|
|
Luboško, je mi to taktiež ľúto, čo sa na nešťastnej Parabole deje, neviem však, ako by som Ti mohol pomôcť. Jedine ak tak, že Ti prezradím dobre známy fakt. Môže byť a či to môže Tvoje city a či skôr väzby na Parabolu, dokonale zraniť... ?
Odpovědět
|
|
|
Arsat je na Parabole v BLACK LISTĚ.Luteráne
|
|
25.09.2018 08:30 • ® lubos |
|
|
Arsat je na Parabole v BLACK LISTĚ.Luteráne Luteráne.
Odpovědět
|
|
|
přesně tak jak píše twoooo. Tady to přiznat můžeš,
|
|
24.09.2018 17:41 • ® zagrapan |
|
|
přesně tak jak píše twoooo. Tady to přiznat můžeš, na parabole ne, protože tam máš už minimálně 2 nicky trvale bloklé a s arsatem si teď v base. A tos to vyfásnul fest, až do konce října. A duplicitní nicky se tam nesmí používat, i když to všichni dělají Přinejhorším budeš muset oživit tu svoji stránku, než ti to tam zdechne úplně. Mrtví novináři už netáhnou, stejně se nic nevyšetří, to všichni víme...
Odpovědět
|
|
|
neviem co sa tu stale hanbis priznat, keby si bol
|
|
24.09.2018 16:49 • ® twoooo |
|
|
neviem co sa tu stale hanbis priznat, keby si bol chlap normalne priznas ze si Luteran. Cely interne t to aj tak vie len ty tu robis zaujmaveho ze to nie si ty.
Odpovědět
|
|
|
ty fandíš sobě, já fandím Skylinku, už jenom
|
|
24.09.2018 16:38 • ® zagrapan |
|
|
ty fandíš sobě, já fandím Skylinku, už jenom proto, že tě tak štve, pán Ján Luterán alias arsat84
Odpovědět
|
|
|
@zagrapan
|
|
24.09.2018 07:56 • ® arsat84 |
|
|
Kto má aké sny, vízie, nočné mory, to je u ľudí prirodzená vec, fandím aj Tebe a Tvojmu Luteránovi, pokiaľ v tom sami "nelietate". Mňa osobne Skylink zaujíma totálne neutrálne len ako prípad veci, ktorá sa vymkla spod kontroly štátu a narobila neskutočné škody celej spoločnosti v SR a ČR. Pre Tvoje chápanie, je to niečo podobné ako cigarety načierno. Profitujú z toho zainteresovaní podvodníci, colníci a fajčiaci, lenže sa to negatívne dotýka všetkých a nielen dymom...
Odpovědět
|
|
|
Luteránův už asi 4271. sen o krachu Skylinku...a
|
|
23.09.2018 23:13 • ® zagrapan |
|
|
Odpovědět
|
|
|
@twoooo
|
|
23.09.2018 22:40 • ® arsat84 |
|
|
Pre istotu, či si ozaj pri vedomí. Nože skús presne definovať, čo je to Skylink.
Odpovědět
|
|
|
ja som prebudeny dost to ty tu furt nieco splietas
|
|
23.09.2018 20:02 • ® twoooo |
|
|
ja som prebudeny dost to ty tu furt nieco splietas zo sna...
toto ma akoze skylink zachranit , pred cim? pred krachom? nebud smiesny ti preziju aj teba aj mna, bez ohladu na nejaku internet tv.
to skor mam obavy o tvoju vysnenu magneticku tv...
Odpovědět
|
|
|
@twoooo
|
|
23.09.2018 19:27 • ® arsat84 |
|
|
No vidíš, ako pekne uvažuješ. To Live je práve niečo také prispaté, čo sa akože pridávalo zadarmo k niečomu, čo sa pôvodne v základe ponúkalo v cene karty. No a logicky sa to vôbec nepoužívalo, lebo ťažko si predstaviť užívateľov, ktorí nemajú internet, načo by im Live bolo. A teraz ktosi prišiel so super nápadom, že týchto ľudí bude lanáriť na prijímač s viazanosťou a službou cez internet pod 3 eur. Akosi len zabudol, že aj to pripojenie na internet nebude zadarmo. Už si sa prebudil...?
Odpovědět
|
|
|
A skylink live je čo pán prispatý?
|
|
23.09.2018 19:12 • ® twoooo |
|
|
A skylink live je čo pán prispatý?
Odpovědět
|
|
|
@twoooo
|
|
23.09.2018 18:59 • ® arsat84 |
|
|
Dá sa predpokladať, že zdieľaný obsah dostupný cez internet, ktorý sa bude pod hlavičkou Skylinku ponúkať bude legálny.
Odpovědět
|
|
|
A tak sa paradoxne začarovaný kruh Skylinku
|
|
23.09.2018 11:56 • ® twoooo |
|
|
A tak sa paradoxne začarovaný kruh Skylinku uzatvára novým pokusom o prilákanie klientov tam, kde Skylink najviac vykrvácal. Cez podnodníkov, ktorí mu ukradli službu a nezákonne ju ponúkali a ponúkajú prostredníctvom ruských, ukrajinských, čínskych a slovensko-českých serverov
skylink ide ponukat legalny sharing alebo co?
Odpovědět
|
|
|
Počkáme si nějak to určitě dopadne.Bud dobře nebo
|
|
23.09.2018 11:30 • ® lubos |
|
|
Počkáme si nějak to určitě dopadne.Bud dobře nebo špatně.Jiná možnost neni.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 19 / zobrazují se: 1 ... 19