|
luterán , to už máš na sučany . daj sa liečiť ,
|
|
03.11.2018 22:31 • ® kompresor |
|
|
luterán , to už máš na sučany . daj sa liečiť , alebo si hoď mašľu. len tak sa ti dá pomôcť.
Odpovědět
|
|
|
@zagrapan
|
|
01.11.2018 19:27 • ® arsat84 |
|
|
Mnou zmieňovaní jedinci sa na rozdiel od Teba neboja povedať verejne pravdu k danej téme...
Odpovědět
|
|
|
@zagrapan
|
|
01.11.2018 19:20 • ® arsat84 |
|
|
Zdá sa, že máš dvojité videnie. Ja som si za seba povedal, čo som potreboval a JG bol z môjho pohľadu jasne odpísaný. Luterán alias skysat ma naozaj dosť sklamal, čakal som od neho omnoho viac, predovšetkým dôraznosť.
Odpovědět
|
|
|
a tebou zmiňovaní jedinci jsou taky dobrý
|
|
01.11.2018 18:44 • ® zagrapan |
|
|
a tebou zmiňovaní jedinci jsou taky dobrý matroš...
Odpovědět
|
|
|
@arsat84
|
|
01.11.2018 18:43 • ® zagrapan |
|
|
Odpovědět
|
|
|
@zagrapan
|
|
01.11.2018 16:52 • ® arsat84 |
|
|
Musím s Tebou tentoraz iba súhlasiť. Luterán ma dosť sklamal, čakal som od neho omnoho viac a predovšetkým dôraznejšie argumenty. Glisníka jednoducho podcenil a nechal ho doslova vyniknúť vo svojej pretvárke. Obrovská škoda, že sa chatu nezúčastnili borci ako keff,fofo1,sasuke,Jjezevec,bretah a pod., tí by ho načisto vymazali...
Odpovědět
|
|
|
@arsat84
|
|
01.11.2018 12:59 • ® zagrapan |
|
|
Odpovědět
|
|
|
zaujmve napisat ze niekto pozna sam seba "tak
|
|
01.11.2018 10:03 • ® twoooo |
|
|
zaujmve napisat ze niekto pozna sam seba "tak trocha aj osobne"
Odpovědět
|
|
|
@igor
|
|
31.10.2018 21:53 • ® arsat84 |
|
|
OK, takže, Ján Luterán, toho poznám tak trocha aj osobne v súvislosti so začiatkami rozvoja TV vysielania a následne hlavne okolo SAT TV od úplných začiatkov SAT Clubu CS, Solid Europe, Sattech, VTV,TV Luna, Slovaklink, Skylink atď až doteraz. Žiaľ, na Fera si nespomínam, avšak pokiaľ mi dáš nejaké indície, pokúsim sa niečo vydolovať...
Odpovědět
|
|
|
@arsat84
|
|
31.10.2018 21:26 • ® Warder |
|
|
Darmo sa snazis (podobne ako v STB) odvadzat od seba pozornost. h zostane vzdy hm aj ked sa zabali do pozlatka. Nosce te ipsum.
Odpovědět
|
|
|
Arsat neodbiehaj od temy
|
|
|
Riesime tu odbornikov SAT TV. Padli tu nejake mena, Teba som prosil, ci vies o tychto ludoch nieco zistit (JL, Fero...).
Ak Wardera poznas a nepovazujes ho za odbornika tak ho neries. Ci a na co (koho) bude Warder reagovat je jeho vec.
Odpovědět
|
|
|
@Warder
|
|
31.10.2018 20:22 • ® arsat84 |
|
|
Dá sa predpokladať, že ako bývalý agent ŠTB máš rozpoltenú osobnosť, jedna časť má výčitky svedomia, to zrejme riešiš alkoholom, druhá časť trpí pocitom menejcennosti, to riešiš vulgaritou. Čiže si v podstate stratená existencia s orientáciou dokopy, dá sa predpokladať, že si zbavený svojprávnosti. Iba blázon by sa Tebou vážne zaoberal, nieto ešte súdil. Čo sa dá vysúdiť na mentálnom chudákovi?
Odpovědět
|
|
|
@igor
|
|
31.10.2018 19:53 • ® Warder |
|
|
Preco by som zakladal nejake dalsie vlakno ? Tot Janik Lufteranovie nech sa ti prizna ked je taky spravodlivy a chlap. Nosce te ipsum.
Odpovědět
|
|
|
@arsat84
|
|
31.10.2018 19:48 • ® Warder |
|
|
Warder caka ze mu ako agent STB prides vylizat kakac a potom podas nejaku zalobu ako si sa onehda kdekomu vyhrazal. Nosce te ipsum.
Odpovědět
|
|
|
@igor
|
|
31.10.2018 15:50 • ® arsat84 |
|
|
Warder Ti neodpovie, lebo nič podstatné z praxe a profesie SAT TV nevie. A navyše má strach z toho, aby sa neodhalila jeho pravá identita v podobe agenta.
Odpovědět
|
|
|
@tomko
|
|
31.10.2018 15:04 • ® arsat84 |
|
|
Určite, bolo by super poznať každého, kto prispel k rozvoju SAT TV.
Odpovědět
|
|
|
@arsat84
|
|
31.10.2018 13:59 • ® tomko |
|
|
A o Ferovi z Dolnej Maríkovej nechcete vedieť? Ten o spominanom človeku, ktorom chcete vedieť, isto viete, že veľa ľudom pomohol, poradil apod. Tak isto aj mnohí iní, ako aj Fero
Odpovědět
|
|
|
@Warder
|
|
|
Bavime sa tu o odbornikoch v SAT branzi. Ja JL nepoznam, ale rad sa o nom nieco dozviem ak jeho meno pada na tomto fore pomerne casto v suvislosti so SAT branzou. Vieme doveryhodne dokazat ze JL alias satguru je ta ista osoba, na ktoru si poslal link. Kludne zaloz vlakno o JL spolupracovnikovi STB, mozno sa niekto ozve, kto ho zazil v "akcii".
Odpovědět
|
|
|
@Warder
|
|
31.10.2018 12:54 • ® arsat84 |
|
|
Warder a prečo si Ty taký schovaný a pritom navyše ešte aj načisto ustráchaný? Máš niečo za "ušami" ŠTB a či len za lubom? Myslíš niečo takéto? http://www.upn.gov.sk/regpro/vysledky-vyhladavania.php?kraj=&priezvisko=Luter%C3%A1n&meno=J%C3%A1n&datum_narodenia=&kategoria=
Odpovědět
|
|
|
@igor
|
|
31.10.2018 11:40 • ® Warder |
|
|
Myslis nieco taketo ?
http://www.upn.gov.sk/regpro/zobraz.php?typ=kraj&kniha=18&strana=70&zaznam=14482 Nosce te ipsum.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 28 / zobrazují se: 1 ... 20