Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 02.04.2023 - 00:29:27 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Skylink
Skylink sk  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
22.08.2022 10:38 • ® Rudyxx
Dobrý den mam prosbu dá se nějak sledovat sk programy tady v CZ když si to zaplatím na Slovensku? Jsem tu noví tak nevim jak to funguje 😀dekuji
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
newresp Nová reakce na téma
ERROR
Přidání nové reakce k tomuto tématu.
Přihlašte se: Přihlášení. Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.

Do diskuse se můžete zapojit i anonymně. Takové reakce jsou ale zobrazeny na stránce až po její autorizací provozovatelem stránek.

HTML: Vypnuto, Značky: Vypnuto, Smajlíci: Vypnuto, Přílohy: Vypnuto

Opište 4-místný číselný kód z obrázku.

Pole označená * (hvězdičkou) je nutné vyplnit!

Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

na akej technologii, sat, iptv ?  
15.01.2023 08:55 • makovic
na akej technologii, sat, iptv ?

Jestli budeš mít kartu, tak jsou přijímače, které  
09.09.2022 08:54 • ® jimmy
Jestli budeš mít kartu, tak jsou přijímače, které mají 2 sloty na karty a pak není problém sledovat. Já to mám jinak, vyměnil jsem jeden ČR účet se slovákem, a ten mi dal zase jeden SK účet. Sleduji na aplikaci v TV T-Mobile Go / Magio-Go.
Jestli máš na Slovensku příbuzné a mají volný účet, tak ať ti pošlou přihlašovací údaje a máš pořešeno. pokud tedy tvoje TV má patřičné aplikace.

Přes satelit a Skylink Live TV ano!  
23.08.2022 00:03 • VHR
Pokud máte SK kartu Skylink anebo aktivovanou Skylink Live TV pro SK, tak lze sledovat přes satelit i přes internet slovenské stanice i v ČR a i jinde v zahraničí. SK karta ale musí být registrovaná na slovenského občana, resp. slovenskou adresu. Podívejte se na www.skylink.sk. Pokud vám ale stačí jen veřejnoprávní RTVS, a "mezinárodní" verze Markíza International, Joj Family a TA3, tak ty jsou dostupné i v nabídce pro české abonenty, viz. www.skylink.cz.

Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist