Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 11:40:02 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
dobrovolný příspěvek na ČT (redakci)  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
14.01.2004 18:33 • JirkaA
Zajímalo by mne, kam zmizel Váš předvčerejší článek o tom, že ČT zavedla konto dobrovolných dárců na její vysílání a ohlasy k němu. Ne že bych chtěl přispět, ale zřejmě se nelíbily někomu negativní ohlasy.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Také děkuji  
15.01.2004 18:57 • JirkaA
Asi jsem včera neměl dost trpělivosti, ale chtít ještě dobrov.příspěvky to je moc.Svůj názor,patřičně rozšířený jsem poslal i do TV. Co jsem se dnes dočetl v novinách o zdražení distribuce signálu, jak přes pozemní vysílače tak i přes satelit, tak to stejně nevidím nějak optimisticky.
 
 
 
jen oprava hrubky  
15.01.2004 14:22 • gespa
Omlouvám se čtenářům za hrubku v mé poslední reakci "...tak osobně mně (patří mě) žádné redakční...", poslední dobou to jde s mojí gramatikou z kopce a jak nemám na psaní klid (zákazníci pořád "otravujou" :D ), tak je to se mnou špatné.
-
P.S. tuto omluvu a opravu píši především proto, že za poslední rok, co se více pohybuji po internetových diskusích, ta moje gramatika značně utrpěla, velmi časté hrubky v reakcích různých nicků se na mně začínají podepisovat a já nechci stejně kazit i případné ještě nedegradované jedince. Takže se za svoje hrubky omlouvám a snad jsem neudělal nikde další... ;) (A pokud ano, tak mě prosím opravte.)
 
 
 
děkuji za odpověď  
15.01.2004 12:30 • gespa
Jasně, pochopil jsem, že je to tou sekcí "Magazín", jen mi bylo líto, že v této sekci (magazín) nelze diskutovat k případnému článku (když už je diskuse umožněna i u krátkých zpráv), ale to nevadí, alespoň touto cestou tedy děkuji autorovi...
P.S. Váš server sleduji pečlivě a to stejně dlouho (jen bohužel méně často - čas je proti mně) jako i onen druhý a i když jsem už více angažován jinde, tak osobně mně žádné redakční či konkurentské spory nezajímají...
S pozdravem gespa
 
 
 
@gespa  
15.01.2004 09:16 • satCentrum
Dobrý den,
jsem rád, že pečlivě sledujete také náš server. Ohledně vašeho dotazu k diskusím ke článkům - nehledejte v tom nic složitého. Jedná se pouze o systém uložení, tedy strukturu příspěvků, kdy jsou některé články v sekci Magazín a Škola, a jiné zase ve Zpravodajství. Ke všem "hlavním" článkům Zpravodajství a nyní i ke Krátkým zprávám je nastavena možnost reagovat, vyjádřit svůj názor. Články z Magazínu se původně ani neměly objevovat na hlavní zpravodajské stránce. Ale protože v této a i v dalších sekcích našeho webu přibývají stále nové a nové (a zajímavé) příspěvky , chápeme, že není v silách každého návštěvníka proklikávat všechny záložky a sledovat co kde přibylo nového. Proto jsme je vytáhli na úvodní stránku, aby se k nim dostalo co nejvíce čtenářů. A tak se s nimi můžete setkat v den přidání do rubriky i na první straně webu, podobně jako se články ze Školy, se kterou budeme pokračovat v budoucnu dalšími ročníky. K diskusi v tomto případě pak slouží tato sekce Diskuse...
Dík za reakci, V.Hrubec
 
 
 
dotaz na satCentrum  
14.01.2004 22:47 • gespa
Dobrý den,
když už jste v tom zodpovídání organizačních otázek, rád bych se také (pokud můžu) ze zvědavosti na jednu drobnost zeptal.
Proč u některých článků chybí zcela možnost diskuse? Konkrétně mám na mysli článek (respektive články) o transparentních parabolách a jiných systémech estetického ukrytí parabol nebo nedávný článek o ochraně parabol před namrzáním.
Byly to (z mého pohledu) opravdu skvělé články, škoda, že jsem autorovi nemohl za jejich uveřejnění poděkovat...
P.S. možná mohl být JirkouA zmíněný příspěvek o koncesionářských poplatcích přetáhnut na tvCentrum i s již připsanými reakcemi čtenářů...
S pozdravem gespa ("koncesionar CT")
 
 
 
@JirkaA  
14.01.2004 21:46 • satCentrum
Ale ne, na našem webu není žádná cenzura, nebojte se! Celý příspěvek se však jako Krátká zpráva rychle propadává níž, protože máme každý den hodně novinek, ale stačí jen dát šipku "další" u těchto zpráv, a uvidíte jej pak i s Vaší reakcí z 12.1. Přímo jej najdete na adrese:

http://www.satcentrum.com/?action=shortnews&num=4461

A ještě takovou drobnou poznámku - tento článeček o příspěvku na ČT měl být na webu satCentrum původně jen dočasně, když byly nedostupné stránky tvCentrum. Ale protože jsou na něj reakce, nepřesunuli jsme jej, ale na tvCentrum po zprovoznění jsme z něj udělali další příspěvek. Tentokráte "hlavní" článek, který najdete na adrese:

http://www.tvcentrum.com/?action=show& art=967

Jak jsem kdysi psal, nikdo na náš web netlačí za negativní ohlasy, ani sami necenzurujeme či nekrátíme příspěvky ani diskuse, nevymazáváme zmínky o jiných webech a kritizovat nás (i u nás) může každý, i ten, který ničím nepřispívá ;)

Děkujeme za ohlas, za web satCentrum Václav Hrubec.
 
 
Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist