Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 16:38:06 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Humax PR-FOX  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
29.01.2004 00:16 • anonym
Takato vec;sused ma Humax CR-FOX a podarilo sa mu ho nastavit do "zakladneho nastavenia" a odvtedy ukazuje uroven signalu-50percent,kvalita signalu -0.Ja mam sice d-box aj skusenosti s nastavenim ale na to aby sa zase sused mohol pozerat na tv to nestacilo.Co treba urobit aby
mohol zase cosi pozerat?Doteraz na to pozeral Astru+Kopernikus.

<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
uz to ide...  
31.01.2004 01:09 • anonym
Problem bol v tom ze v tom humaxe su druzice pomenovane a ja som stale hladal na kopernikus.Neviem ako sa tam tie mena dostali ale bolo treba hladat na astre2. A ceske stanice som tam uz dal radsej rucne nemal som chut hladat ako sa vola druzica z ktorej sa to vysiela. To ja mam v d-boxe software kde su druzice podla stupnov a to sa mi zda velmi vyhodne,lebo kto sa trochu na orbite vyzna sa mu taketo cosi asi nemoze stat aby hladal na spatnej druzici.Aj tak este raz vdaka za pomerne rychle rady.
 
 
 
No určitě v "nastavení antény ...  
30.01.2004 12:49 • RomanW
No určitě v "nastavení antény" u jednotlivých přiřadit správně DiSEqC vstupy ... A, B ...D jednotlivým konvertorům tak jak jsou zapojeny do DiSEqC přepínače. Tam bych začal já. Pokud to šlo do teď, není důvad aby to nešlo dál.
 
 
 
dik,ale...  
30.01.2004 00:01 • anonym
asi si prehliadol ze doteraz na to pozeral....ok,vzal som tam moj d-box a ten kopernikus som chytil,astru nie,zrejme diseqc alebo kabel,lenze bolo zle pocasie vonku sa nic nedalo.Ale na tom humaxe aj tak nic neslo.Moja otzka je co na humaxe treba nastavit aby to zase slo?Ked som dal automaticke vyhladavanie tak nic nenaslo.Pisalo ze je chyba v nastavniach.Da sa to mozno niekde na nete pozriet?Ze by sa tu niekomu chcelo vsetky nastavenia opisovat sa mi nechce verit........ :( :(
 
 
 
re  
29.01.2004 11:08 • tomko
chyba môže byť hocikde. Napr. ak používa diseqc (teda krabičku kde idú z LNB a potom do prijímača) tak chyba môže byť práve v ňom - nie je kompatiibilný, zatiekol a pod. Ale treba najskôr pozrieť všetky spoje či sú dobre prepojené , utiehnuté a či sú správne nastavené vstupy aj v prijímači. Treba vyskúšať ú dobré LNB (treba si požičiať funkčné a uvidíš). Ďalej ak sa požíva motor tak zle je nastavený (či už na kňlbe motora - 40° AKO AJ SMEROVO). Tých chýb môže byť spústa.**Pozn. to že ukazuje nejakú úroveň a žiadnú kvalitu neznamená že máš chytenú správnu družicu - najlepšie hldanie podla tzv. referenčných kanálov).
 
 
Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist