Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 10:03:59 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
firm. v1.36 PremiumX  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
09.08.2004 23:06 • buzzfuzz
1/support D+
2/support Spain language
3/support 2 gamez
4/support stb to stb firmware upload
nasli ste nieco ine a viac?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 23   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

 
Používám na takovéto věci kore ...  
10.08.2004 14:45 • bergen
Používám na takovéto věci korespondenční adresu abcd3274@atlas.cz a rád se svými chabými znalostmi pomůžu.
 
 
 
Ja mam premiumx@pobox. sk /10MB ...  
10.08.2004 14:26 • PremiumX
Ja mam premiumx@pobox.sk /10MB/ a premiumx2004@yahoo.com /100MB/
Kto mi pomuze so strukturou webu?
 
 
 
Navrhuji toto: Myslím si, že ...  
10.08.2004 14:07 • Raul
Navrhuji toto:
Myslím si, že v této chvíli bude lepší nechat iniciativu v této chvíli na maly_mike, protože toho znají, oznámit anonymní adresu a tak učinit možné POUZE jednostranné spojení od nich k nám, které ONI mohou kdykoli zrušit.
Moje mailová adresa je Raul.Paul@seznam.cz (jen 10 MB) - pro korespondenci.
Adresa pro obsáhlé přílohy xxxraul2001@yahoo.com (100 MB) schránka.
adresa nicku premiumX je vidět na tomto threadu, bergen a ostatní, kteří se chtějí zapojit by ji měli poskytnout.
maly_mike nebo kdokoli jiný může tak ty soubory nebo instrukce co dál na naše adresy poslat a pak bude další krok na nás, abychom dokázali, že to, o čem píšeme opravdu chceme taky zrealizovat. To je můj návrh, který žádným způsobem nenaruší anonymitu nikoho. Raul.
 
 
 
to je super. takze ako urobit ...  
10.08.2004 13:39 • PremiumX
to je super. takze ako urobit prvy kontakt na ten zdroj.
 
 
 
Já být vývojářem pro PremiumX, ...  
10.08.2004 13:09 • Raul
Já být vývojářem pro PremiumX, chovám se úplně stejně, teda nebudu provádět exhibice a stlát rozumy na veřejně přístupné servery. Zvlášť když jde o něco co třeba "oficiální" místa a konkurence nerada vidí. V první řadě záleží na důvěře. Bez toho nelze dělat nic. Založení emailové schránky a emailu na veřejném serveru anonymitu nikoho z nás neohrozí, navíc lze používat i techniku maskování adres sítě apod. např. steganos, archívy chránit hesly apod. a nikomu stejně nebude stát za to ty věci louskat, když to za chvíli stejně bude servírováno na download stránky. Takže v tom nevidím problém. Důvěra nebo nedůvěra mezi zainteresovanými pak vyplyne z vlastní spolupráce, jak se budou věci vyvíjet. A koneckonců, vždyť ti vývojáři, když budou mít pocit, že to neděláme dobře mohou kdykoli test soft přestat dodávat. Ale to chce čas a pak by se vidělo. Je fakt, že např. bergen, premiumx, já i další uživatelé vidí potřebu a přínos takových specializovaných stránek a já být na tvém místě maly_mike bych do toho šel, vlastně jsi už řek že jo .-)).
 
 
 
to maly mike: jasne to je supe ...  
10.08.2004 12:09 • PremiumX
to maly mike: jasne to je super a co sa tyka tych kontaktov vsetko sa da riesit cez ftp servery a maily. Nikto neporebuje ich tel cisla a bydliska, hihi. Skor ide o doveru ktora sa zaklada na vzajomno vztahu.
 
 
 
Ja by som sa tiež prihovaral z ...  
10.08.2004 12:04 • tomko
Ja by som sa tiež prihovaral za www.premiumX.cz resp .sk
 
 
 
Kdyz mi cas dovoli jsem pro,ra ...  
10.08.2004 12:01 • maly mike
Kdyz mi cas dovoli jsem pro,rad poskytnu info+ sw na zkouseni.S kontaktama to bude horsi,protoze vyvojari se neradi s nekym kontaktuji a dost rotuji mezi misty pusobeni.Vse vetsinou berou pres prostredniky.(recko,rusko)
 
 
 
Zda sa mi ze to tu celkom nabe ...  
10.08.2004 12:00 • PremiumX
Zda sa mi ze to tu celkom nabera poztivne obratky. Ako napisal raul nie je to ziaden chtic mat nieco skor o jeden den ale skor sa podielat aspon na testovani firmware a zastresenie celeho supportu a diskusie pod jednu SK/CZ domenu.
 
 
 
Stránky věnované pouze Premium ...  
10.08.2004 11:50 • bergen
Stránky věnované pouze PremiumX by byly skvělé a myslím , že tento receiver by si je i zasloužil . A místo kde by byly jasné polopatické návody na obsluhu by se určitě naztratilo . Výměna zkušeností a z praxe je vždy dobrá a kdyby maly mike trochu pomohl měli by určitě užitek i vývojáři .
 
 
 
ad. maly_mike  
10.08.2004 11:48 • Raul
Maly_mike: díky za info, hele s tím HDD: já mám už relativně dlouho PX model 7000P s HDD seagate 120 GB ale pravda je, že TLAČÍTKO stand-by na RECEIVERU jsem ještě nepoužil. Vždycky jen na DO. Vypínač síťový jsem používal často, protože taky často dělám update softu. A s tím problémem načtení HDD jsem se teda nesetkal. Nevím, co s tím má společného zdroj, to bude asi blbost. S tím softem - aby byl zajištěn - je opravdu třeba, aby ho nevystavoval jen zotos, třeba ho přejede auto a co pak? Proto by bylo dobře, abychom ho měli i v CZ a SK zemích z první ruky - teda přímo od němců. Předpokládám, že testování bychom si zabezpečili tak, aby se na veřejnost nedostala blbá verze - ale ani zotos např. neodchytil verzi u níž nešel zvuk - všechno se vychytat nedá, ale když je do toho zapojených víc lidí, tak taky (většinou) na případné závady přijdou rychleji a všem to jen prospěje. Takže ze strany nicku PremiumX nebo Raula nejde o nenažranost koncového zákazníka o uspokojení choutek po novém softu o pár hodin dříve, ale o nabídku a snahu o spolupráci, která prospěje všem. Pokud by taková spolupráce byla navázána, tak bych se s radostí zapojil. Ale dělat duplicitu zotose, download jeho serveru a vystavováním někde jinde - to není rozložení sil a zdrojů ale opožděné zrcadlení, které nemá smysl - alespoň co se softu týče - pokud zotos funguje - nic ale není na věky. Řekl bych, že ty specializované stránky CZ/SK, by bylo dobře doplnit o diskuzi, která probíhá např. zde, a bylo by to výborné. Co ty nato? S odpovědí nemusíš spěchat. Raul.
 
 
 
Ahoj, presne to riesime s raul ...  
10.08.2004 11:25 • PremiumX
Ahoj, presne to riesime s raulom ako sa dostat k takemu zdroju ako ty. Co sa tyka toho uploadu bolo by to skor moznost pre ludi ktori by to aj spravovali a oni bi tam ten soft davali, ziadni verejny upload, iba download. A co sa tyka tych beta verzii kazdy normalny clovek chape ze vsetky kroky ktore podnikne v oblasti piratskeho prijmu su na vlastne riziko. Skor spravit web ktory bi bol spraveny tak ze bi bolo napr 5 adminom a kazdy bi tam mohol ladovat veci.
 
 
 
Ahojky ,vratil jsem se z dovol ...  
10.08.2004 11:15 • maly mike
Ahojky ,vratil jsem se z dovoleny,jen kratce,jsem totiz zavalen praci.
Mp3 nahravani a prehravani je z casti vyresene,ale mam B verzi,kdy jde nahravat a prehravat -nejdou ovsem filmy(obraz) coz neni to prave orechove chce to dotahnout do konecne verze-takze zatim nedokonale
Usb 2.0 prijde az s novou verzi ,uz jsem o tom jednou nekde psal.Taky prijde Model na bazi Linuxu.
Momentalne se resi problem s HDD-(vypnes rec sit.tlacitkem a zapnes-HDD nacte v pohode,vypnes a zapnes Stand-by tlacitkem a uz vylitne hlaska ,ze HDD neni.
Udajne to dela zdroj (podle korejcu),nevim vyzkousel jsem vic zdroju i ty co byly dobre a delalo to taky.(ze by DB-zdroj syndrom). Je fakt ,ze dost hreje.
Stranky Uploadu by byly dobre,ale myslim si ze rychlost jakou se dostane sw na verejnost je momentalne dostacujici.Sami vite ,ze ne vsechny verze sw neni dobre verejnosti davat,protoze skryvaji treba i vady.Pak by vznikl mezi konc.uzivately dost velky zmatek.
Mozna me nekdo za tyhle reci zas vynada jako minule,ale je to ma uvaha.
cau
 
 
 
Ok takze v prvom rade treba na ...  
10.08.2004 11:12 • PremiumX
Ok takze v prvom rade treba najst niekoho blizsie k zdroju a potom nie je problem spravit stranku aj s admin rozhranim pre viac ludi kvoli spravovaniu.
 
 
 
Napadá mě jen maly_mike, ale m ...  
10.08.2004 10:51 • Raul
Napadá mě jen maly_mike, ale možná že má teď dovolenou. Občas to tady čte a řekl bych, že je o krůček blíž ZDROJI než my dva. Ty stránky by byla prima, ale musel by tam být soft přímo od ZDROJE, jinak by to byla pouhá opožděná duplicita zotose (něco jako history+1). ČASEM bych mohl přispět, když ty stránky uděláš. Ale v první řadě je třeba mít ten propoj na autory softu, pak by se daly shromažďovat a řešit problémy z oblasti SK CZ rychleji, testovat taky rychleji atd.. Raul.
 
 
 
sak to. treba sa na niekoho do ...  
10.08.2004 10:17 • PremiumX
sak to. treba sa na niekoho dostat a vklienit sa medzi nich. hihi. Urobit stranku CZ/SK suport PremiumX. A mozno sa podari ziskavat soft aj priamo od nich. Co sa tyka tej stranky tak by som ju aj urobil ale nemam cas ju potom stale spravovat.
 
 
 
Ano, ale ani zotos ani nikdo j ...  
10.08.2004 10:09 • Raul
Ano, ale ani zotos ani nikdo jiný firmware nevystavuje ihned po obržení. Akorát u zotose je prodleva velmi krátká (pár dnů). Jinde to trvá týdny. Domnívám se, že taková stránka, kde je to ihned z "výroby" (testovací verze) možná existuje, (pro zotose a ostatní) ale nevím kde, spíše si to posílají mailem. Zprávy o přípravě a uvolnění další verze firmware, případně co se zrovna v přípravě firmware řeší, pocházejí z kruhů blízkých vývojářům. Některý z nich to pak vypustí na nějakém fóru ven a už se o tom píše všude. Těch stránek s informacemi kolem PremiumX teda mnoho není a jsou ostře sledované, takže nic neunikne. Raul.
 
 
 
To ano ale na fore niekto pisa ...  
10.08.2004 09:52 • PremiumX
To ano ale na fore niekto pisal ye je vonku v 1.36 a na zotose to este nebolo az za dva dni. Takze musi byt este nejaka stranka kde je firmware skor ako na zotose ale neviem sa k tomu dopatrat.
 
 
 
To bych taky rád viděl (zdrojá ...  
10.08.2004 09:31 • Raul
To bych taky rád viděl (zdrojáky). Ale ještě raději bych rád, aby zotos nebyl jediný, kdo uveřejňuje nejčerstvější verze firmware. Pokud by ten pramen vyschnul, tak .... Němci už to firmware nevystavují a rusáci zase neaktualizují včas verze. Raul.
 
 
 
Jasne snazim sa. Ale to je iba ...  
10.08.2004 09:17 • PremiumX
Jasne snazim sa. Ale to je iba bezne skumanie. Celkom by som rad videl nejake stranky kde su zdrojaky a podobne kody pre pripravu firmware.
 
 
Celkový počet reakcí: 23 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist