Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 22:27:29 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
PremiumX firm. 1.36  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
11.08.2004 08:53 • Raul
Spokojenost s poslední verzí firmware.
Opravdu se povedla:
- nezasekává se (nebo jen minimálně) sky italy ani D+ v seca2
- zvýšila se rychlost přepínání mezi kanály, hlavně v těchto paketech
- zvýšila se rychlost načítání program guide (ta se zvýšila i ve verzi 1.34 oproti předchozí) ale nyní je to ještě o dost rychlejší
Při zběžném prokoušení funkčnosti jsem nikde nenalezl problém funkčnosti této verze - a to je ze všeho nejdůleřitější.
Návrhy ke zlepšení (uvádím jen 3, které by nemusely dát tak mnoho práce)
1. dát k providerům nagra stejné menu jako mají jiné kód syst., tzn., že provider se zadá ID a ne uvádět natvrdo Polsat, Cabo Digital+ atd., Jednoduše by se potom daly zadat ID pro stanice m+ f+ z amosu, které se jinak pořád rvou do Polsatu - jak jinak když nenaleznou své ID. Totéž platí pro paket ABS-CBN.
2. nějak vyřešit, aby se najednou zobrazilo více stanic ve všech nabídkách - menší písmo (volitelně) srazit řádkování nebo dva sloupce - kde to jde nebo jiný nápad.
3. Umožnit navolit přechod do sleep mode HDD ihned po zapnutí přijímače nebo přidat možnost po 2 minutách nebo umožnit volbu sleep HDD nějakým tlačítkem DO kdykoli během provozu receiveru.
Raul.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 35   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 2 / 2

 
Jasne beriem kazdy navrh, treb ...  
11.08.2004 14:15 • premiumx - buzzfuzz
Jasne beriem kazdy navrh, treba nad vsetkym porozmyslat a vyhodnotit pre a proti.
 
 
 
OK, to bol len návh. Tak aspoň ...  
11.08.2004 14:08 • tomko
OK, to bol len návh. Tak aspoň farebné rozlíšenie paketov na ktoré existuje key.
 
 
 
Neviem ci bi bolo vhodne pusta ...  
11.08.2004 14:06 • premiumx - buzzfuzz
Neviem ci bi bolo vhodne pustat sa do complex all sat pages s bazarom. skor chceme spravit cisto premiumx support web. Ak sa budu davat kody niekde v diskusii to nevadi ale v scepi zlozke asi nie.
 
 
 
to raul  
11.08.2004 13:46 • tomko
díky za radu (o dve strany ďalej - ohladne HDD). Chyba je v HDD - pretože po resetu, vymene káblov som nakoniec vymenil HDD a všetko je v pohode. Čo sa týka toho motora - tak to skúšam cez automatické ladenie a konkrétne cez navolené kanály (preferenčne). - to všetko som urobil včera. A dnes som som si nahral nový firmware a je super! Inak z tými www stránkami je super ve a mohlo by tam byť okienko bazaru, tabulka nielen satelitov z kanálov , ale aj z vyznačením prelomených paktov a s malou ikonkou, ktorá (keď na ňu kliknem) by mohla ukázať aktuálny keys resp. ak by nbol tak s poznámkou - nefunkčný.
 
 
 
Som cisty heterac a preto mi v ...  
11.08.2004 12:58 • PremiumX - buzzfuzz
Som cisty heterac a preto mi vobec nevadi ta asociacia. Vobec mi nevadi taketo ripanie ak to ma nejaku hlavu a patu. A toboz nie od premiumx fans. hihi.inac aj raul sa casto objavuje v spanielskych porno gay filmoch takze nie si na tom o nic lepsie.:)
 
 
 
PremiumX aliaz BuzzFuzz  
11.08.2004 12:45 • Raul
Ještě k tomu nespícímu HDD: já bych každopádně zkusil to reinitialize celého receiveru - vše si přece můžeš předem zálohovat, vč. firmware, settingu, p2, prechannel, a pokud to nepomůže tak to vrátit zpět. Zkusil jsem teď napsat to BuzzFuzz a i když jsme každý z jiné jazykové oblasti :) tak když píšu tu část Buzz tak se mě vybaví buzerant a to Fuzz to nenapraví :) Když ten web vznikne, budeš pochopitelně "supermoderátorem" a jako takový by nebylo vhodné aby ... no prostě aby to tyto asociace vyvolávalo :). Už do tebe nechci rejpat, ale protože je to má povaha, tak kdyby snad někdy v budoucnu se to znova stalo, tak už předem promiň. Raul.
 
 
 
Ako vobec mi to nevadi ze niek ...  
11.08.2004 11:32 • PremiumX
Ako vobec mi to nevadi ze niekedy nezaspi len ked to funguje mohlo bi mi to aj mme, hihi.
 
 
 
A najde sa nejaky zrucny web d ...  
11.08.2004 11:28 • Premiumx - BuzzFuzz
A najde sa nejaky zrucny web designer ktory to zvladne? Ja sa zapodievam, aj pracovne grafikou, ci uz printovou alebo aj inou, takze graficke spracovania, navrh webu a co by ako malo fungovat a co by kde malo byt nie je problem ale co sa tyka kodu a programovania casovo pre mna absolune nestiham. Fungujem tak aj v robote posielam ciastkove veci na vopred dohudnutu grafiku a podla priania webdesignera mu to posielma a web designer to masti dokopy.
A asi si zmenim nick. Premiumx bude BuzzFuzz
 
 
 
ad. premiumx - HDD sleep  
11.08.2004 11:19 • Raul
Nepomohlo by ti, kdybys dal znovuinicializaci, teda vyjít z bodu 0, jako bys ten receiver koupil? Všechna nastavení se ti samozřejmě ztratí. Zkoušel jsi to už? Formát disku jsi psal že nepomáhá, pak mě teda nenapadá už žádná možnost proč to nejde, kromě toho, že máš disk, který v tom nejde beze zbytku naformátovat - máš 160 a formátuje to do 128 GB.
Jinak ty sloupce channel list vedle sebe: v tom nevidím problém přepínalo by se tak jako dosud, hlavička s názvem družice by byla jen nad jedním ze zobrazených sloupců a šipkou doleva doprava by to přeskočilo na další družici, opět by se zobrazily 2 nebo 3 sloupce této družice atd.. Na formátu obrazovky 16:9 by to mohly být i 3 sloupce. A přechod mezi sloupci na jedné družici by se děl buď odlistováním seznamu prvního sloupce - šipky nahoru - dolů nebo příkazem page down, up. Raul
 
 
 
Registrace stránek  
11.08.2004 11:13 • Pepa
Díval jsem se a premiumx.cz je zatím volná. Sice mám premium teprve měsíc, ale určite taky když budu moct, tak se k Vám přidám a pomůžu.
 
 
 
ad. premiumx - web  
11.08.2004 11:04 • Raul
Ahoj, premiumx - s tím nickem uděláš díru do světa, ale není to moc pohodlné, když se ti píše :).
Podle mě by ten web měl obsahovat kromě downloadu firmware, settingů, souborů p2.hex apod. rozděleného podle modelů PremiumX ještě veřejnou diskuzi a chráněný prostor sdílený více adminy k zápisu neveřejných poznámek a souborů které nejsou určeny pro download. Dál by mohl obsahovat všechny materiály - sebrané spisy, obrázky, návody (ve zvláštní sekci) týkající se obsluhy receiveru - základy, technické specifikace. Taky by měla být možnost, aby běžní uživatelé mohli vystavit nějaké soubory, pokud chtějí pomoct - teda upload, ale je nebezpečí že to nějakej magor může zahltit kravinama upload by měl být vázán na registraci, download softu, prověřený adminama a diskuzi bych nechal bez registrace.
A taky by byly dobrý (linx) odkazy na jiná fóra, zabývající se PremiumX. Raul.
 
 
 
Teda soubory hex 6v1 se tam lá ...  
11.08.2004 10:40 • Raul
Teda soubory hex 6v1 se tam ládují ty eepro pro interní flash. V názvu těchto hex je něco jako třeba jkf_eep.hex. Na to jsi už přišel. Kromě klasiky 6v1 to dekóduje pakety skyitaly na 13E a canalsatelitedigital (D+) na 19E (seca2). A taky conax - až budou nové klíče na conax, tak si nalaď thor, zatím nejsou. Pakety britské ve videoguard nelze přijímat na ničem co není páče. Anglicky - filmy jsou hlavně na tequillách, kde si navolíš originální jazyk, a protože je to všechno "hollywwood" tak to běží angl. To samé na conax Kiosk. Pak taky PrimaFila (skyitaly). Kromě těch filmových jede vše od dotyčného "nalomeného" providera, takže si vše vyzkoušej, někde můžeš najít i angl. (původní) jazyk, někde ne. Další zajímaví provideři jsou absat TPS, CSAT ve francouzštině - 13E a VIASAT na siriusu. Pak jsou další balíky jako Polsat na 13E nebo cabo na 30W a "kousek" D+ na 30W, který není v ládinu ale v nagra1. Nejlepší postup je naladit si postupně ty nejlepší družice teda začít na 13e, přidat 19e, 28e - máš-li czlink, 5e, 1w, 30w a pokud tě to začne bavit pak i to co zbylo. Receiver to vše ladí v automatice. Postupuj podle návodu k použití. Já taky nepoužívám USALS i když můj motor to podporuje a přijímám cca 17 pozic. Raul.
 
 
 
Co sa tyka toho webu dam zareg ...  
11.08.2004 10:32 • PremiumX
Co sa tyka toho webu dam zaregistrovat www.premiumx.sk cz domena neviem ci je volna. Rozmyslal si nad strukturou toho webu?
 
 
 
Cau raul, nad tim som tiez roz ...  
11.08.2004 10:31 • PremiumX
Cau raul, nad tim som tiez rozmyslel nad tymi dvoma stlpcami ale ako sa bude potom prepinat dolava a doprava skupiny? To prepinanie som si vsimol a je o doooost rychlejsie hlavne v D+ a SkyIt. Je to zatial naj verzia a keby sa dorisilo to miesaine ID /polsat a ABS../ je to spicka. Stale mam problem s tym diskom funguje len niekedy nechce spat. Keby sa dal hned pri zapnuty dat do sleep modu bolo by to urcite super.
 
 
 
Začátečník  
11.08.2004 10:10 • josef
Raule prosím o rady. Od pátku mám nový přístroj Premium X 7100 CG,který je fantastický. Včera jsem natáhl nový FW 1.36 a Fun 6 in 1 ***FULLY UPDATED*** by JKF InterSAT ze 4.8.2004.
1-Jaké jsou možnosti tohoto přístroje pro dekodování?
2-Mám ještě něco dalšího updatovat?
3-Které programy v angličtině zejména filmové a na kterých družičích jsou zajímavé
4-Existuje nějaký šikovný postup ( málo pracný) pro uložení družic z orbitu? Mám starý ruský motor s posicionerem STRONG V 50 s Diseq 1:2 bez podpory USALS?
Děkuji předem
 
 
Celkový počet reakcí: 35 / zobrazují se: 21 ... 35

|<«12»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist