Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 07.05.2024 - 19:04:16 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
ad redakce  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
23.08.2004 11:48 • Raul
Jsem Vám na mail : premiumx@satcentrum.com poslal v příloze mailu pár linků, které byste mohli umístit do sekce link v záložce PremiumX. Protože nevím, jaká je spolehlivost mého mailu Raul.Paul@seznam.cz, mohli byste potvrdit přijetí toho mailu? Díky. Raul.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Bezvýhradný souhlas s buzzfuzz ...  
24.08.2004 11:12 • Raul
Bezvýhradný souhlas s buzzfuzz, máme taky jinou práci než se zabývat jen těmito stránkami. To ale neznamená, že nebudeme nic dělat. Ono dát vše dohromady chce čas. A je prakticky jedno, jestli např. ty popisy jednotlivých typů budou hned teď nebo za měsíc. Předchozí reakcí jsem nemínil, co má řešit redakce tohoto webu, má taky své starosti, jen jsem reagoval na výzvu redakce, zda mám konkrétně tyto popisy. Jde-li řeč o textech k PremiumX, bylo by dobře pro začátek pod ouško PremiumX dát dosavadní články, které jste v redakci o něm napsali - jejich kopii, aby byly pěkně pohromadě v posloupnosti jak vycházely. Toto je pohotově k dispzici a nemusíme vám to zasílat. Postupně doplníme další, ale opravdu POSTUPNĚ. Raul.
 
 
 
Myslim si ze pociatocne nadsen ...  
24.08.2004 10:56 • buzzfuzz
Myslim si ze pociatocne nadsenie urcite aspon u mna neupadlo, len casova pracovna tiesen neumoznuje tak rychle kroky v tvorbe. Ale podla mna nic sa nedeje. Neni sa kam nahanat. A pracujem na popise tech vlastnosti jed. modelov. Je niekto kto mi pomoze s tech prekladom?
 
 
 
Vážení, možná si nerozumíme, a ...  
24.08.2004 10:18 • satCentrum
Vážení, možná si nerozumíme, ale myslel jsem hned od počátku - alespoň podle vašich prvních ohlasů, že si chcete vytvořit stránku o Premium X, a tu byste dočasně umístili na webu satCentrum. Jak ale začínám mít nyní pocit, už se začínáte spoléhat na to, že tu stránku nakonec bude tvořit redakce. Tak prosím vás, to asi nebude z důvodu vytížení prací na jiných úkolech možné. Nezlobte se na mne, ale předpokládal jsem, že dostaneme hotové texty či stránky k vyvěšení, na více v současné době opravdu nemám čas. Doufám, že vaše prvotní nadšení a zápal rychle nevychladlo. Za redakci - Václav Hrubec.
 
 
 
Asi máte na mysli popis jednot ...  
24.08.2004 07:11 • Raul
Asi máte na mysli popis jednotlivých typů, to teď aktuálně nemám - nejsem prodejce. Přehled dostupných typů na našem trhu je jednoduchý, lze sehnat určitě PremiumX 7100 PGU, 7100 CG, 8000 CG - viz. stránky eu-sat.cz, vč. cen. Typ 7000F jsem v žádné nabídce u nás neviděl, typy 7000C a 7000P jsou předchůdci dnešních 7100CG a 7100PGU už výběhové i když se ještě prodávají - např. v Německu. Protože je opravdu potřeba typy popsat, byl bych taky rád, kdyby se ještě někdo další zapojil a pomohl nám, jelikož teď pár týdnů budu mít méně času se tomu věnovat. Např. by bylo dobře upřesnit, kolik že předvoleb SKUTEČNĚ má typ P nebo PGU, protože na krabici (k modelu P) je napsáno 8000 předvoleb, kdežto v tech specifikacích se uvádí jen 4000. Já mám sám naladěno téměř 4000 TV stanic z různých pozic a o něco méně rádií. Takže jak to tedy je? Atd. Je co řešit a o co se zajímat. Na kritters.amillo.net je také schéma zapojení receiveru 7000P, resp. manuál pro opravy - také zajímavý materiál - pár MB..... Také tento materiál byste mohli vystavit na zdejších stránkách, abychom to tu postupně a společně zaplnili. Raul.
 
 
 
@Raul  
23.08.2004 21:07 • satCentrum
Došlo to v pořádku, přidáme to na stránku. Nemohl byste Vy, anebo někdo další, připravit aspoň stručný přehled dostupných typů na našem trhu (7000 F, 8000 FG, 7000 C, 7100 CG, 7000 P, 7100 PGU) ? Dali bychom to pod Models...
 
 
Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist