Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 19:06:51 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
Kčemu žluté tlačíko?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
14.09.2004 12:19 • Prdelka
Muže mě někdo vysvětlit. Co jsou to za informace když zmačknu žluté tlačítko.A mám tam CL kartu v čtecče? Kčemu je to dobré co se stím dá dělat?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Pokud vím, tak pro Cryptoworks neprocházejí  
28.09.2004 21:52 • zorbas
korektně EMM data do karty, lidově řečeno, čtečka se chová jako blocker, což může být pro některé uživatele žádoucí, jinde vadit. Toto je i vysvětlení, proč nenajela nová Czechlink karta a v Humaxu ano. Otázkou je, zda tuto vlastnost vítat, či hledat odstranění. Osobně bych se přimlouval, aby v menu bylo možné nastavit třeba EMM:ON, OFF
PS: Ta Czechlink karta pravděpodobně po uplynutí expirace chcípne a bude nutno opět aktualizovat oprávnění jinde.
zorbas
 
 
 
Skusenosti CL karta PX  
21.09.2004 08:19 • anonym
Mel jsem tu kartu celou noc v PX a nenaskocila. V Humaxi u rodicu naskocila za 2 minuty. Mozná jak jsem si hrál ze zlutým tlacítkem,ze jsem navolil jiný klíc a proto se nechtela rozchodit.Ale ted uz bezí. :) Jiný problém jsou ty moduly. Stací me jeden modu a cteckla.Ale jak uz jsem psal. MatrixRel blokuje ctecku. Sice existuje i update na matrixe kde pak v ctecce není blokovaná. Ale nevím jesti pak jeste v modulu bezi Cryptowork karta. A druhý problém u Matrixe je,ze CL a SL spontálne vypadávají. Tak asi vyskousím Dragon modul. Protoze alphacrypt je opravdu trozku drahý. A cryptowork modulu bych vzal az kdyz uz nic jinýho nepujde.
 
 
 
ad. pr... atd.  
21.09.2004 07:41 • Raul
Jestli jsi měl ten Czechlink novou kartu, tak napoprvé to dost dlouho trvá, než se rozběhne. Možná jsi nebyl dost trpělivý. V případě crypto nemá cenu žl. tlačítkem cokoli vybírat - buďto jede nebo ne - buď máš na příslušný paket oprávnění (kartu) nebo ne. Modul můžeš koupit jakýkoli, který podporuje systém, který chceš provozovat. Na cryptoworks kromě jednoúčelového cryptowork modulu a toho co jsi vyjmenoval, se taky používá alphacrypt (mascom) ale je dost drahý, alespoň v tuzemsku. Pokud využiješ vše co PX nabízí, tedy čtečku a budeš provozovat současně dva CI moduly, může se stát, že se to bude hádat. Bylo by nejlepší to napřed testnout a až potom koupit. Jestli máš takovou možnost. Raul.
 
 
 
žluté tlačítko  
20.09.2004 19:42 • Prdelka
Dekuji Raule,
ptal jsem se proze se me nechtela rozchodit CL karta. A vydel jsem tam na CL 2 rádky. Nakonec jsem ji strcil u rodicu do recieveru a tam se rozbehla. A bezí ted uz i v PX. Potreboval bych druhý modul , abych mohl soucasne mít i SL v PX. Od rodicu MRel me blokuje ctecku. A mimo to jim porád CL vypadáva. Tak ted nevím jaký koupit. Dargon, X-Cam, MRev ?
 
 
 
žluté tlačítko  
20.09.2004 07:05 • Raul
zjednodušeně - po jeho zmáčknutí se objeví seznam identů kódovacích syst., id. providerů atd., kteří přicházejí v úvahu jako možní kandidáti pro ten konkrétní kanál, tzn., že jejich klíče přicházejí v úvahu pro soft. emulaci. Jestliže tedy zmáčkneš žl. tlačítko, objeví se seznam o jednom nebo několika řádcích. Pokud je řádků několik, můžeš je postupně zkusit označit (šipkami najekt a OK), pokud vše zapadá tak se ten konkrétní kanál, který hlásil "scramled ... " rozkóduje. Zde se nemění žádné klíče, jen vybírá vhodný id. Raul.
 
 
 
Ja teraz momentálne nemám pri ...  
15.09.2004 13:16 • tomko
Ja teraz momentálne nemám pri sebe prijímač a neviem či som ťa pochopil, ale keď stlačíš žlté tlačítko tak sa ti otvorí okno pre zadávanie kľúčov. Keď si v menu zadáš info o karte tak to ti dá info napr. dokedy je platná karta, verzia karty a pod.
 
 
Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist