Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 00:18:13 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
C*nax - pre premiumX  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
16.09.2004 11:20 • tomko
Je prelomený tento systém. Na thore? Mohol by mi niekto poslať aktuálny keys? A kde to treba zadať pri current keys (pri kanály ktorý kóduje v c*nax) alebo priamo pre záložke c*nax? Keď som nejaký našiel (neviem či je správny key) tak keď som dal n current.. alebo pre samostanú záložku tak mi to nešlo. A ak sa to zadáva pre samostatnú záložku c*nax-u tak tam sú dve pre N1 a E1 (tuším) tak ktoré zmeniť? A čo to prosím znamená? Velká vďaka! Môžte poslať aj na mail.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
a ešte jedna otázka - platia k ...  
17.09.2004 17:11 • tomko
a ešte jedna otázka - platia kľúče 21? dík
 
 
 
to buzzfuzz  
17.09.2004 17:06 • tomko
OK, je to aj moja chyba, konkrétne som pozabudol dodať že daný súbor pre conax som sa pokúšal cez UPdown a akosi nešiel! Ani nereagoval resp. nepodarilo sa mi tam dáť. Tak musím ho dať najprv teda cez conax editor alebo musí to ísť aj cez updown? Ja by som to hodil aj ručne, len neviem pri zadávaní čo znamenajú dve zložky pri zňaložke conax (ktoré vypisovať? alebo obe? - N1, E1). Prosím už sa nepúšťajme sa do seba - ja chápem že odpovedať dookla je hrozné, ale ja som mal takmer dva mesiace mimo svojho premia - tak som bol naučení zas na humíka. Dík
 
 
 
Prepac ze tak reagujeme aj ja ...  
17.09.2004 07:23 • buzzfuzz
Prepac ze tak reagujeme aj ja aj takyjirka. Nieje je to preto ze by sme nechceli poradit ale neda sa opakovat kazde 3 dni stale dokola tie iste problemi ktore sa vzdy rozoberu do podrobna. Pred par dnami tu bola dlha debana na toto tema a ty si sa tiez zapajal. cele to tam bolo vysvetlene. Tak preco sa znova pytas na to iste? cele to tam bolo rozobrane v tych treadoch.
 
 
 
Ja som dlhší čas nemal premium ...  
16.09.2004 19:10 • tomko
Ja som dlhší čas nemal premiumX a ja som sa v tejto diskusii neodpovedal ani neradil ohladne c*nax-u. Ak vieš tak zadávanie ako aj nahratie pomocou PC je trocha iné a ja som to ešte nerobil. Pokial si taký macher a nepotrebuješ nikomu radiť tak radšej nepíš takúto reakciu. Ja si tiež môžem počkať na tvoju otázku a ja sa tiež môžem opýtať - ako to že to nevieš? A nie som rozdvojená osobnosť - vieš ja viem že potrebujem nejaký conax editor ale nikdy som s ním nerobil a preto sa pýtam - o kľúč a prečo je pri conax-e N1 a E1? Ja sa nepovažujem za odborníka! Ja keď niečo viem tak poradím! A keď eviem tak sa opýtam, ja som sa nenarodil a hneď som nevedel o PX. Takže počkám si či mi niekto poradí.
 
 
 
suhlasim s tebou taky jirka, t ...  
16.09.2004 12:36 • buzzfuzz
suhlasim s tebou taky jirka, tomko niekedy davas rady ako total fanda px a teraz zase udivujes s tymto. sak sa o tom pisalo neskutocne vela krat a pametam ze aj ty si sa zapajal. takze rozdvojena osobnost?
 
 
 
Co jsi zač ???  
16.09.2004 12:26 • takyjirka
Zkoušíš něčí trpělivost nebo jsi magor ? K tomuto problému jsi se zapojil do diskuze 8.9.2004 v 11:24 pod nickem Tomko (jedině by vás bylo víc) a dnes se ptáš znovu ???!!!
Nicméně jestli je vás pod tímto nickem víc neškodilo by nejdříve přečíst pár starších příspěvků ( nastavíš si tématickou skupinu PremiumX ), dyť už je to jak o černé punčoše furt dokola...
P.S. Promiň nemám dobrý den....
 
 
Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist