Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 16:12:12 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
PremiumX - UPLOAD  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
24.09.2004 09:42 • buzzfuzz
new firm pre PX7100PGU
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
a je v poriadku tento FW? lebo ...  
26.09.2004 10:10 • tomko
a je v poriadku tento FW? lebo keď som ho tam dal mi prestal spolupracovať s motorom?!?
 
 
 
ad. skyit  
24.09.2004 14:01 • Raul
To těžko, navíc D+ z astry nepujde taky. Stejné optření - změna nano ( změna algoritmu). Raul.
 
 
 
A je již vyřešena Sk* ital*? ...  
24.09.2004 13:35 • Amigo
A je již vyřešena Sk* ital*?
 
 
 
Hele prdelko, k tomu vyhledává ...  
24.09.2004 13:18 • Raul
Hele prdelko, k tomu vyhledávání v automatice. Víš co by stačilo? Aby channeleditor byl s to natáhnout soubory satcodx - podporu pro ně má, jen to neběží - hlásí chybu formátu toho souboru, když tam ten satco chci zadat. Pak by se to elegantně přetáhlo do STB a je po starostech. Soubory satco jsou snad každý den aktuální a nebylo by třeba hledat změny transpordérů. S těma favoritama máš pravdu, ale mě ani těch 128 prog na jednu fav skupinu nestačí. Chtělo by to taky překonat toto omezení. Abys ve fav skupině mohl mít alespoň 256 channelů. Nebo víc favoritních skupin - to by bylo ještě lepší 16 nebo 32 by jich mohlo stačit. Usb 2.0 by to chtělo jednoznačně a nový typ PX se dvěma tunery taky. Taky podporu pro HDD nad 128 GB, HDD podporu šuplíku a možnost připojit HDD rovnou na kšandu do compu - čitelný FAT. Stejně tam mají nějakou modifikaci FATu už teď. Dvě nebo tři čtečky smart karet.- nemusely by být přece současně aktivní - jen by se prošly nějakým tl. nebo automaticky. Atd. Třeba zase něco z toho budou realizovat. Jen by to chtělo kompetentní osobu, aby to nebyly výkřiky do prázdna. Ono, když by se napsalo, co se zrovna teď řeší, možná že bychom mohli o svých přáních do budoucna přemýšlet a trochu je korigovat. Jinak je to pohádka pro děti. Raul.
 
 
 
Konecne funguje i RGB :good: p ...  
24.09.2004 12:08 • Prdelka
Konecne funguje i RGB :good: pripojení . Ted jeste chybí Y/C :what: stím jem mel doma na televizi nejlepsí obras. Aspon u Humaxe. Jeste by to chtelo prepínat mezi favoritama jedním tlacítkem. Aby clovek nemusel lízt tlacítkem OK do menu a pletli se mu tam jeste vsechny stanice,data, atd. A samozrejme taky podpora USB2. A zlepsení automatického vyhledavání programu na satelitech. Aby prohledal automaticky celé frekvencní pásmo. Z mozností zadání vice SR najednou. A nebo dokonce automatické SR hledání.Nekterý recieveri to prí umí. :) Ale jinak musím ríc,ze jsem PX velmi spokojený. Jeste by to chtelo nejaký prehled které modulu s PX bezí.
 
 
 
Namam to este odskusane ale co ...  
24.09.2004 10:21 • buzzfuzz
Namam to este odskusane ale co sa tyka toho premenovania suborom to znamena ze ked prepises nazov nahrateho suboru priamo v PX tak to potom neslo zkopirovat do PC. teraz bi to malo fungovat.
 
 
 
Podle připojeného text souboru ...  
24.09.2004 10:12 • Raul
Podle připojeného text souboru spočívají novinky v rozšířeném způsobu mazání TP a channel list. Vzpomínám si, že jsme to tady taky připomínkovali - to asi maly_mike zapracoval. S tou opravou přejmenováním nahraných souborů, to jsem nepochopil, ale nemám PGU tak nemůžu posoudit. Odstranění chyb při formátování HDD? Co si mám představit? Podporu (kromě seagate) pro maxtory, samsungy nebo možnost naformátovat disk na více než 128 GB? Aktualizované firmware je už též na zotos.biz - jen pro model PGU. Raul.
 
 
Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist