Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 09.05.2024 - 01:37:59 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
k sekci PremiumX (zde)  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
15.10.2004 14:53 • Raul
Zdravím všechny při pátku odpoledne :) Jenom jsem se chtěl zeptat:
1. redakce: zda jim došel mail s mou prosbou o zařazení nějakých souborů do sekce PremiumX download - je to už dávno co jsem ten mail posílal (14 dní) a žádná reakce :)).
2. redakce: prosím smažte ty nápisy NEW u některých linků k PremiumX - je to už dlouho, co to tam visí, tak jeképak new.
3. maly_mike: jestli to tady čteš a vzpomínáš si na to, že ses kdysi nabídl ke spolupráci ohledně zasílání testovacího software. Tak jak to vypadá? Můj mail: xxxraul2001@yahoo.com nebo raul.paul@seznam.cz
4. ostatni fans PremiumX: co by se podle Vás mohlo řešit v příštím update firmware pro PremiumX ? Nebo v "železe" příštích modelů PremiumX. Nebo vládne úplná spokojenost?
Raul.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
muze mi nekdo poradit mam sate ...  
01.02.2006 09:32 • mechys
muze mi nekdo poradit mam satelitni prijimac premiumx 7100 pgu. koupil jsem si pocitac a chtel bych nejaky program ktery spolupracuje s timto pristrojem nebo aspon nejaky odkaz na nejake web stranky. dik :) :) :) :) :) :) :)
 
 
 
Prominte zapomel jsem pridat ...  
15.10.2004 21:50 • prdelka
Prominte zapomel jsem pridat jméno
 
 
 
K bodu 4  
15.10.2004 21:49 • anonym
K prístímu modelu PX. Moznost pripojení dalsích ctecek. 2x tunery. A taky oládaní z vecím dosahem nebo silnejsím signálem. (I)Automatické hledaní programmu bez zadávaní TP na vsech frekvencích. (II) Vylepsení ukacovýní a ropoznání kodu ne jen Viaccess, ale Viaccess 2.1 (2.3) Seca 1 Seca2.
(IV) Meli by se dát tyto informace dát zobrazovat i v Channel editoru vcetne iformacím které dostaneme po zmachnutí zlutého tlacítka. (V) Automaticke volení zvuku ve více jak 2 recích. Treba 1.cesky 2.nemecky 3.anglicky. (VI) bios tak upravit,aby se nedal flesovat,aby prijímac uz nenabel. Nozoví sytem.A nebo hardveroví reset,aby prijímac nabhnul aspon tak.Kde by bylo mozno nahrát firmware který bude fungovat.
 
 
 
to raul: samozrejme nie je úpl ...  
15.10.2004 19:28 • tomko
to raul: samozrejme nie je úplná spokojnosť. 1,Ja by som privítal takú možnosť že keď niečo nahrám na disk tak aby bolo možné aj časť záznamu vymazať (napr. reklamu) - ja viem že sa to dá v PC ale takto je to podľa mňa jednnodukšie. 2,Ďalej možnosť využiť USB2,0 3,ak sa to dá tak aby sa dalo prijímať programy v HDTV (dá sa to softvérovo upraviť?), 4,možnosť pripojenia ďalšieho HDD (pričom jeden by bol MASTER a druhy SLAVE), toť zatím vsjo
 
 
Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist