Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 15:48:34 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
PremiumX - projekt zde chcípá  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
18.10.2004 09:25 • Raul
No jsem dost zklamaný, že od za poslední cca 3 týdny v sekci PremiumX zde nic nového neobjevilo. Ani redakce mi nijak nereaguje. Tak nevím. Sám nic na premiumx nepotřebuji, vše co má mi s pomocí fw. od zotose funguje. Nejvýš budu třeba v budoucnu potřebovat Zorbase k výměně kond. ve zdroji - zatím mi to ale jde. A to je vše. Takže zase pojedem si každý sám? Mě to problém nedělá. Čest práci, Raul.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 10   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Já myslím, že to není nechutí nebo nezájmem  
18.10.2004 23:56 • zorbas
psát nebo přispívat zde. Ale ono vlastně není až tak co. Co se týká dekódování, všichni vědí, jak to dnes je. A co může hrát,na Premiu hraje. Žádné vážné problémy se softem asi nejsou. Uvítal bych diskuzi o zpracovávání nahraných audioprogramů, jak nejlépe převést na Wav nebo mp3.
O hardwaru se zde již paslo. Tedy valstní přijímač je bezproblémový, zdroj je však osazen poddimenzovanými součástkami a bez úpravy, raději preventivní, je jeho disfunkce otázkou času. Zde je však narozdíl od Humaxů jedno velké nebezpečí, vadný zdroj velmi snadno poškodí HDD a power LNB obvod v přijímači. Disk jde mnohdy opravit, obvod vyměnit, ale všechno stojí peníze. Doporučuji preventivní úpravu zdroje. Věřte mi, že vaší kapsu to ušetří víc, než obohatí moji.
Nyní k borovičce - nepiji ji často, spíše slivovici. Ale borovička od buzzfuzze byla skvělá (možná proto, že nebyla domácí,ale naopak exportní). Teď se na mě kouká jen prázdná láhev.
Kdysi v mládí (jak píše Raul v období rozchlastanosti) jsem se jednou strašně ožral z tzv.průtahovky a ještě týden jsem cítil jalovec a jehličí. Tehdy jsem mohl 4 dny pít a půl dne jsem se léčil. Dnes je to naopak. Ale dobré pivo si nenechám nikdy ujít. zorbas
 
 
 
to bari, to all  
18.10.2004 19:28 • tomko
to Bari:okrem vypínania HDD v tomto menu, tak ostatné údaje v min. znamenájú že keď si púšťaš niečo s HDD tak si môžeš posunúť dopredu a dozadu o niekoľko minút (a to si nastavíš v tomto menu-koľko si dáš)
to all: mňa tiež mrzí že sa tam nič nedeje a nebol by som rád aby sa urobili "skupinky", kt. by si posielali mailom čo je nové a pod. Ja som tiež bol napr. za to aby sa urobila ďalšia sekcia návrhy. A súhlasím s predchádzajúcimi príspevkami
 
 
 
No doufám,ze alespon tady ve f ...  
18.10.2004 16:54 • prdelka
No doufám,ze alespon tady ve foru se i nadál budou vymenovat informace. To je jediné forum pro PX ve cestine,slovenstine co znám. Ani zádne fóra v nemcine neexistují. Takze muzeme být aspon trochu hrdí. :) No ale jinak by to opravdu chtelo nejaké aktulalizace. Kdyby jsem meli aspon samostatný uplod adresát pro PX. Aby jsem tam mohly neco dávat sami. Taky by jsem si sami pomohly. Nebo?
 
 
 
ad. Bari  
18.10.2004 11:48 • Raul
No z toho důvodu, aby všichni, co si nově koupí PremiumX nemuseli absolvovat metodu pokus - omyl vznikla (nebo spíš má vzniknout) stránka o premiumx. Je pravda, že jsem 2 x psal a připomínal redakci, aby do té sekce umístili své články (pro začátek) které oni sami o té mašince napsali. Dodnes nerealizováno. Přitom by to přínosné pro první obrázek a dojem o tom receiveru bylo. Každý návštěvník nebude listovat kdesi... I když to samozřejmě může najít. Ale proč to zde není pokupě? (existuje 5 dílů, nějaký úvod, k problému se zdrojem - vše dobře napsané touto redakcí, za což jí patří dík). Nebo ty materiály co poslal buzzfuzz nebo já, možná i další - o nich samozřejmě nevím - kde jsou? Opravdu otráví, když se člověk o něco snaží a pak to zůstává nevyužito, nepovšimnuto nebo někde zašito, a přitom to mohlo někomu pomoct. Teda oceňuji, že alespoň jsou tam nějaké linky na cizí servery, kde se diskutuje k PX a dáse sehnat soft. Na jedné chorvatské stránke jsem viděl, že si odkaz na tyto "naše" linky někdo dal i do své vlastní stránky. Tedy se to využívá.- - a to je dobře. Ale bylo by ještě líp, aby bylo vidět, že se něco děje a ne aby panovalo ticho. Opravdu, co se týká mojí osoby, tak zatím nemám problémy s tím receiverem, ale může se to změnit - co já vím - třeba taky budu potřebovat sám pomoc. I z tohoto sobeckého důvodu jsem chtěl svým málem sem přispívat. Ale už se opakuji - musí to mít smysl, musím vidět výsledky, jinak je to špatně. Raul.
 
 
 
Zdravím. Taky jsem ze stránky ...  
18.10.2004 10:48 • Bari
Zdravím. Taky jsem ze stránky o Premium X zklamaný. Zpočátku jsem byl velice rád, že vznikla taková stránka, hlavně v češtině, ale opravdu je tak nějak mrtvá. Čekal jsem že tam dají i své recenze na tento přístroj a informace budou přibývat. Je to dobrý přístroj, ale určité mouchy samozřejmě má. Byl jsem zděšen když jsem třeba dal HDD Maxtor a po upgrade zůstal přijímač mrtvý, nebo když jsem ztratil z menu položku čtečky a nikde v manuálu nebylo jak jí zapnout. Manuál opravdu není moc ideální. Dodnes vlastně ani nevím co nastavují časy v menu PVR. Jeden usnutí HDD, ale jsou tam ještě dva další. Jeden mám na 15 minut, druhý na 0 minut. Hlavně když to jede. Nechci ovšem nikoho moc kritizovat, protože já sám jsem spíš klíště co čerpá informace a zrovna moc jich neposkytnu. Hodně tématům v této konferenci kolikrát ani nerozumím. Tvorba takové stránky je jistě časově náročná, ale zase je pravda, že když se pořád díváte co nového a pořád nic, tak je to taky o ničem.
 
 
 
V zaruke bol ale on mi to spra ...  
18.10.2004 10:26 • buzzfuzz
V zaruke bol ale on mi to spravil na pockanie. HD bol fyzicky zniceny.
 
 
 
Ještě k Zorbasovi  
18.10.2004 10:22 • Raul
Buzzfuzz, a ten zorbas dělá i záruční opravy PremiumX? - vždyť jsi to (receiver) měl v záruce, nebo ne? Co bylo s HDD? Jen jsi neviděl soubory a nemohl nahrávat/přehrávat popř. nenaběhla ani nabídka funkcí HDD, anebo něco fyzicky odešlo s HDD? Raul.
 
 
 
Jasne, nebola sice domaca ale ...  
18.10.2004 10:21 • buzzfuzz
Jasne, nebola sice domaca ale dobra. Borovicka sa domaca malinko robi, skor slivka, marhulovica, jablckovica, hruskovica a podobne -ice.
 
 
 
ad. buzzfuzz  
18.10.2004 10:16 • Raul
A Zorbas že pije borovičku? Tu slovenskú, doma dělanou? Pravda takÿ jsem ji kdysi pil (v Bratislave v paneláku sídl, Petržalka, originál samohonku) když předtím jsem vypil něco vína /asi 3 l/ v rest. Kamzík. Té borovičky jsme ve dvou až třech vypili každý přes půl litru (já na to víno). To jsem byl ještě pěkně rozchlastanej (asi v 18-ti), dnes bych se válel ve škarpě už po těch 3 litrech vína. Od té doby ji (borovičku) příliš nemusím. Raul.
 
 
 
Raul mas pravdu, ja som sen po ...  
18.10.2004 10:07 • buzzfuzz
Raul mas pravdu, ja som sen posielal do redakcie dost softu ktori tam nedali, je to uz davno a nic sa nedeje. Tak isto som tam poslal aj vzdy novi firm a nic. Ani mne to nejak nevadi, a mail na seba mame takze mozme kludne fungovat nieverejne.
Co sa tyka zorbasa, je to BOH, bol som s nim cez vikend a kondiky mi vymenil a opravil aj HD. Je to absolutny profesional v obore.
 
 
Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist