Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 10:01:18 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Nová HD nabídka UPC Direct  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
20.04.2010 10:34 • vortimond
bude obsahovat programy ČT HD, Nova HD, Nova Sport HD, History HD, Nat Geo HD, Rush HD a nově taky Animal Planet HD a Discovery HD. jak myslíte, že s tímhle můžou uspět? těžko říct jestli to, co vzbudilo v případě skylinku a jejich Discovery kritiku a odpor (absence lokalizace a angličtina jako jediná zvuková stopa) bude mít u UPC úspěch?

Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 13   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
UPC je banda, ktora nepatri do Europy.  
22.04.2010 18:23 • ® gogo1
UPC je banda, ktora nepatri do Europy.
 
 
 
upc je sliznatý mořský prase (smích). kdo s nima  
21.04.2010 14:39 • vortimond
upc je sliznatý mořský prase (smích). kdo s nima měl někdy zkušenost tak ví, že sice jednají podle smlouvy naprosto oprávněně a nedá se jim nic vytknout, ale přesto rádi používají nejrůznější fígle v neprospěch zákazníka. na který sice mají právo, ale používat by je přesto nemuseli. jedná se o prodlužování výpovědní lhůty, která by se dala vyřídit rozhodně rychleji, opožděné vracení záloh, taky posílají typicky ještě jednu složenku dávno po ukončení smlouvy. ta se pochopitelně nemusí platit, ale nemuseli by jí ani posílat, když dva měsíce předem znají datum kdy ta služba bude končit
Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
 
 
 
upc je žralok.  
20.04.2010 23:07 • ® vista
učko zneužilo postavenie na trhu a každý rok pravidelne zdražovalo až do prichodu digi.Špatne sa zachovalo k predajcom a montážnikom.Jeto taka ista tlupa zdieračov ako eurotel aj ten keď nemal globtel tak učtoval za minutu 30 sk a to aj za prichadzajuci hovor. Možu sa hambiť.
 
 
 
a co dalej  
20.04.2010 17:06 • ® rudlus
ale ved samotne upc pisalo ze ponuka nie je konecna....oni proste strasne rychlo chceli vyriesit hlavne prechod na thora a potom az budu rokovat z poskytovatelmi..ked nemali nic iste ako mozu dopredu podpisovat zmnluvy???eurosport hd a aj hbo hd isto bude len neda sa vsetko naraz,.,..teraz maju hlavnu prioritu prejst a maju s tym dost problemov preto sa aj posunul of.zaciatok az na 15,5 ..ja si myslim ze prvy co tu dal hbo si isto nenecha ust prilezitost na hbo hd a eurosport hd..treba len dat cas
 
 
 
Jupi preboha už prestan osierat UPC Direct. Nemáš  
20.04.2010 16:02 • ® Milan C
Jupi preboha už prestan osierat UPC Direct. Nemáš ho tak to nerieš!!! :bad:
 
 
 
@rudlus  
20.04.2010 15:15 • vortimond
mně taky angličtina nevadí, já jsem naopak rád když se u TV zároveň zabavuju a ještě se k tomu jako bonus přiučím nějaký fráze a nadávky, který jsem neznal. ale dost mi tam chybí HBO HD, dneska třeba dávají Vetřelce jedničku, tenhle film bude zajímavý vidět taky jednou v pěkný kvalitě. i když to třeba bude jenom takový skoro-HD. a UPC nabízí v HD akorát ty dokumenty, jinak naprosto nic. ani Eurosport
Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
 
 
 
to dempsey  
20.04.2010 12:55 • ® rudlus
aj to je nazor a ten ti nikto neberie..ja netvrdim ze sa nieco zmeni zmenou celej firmy a aj sidla firmy.a ten zaklad bude porovnatelny zo sky.lepsi isto nie...a ono ked si clovek zoberie...tak je bieda vsade...to co sa u nas vysiela je aj tak vsetko len vyber z archivov.A o tom kaslani ..ono je to vsade aj na sky aj na digi aj na upc.
A mne osobne anglina nevadi...
JA este nie som na thore ale je to skok dopredu.A to ze niekto ma emu..sami sebe si robia zle keby to aj nechali nikto s nimi nepodpise zmluvu na sirenie ich programov ked nikto neplati..to mi je u zadku.
Az to bude oficialne potom budeme hodnotit a velmi rad si o tom potom pokecam
 
 
 
rudlus spamätaj sa  
20.04.2010 12:47 • ® dempsey
Mám možnosť príjmu všetkých platforiem sk a cz a tento pokus tiež nie je najlepší. O závisti sa nedá premýšľať - je to proste bieda aj tu.
Dobrý krok je zaradenie mierne odlišnej ponuky HD programov ale na českú lokalizáciu Animalu a National Geo HD zabudni.
Vyšší bitrate môže byť zaujímavejší ale nie rozhodujúci - to však neplatí o základných programoch stévéčiek, čétéčiek jojiek, markíz prima a nova kanálov. Tie proste lepšie ako z 23,5 E nikdy nebudú.
UPC sa snaží o trochu viac ako na pôvodnej pozícii ale veľkú šancu im nedávam. Chceli by byť alternatívou pre tých ktorí vsadili na emu príjem z rovnakej pozície - avšak N2 stále nie je odpojená a tak aj keď niektorých z týchto neabonentov digi nalákajú, prevažná väčšina aj tak zvolí Skylink alebo CSlink kôli dobrej základnej ponku zdarma a vysokej kvalite obrazu.
Nejaké emócie a vysoké očakávania od UPC nie sú na mieste - stále to je to isté UPC ktoré na svojich zákazníkov vždy kašlalo z vysoka a taktiež vždy bolo drahšie ako konkurencia.
 
 
 
to vortimond  
20.04.2010 12:45 • ® rudlus
myslel som len na tento jeden
Diváci Discovery HD se mohou těšit na atraktivní dokumenty ve vynikající technické kvalitě bez rušivých elementů jako jsou vypálené titulky obrazu na jiné platformě...a animal planet a nat geo je po cesky uz teraz na upc
 
 
 
polovina toho HD balíčku bude v angličtině a bez  
20.04.2010 12:36 • vortimond
polovina toho HD balíčku bude v angličtině a bez češtiny. jedná se o programy Nat Geo, Rush, Animal Planet a Discovery. česká stopa tam nebude, protože neexistuje, nikdo jí nevyrábí
Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
 
 
 
REAKCIA  
20.04.2010 12:23 • ® rudlus
CHLAPCI CISTA ZAVIST...TENTO PROGRAM NEBUDE V ANGLICTINE AKO Ten VAS A S TITULKAMI...MATE SMOLU A BUDU V PODSTATNE V LEPSEJ KVALITE AKO VIEME KDE...BALIK BUDE KOMPLET NIE LEN CT HD A NOVA HD..A ZA TIE OSTATNE PLATITE AJ VY...A AJ PONUKA A KVALITA SD BUDE PODSTATNE VACSIA A KVALITNEJSIA AKO NA OSTATNYCH PLATFORMACH...A BUDE AJ LACNEJSIA...TAK O COM TOCITE STALE???MATE NA CIERNO DIGI KDE VAM ZA CHVLKU AJ TAK ZATNOU TIPEC A NA SKYLINKU MATE ZAKLADNU PONUKU A FURT SA TU LEN STAZUJETE A OBUVATE DO PRIAMEJ KONKURENCIE CO UPC TAK AKO TAK BUDE...A UZ JE...VIDIET TO PODLA REAKCI NIE LEN TU..
 
 
 
hd  
20.04.2010 11:00 • ® Jupi
čthd a nova hd
je v cs/sky bez omedzenia
a v upc budú furt platiť jak mourovatý
Skylink/Monoblock 19.2,23.5/Panasonic TX-L32E5E/
 
 
 
upc d  
20.04.2010 10:38 • ® Jupi
neuspejú
ať ide niekam
to slavne drahé upcčko
:bad:
Skylink/Monoblock 19.2,23.5/Panasonic TX-L32E5E/
 
 
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist