Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 14:02:35 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Škoda Ťa CS Link....  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
16.03.2012 21:04 • ® Luteran
Uplynul práve rok, kedy CS LINK oznámil svoje plány voči konkurencii Skylink.
5 HD programov zadarmo, možnosť výberu MOJE 4 HD zo 7 a potom chuťovka v podobe 4 kanálov HD Šport.
Keď som sa dozvedel ceny uvedených balíkov, je mi jasné, prečo bolo potrebné CS Link zlikvidovať.
MOJE 4 HD cena 6 eur na mesiac a ešte väčšia bomba boli pripravované 4 HD ŠPORT programy za 4 eur mesačne!
A to všetko bol iba začiatok.
CS Link podporoval nízku cenu prijímačov bez kartelových dohôd, korektný profesionálny vzťah s predajcami a masový prístup k službe každému za prijateľnú cenu.
Škoda Ťa CS Link, česť Tvojej pamiatke, dobre sa s Tebou spolupracovalo.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 20   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Pan Luteran momentalne pisete uplne o inom. Ja  
21.03.2012 22:15 • ® zenofex
Pan Luteran momentalne pisete uplne o inom. Ja reagujem na Vase povzdychy nad nenaplnenymi planmi novych HD programov (a HD balickov) v platforme CS Link.
Stale reagujem na Vas prvy prispevok a Vy zacnete pisat o tom kdo mal kedy viac HD programov. Ved ako prvy mal exkluzivitu Skylink pre Novu HD no a neskor si podobnu exkluzivitu zabezpecil CS Link pre Primu (upscale). O tom niet sporu, alebo mate iny nazor a viete viac?
Chapem, ze ste mali zrejme narocny den, ale ked uz chcete reagovat skuste si najskor aj v tuto neskoru nocnu hodinu zrovnat myslienky a potom sa chopit klavesnice. Taktiez viem pochopit, ze sa uz tazsie da zorientovat vo vsetkych temach, ktore ste tu v kratkom case zalozili. Ale profikovi za ktoreho Vas tu snad vacsina povazuje by sa to nemalo stavat. Alebo skuste reagovat rano, po dobrom spanku mozok pracuje lepsie (udajne). Nechajte ho uz odpocivat aspon na chvilu.
Tymto sa vzdavam a idem sa ponorit do sebareflexie. Ak dovolite, otazku kto je vystaveny napospas (vacsiemu) posmechu prenecham na zhodnotenie kazdemu citatelovi tohto fora.
 
 
 
Zenofex CS 3 HD , SKY IBA 2 HD...  
21.03.2012 19:21 • ® Luteran
Zenofex, existuje vo Vás nejaká pokora, trocha sebareflexie, alebo sa chcete vydať napospas posmechu ? CS Link mal v jednom momente už dokonca pred Skylinkom predstih v ponuke HD programov zadarmo. Ponúkal 3HD programy, kým Skylink ešte iba 2. Ste z inej planéty, hráte to na mňa ? Radšej to vzdajte. Veď ak nemáte základné info o oboch prevádzkovateľoch, ako môžete uspieť v argumentácii.
 
 
 
Pán smscz skúste...  
21.03.2012 11:11 • ® Luteran
Pán smscz veď skúste Vy položiť nejakú otázku, aby sme sa presvedčili o pravdivosti Vášho tvrdenia.
 
 
 
Nereagovat - nejlepší řešení  
21.03.2012 09:17 • ® smscz
Tento pán(Luterán) si vždy vybere jedno, dvě slova a těmi se zabývá. Na skutečné otázky z příspěvků neodpoví.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
 
 
 
Pan Luteran, reagoval som na Vas prispevok o 5 HD  
21.03.2012 09:12 • ® zenofex
Pan Luteran, reagoval som na Vas prispevok o 5 HD programoch zadarmo, Moje 4 HD a pod. To, ze Vam niekto "per-huba" na mozno oficialnom stretnuti poda ustnu neoficialnu informaciu o akychsi planoch je jedna vec a realita je vec druha. Ako publicista a novinar by ste nemali len sucho informovat kto Vam co povie ale vediet si zistit ci sa informacia zaklada na realnych zakladoch. Preto som Vas ziadal o oficialny zdroj z CS Linku o planoch, o ktorych tu pisete. Nic take neexistuje. Preto povazujem take vyjadrenie len za marketingovy tah voci predajcom, aby sa snazili podporit predaj konkretnych kariet. Ludia pohybujuci sa v marketingu by Vam o tom mohli rozpravat ako sa robi PR. Z informacie bez realneho zakladu sa stava dezinformacia. Neberte to prosim z mojej strany ako poucovanie, len vysvetlenie ako to vidim ja.
Takze skuste pred zverejnenim nejakej informacie alebo "domnenky" najskor zistit jej realnost a prinos pre citatela a taktiez ake to bude mat nasledky ked sa nepotvrdi.
Nepredpokladam, ze ste si naozaj mysleli, ze prezentovane plany by sa aj naplnili nebyt predaja CS Linku holandanom.
 
 
 
Pán Zenfex, budem stručný...  
20.03.2012 22:46 • ® Luteran
Zenofex, nielenže si protirečíte, dokonca sa aj zamotávate. Raz voláte po overených informáciách a potom idete spochybňovať nie overené, ale skutočné informácie z oficiálneho stretnutia na Kaskádach ?! No tak pozor, to už je príliš vážne. Radšej hamujte, ak si nedokážete priznať chybu, lebo potom už z takej cesty niet návratu. Skúste si to ešte raz pomaly zopakovať. Informácie odzneli, boli oficiálne a Vy nemáte právo informácie ako také skresľovať, prekrúcať, spochybňovať. Diskutovať o nich môžete, môžete aj pochybovať o tom, či by sa CS Linku podarilo plány naplniť. Vy ale nemáte žiadne argumenty, nič konkrétneho neuvádzate. Človeče, čítali ste Vy vôbec niečo o tom stretnutí predajcov CS LInk, vyzerá to, že asi vôbec nie. Čo potom s Vami ?
 
 
 
Pan Luteran ja som len reagoval na Vase prispevky,  
20.03.2012 09:33 • ® zenofex
Pan Luteran ja som len reagoval na Vase prispevky, ktore nie su podla mojho nazoru nicim podlozene, ale vobec by ma nenapadlo, ze to vyvola z Vasej strany taku obsiahlu "samodiskusiu".
Ja som sa Vas nic nepytal, neviem o akej zmesi (dvoch) otazok pisete.
Len som chcel vediet odkial tie nezmysly o HD programoch spred roka cerpate. Uz viem, ze Vam to mozno povedali zastupci CS Link, ktori casto vedeli len slubovat a Vy ste sa na tuto udicku chytili a nezabudli to vytrubit. Ak su toto Vase zdroje a takto doverujete kazdemu kto Vam nieco povie je to Vasa vec.
Ludia si to precitaju, porovnaju s realitou a na zaklade skutocnosti si urobia usudok aj o autorovi.
Ja som nepisal o diktate predajcov, len o tom, ze si zakaznik moze vybrat medzi kratkodobym lacnejsim a dlhodobym mozno drahsim riesenim. Predajca ma vysvetlit a poradit. Prosim neprekrucujte a nefabulujte, to si nechajte pre Vase stranky.
Pan Luteran jedna vec je informovat s vecne podlozenymi argumentami a druha je Vasa fabulacia o HD programoch a impulzoch a pod. Vy tu nesirite pravdu ale zavadzate, zneistujete, prekrucujete.
Ja Vam Vasu pravdu neberiem, len ju sirte ako Vas osobny nazor. Svojimi prispevkami som chcel len upozornit laikov, ktori mozu citat Vase nazory, aby ich nebrali za bernu mincu (tak ako Vy vyjadrenia zastupcov CS Linku spred roka) ale cerpali informacie aj z inych zdrojov, a az na zaklade toho si urobili usudok.
 
 
 
Snáď ešte na záver....  
19.03.2012 15:05 • ® Luteran
Zenofex píše cit " Zakaznik, ktoremu predate prijimac, ktory za 3-4 roky prestane fungovat sa uz k Vam tazko vrati." Odpoveď. To je správne konštatovanie. Zatiaľ o takomto probléme neviem, ale viem na to liek. Nášmu zákazníkovi ponúkame také riešenie, aby bol spokojný. Zenofex píše cit." Zakaznikovi, ktoremu hovorite take fantasmagorie, ktore tu prezentujete, si to pamata, a ak sa nenaplnia, prestane Vam doverovat a uz sa k Vam nevrati." No vidíte, pre Vás sú to fantasmagorie a pre ľudí, ktorí tomu rozumejú sú to hodnotné informácie. Zenofex píše cit.
Prosim Vas, ked nieco budete tvrdit, tak to podlozte argumentami a zdrojmi z ktorych cerpate, a neskryvajte sa za "svoje" tajne zdroje. Vyznieva to smiesne, ked sa Vase domnienky nepotvrdia a Vase zdroje zostanu v rovine JPP." Odpoveď. Vaše slovo argument sa mi páči, len neviem či rozumiete jeho podstate. No a tie zdroje, či sa Vám to páči alebo nie sú mimo Vás. Sú pilierom demokracie, naštudujte si príslušný zákon, hoci študovanie všeobecne by Vám len prospelo. Máte ešte nejaké otázky ?
 
 
 
Pokračujme po poriadku...  
19.03.2012 12:10 • ® Luteran
Zenofex píše cit. "Pan Luteran, zamyslite sa, ci robite takto uverejnovanymi prispevkami spravnu vec sebe a Vasim zakaznikom ". Odpoveď. To už ani nie je prekvapujúca otázka, to je skôr vážny problém u Vás pán Zenofex. Ak chránite záujem občana a zákazníka zároveň, tak to nie je len správna vec, je to doslova povinnosť.
Zenofex píše cit. " Uvedomte si, ze: 1.Vase tvrdenia sa daju lahko overit, ci sa naplnili alebo nie " Odpoveď. Fajn, tak potom neexistuje žiadny problém. Platí, čo je "psáno, to je dáno".
Zenofex píše cit "2.su tu ludia z branze ako Vy a vedia zaujat tiez stanovisko ako Vy ale s inym pohladom na danu vec (podlozene argumentami)" Odpoveď. Fajn, čakám na argumenty " ľudí z branže ".
 
 
 
Urobme to pekne po poriadku...  
19.03.2012 11:55 • ® Luteran
Zenofex píše cit. " Pan Luteran, o com tu zase pisete? Akych 5 HD programov zdarma, ake 4 HD sport. kanaly? Dajte mi link kde o tom provider informoval.
Pred rokom uz bolo jasne, ze CS Link zmeni majitela, takze nic take sa konat nemohlo (aj z ekonomickych dovodov)." Odpoveď. Prečítajte si môj článok CS LINK 18.3.2011 KASKÁDY, tam nájdete podrobné informácie. Vidíte, jedna vec je vybavená šmahom ruky. Zenofex nevedel, zavádzal, klamal ?
Zenofex píše cit. " Pisete, ze sa Vam s CS Linkom dobre spolupracovalo. Ano ak predavate lacne prijimace s unicitackou tak to bolo pre Vas mozno to prave. Na opacnom konci Slovenska moze byt situacia opacna, pretoze obnova TV prijimacov nepusti. Niektori radsej uprednostnia dlhodobejsie riesenie v podobe HD prijimaca a inej pristupovej karty, kde je tych HD programov na vyber preukazatelne viac.". Tak neviem, či ja žijem na inej planéte ako pán Zenofex, alebo je zo západného Slovenska na východ tak ďaleko, že tam už diktujú zákazníkom čo je pre nich vhodnejšie ? U nás je ešte stav taký, že zákazník si vyberie to, čo je pre neho najvhodnejšie. Ak chce lacný SD prijímač, fajn, ak chce lacný HD prijímač, stále fajn, ak chce pozlátený prijímač, je to len jeho rozhodnutie.
 
 
 
No, možno by sme si podebatovali...  
19.03.2012 11:08 • ® Luteran
Pán Zenofex, možno by sme si mohli naozaj odborne podiskutovať, len mi tam u Vás nesedia niektoré výrazy a preto troška pochybujem, či by to pre Vás bola " férovka ". Ja sa považujem za kategóriu profesionál v oblasti SAT TV so širším záberom. Buďte taký láskavý a aspoň sa mi predstavte, do ktorej kategórie sa sám radíte. Ste laik, pokročilý amatér, začínajúci predajca SAT TV, profesionálny predajca SAT TV, alebo zamestnanec v odbore ? Ak mi aj neodpoviete, i tak budem postupne reagovať na Váš príspevok. Napísali ste toho totiž dosť veľa a je to taká zmes otázok, hodnotení a z môjho pohľadu i neprávd. Zaujímavá je napr. Vaša veta "ked si Vas potencionalny zakaznik precita, co ste uz cca. 10 rokov na internete uverejnili a co z toho sa splnilo, ake prijimace ste dovazali a predavali, asi si navstevu u takeho odbornika rozmysli." Tak teraz ani neviem, 10 rokov robím "somariny" na internete a ľudia mi napriek tomu dôverujú, dokonca mi chodia osobne vyjadriť podporu a aj sa poďakujú ? Žiaľ, tak trocha verím aj Zenofexovi, ale omnoho viac verím tým skutočným zákazníkom a fanúšikom.
 
 
 
Pan Luteran, o com tu zase pisete? Akych 5 HD  
19.03.2012 09:27 • ® zenofex
Pan Luteran, o com tu zase pisete? Akych 5 HD programov zdarma, ake 4 HD sport. kanaly? Dajte mi link kde o tom provider informoval.
Pred rokom uz bolo jasne, ze CS Link zmeni majitela, takze nic take sa konat nemohlo (aj z ekonomickych dovodov). CS Link uz pustil do eteru tolko planov, a splnil z nich minimum (za posledne 2 roky).
Pisete, ze sa Vam s CS Linkom dobre spolupracovalo. Ano ak predavate lacne prijimace s unicitackou tak to bolo pre Vas mozno to prave. Na opacnom konci Slovenska moze byt situacia opacna, pretoze obnova TV prijimacov nepusti. Niektori radsej uprednostnia dlhodobejsie riesenie v podobe HD prijimaca a inej pristupovej karty, kde je tych HD programov na vyber preukazatelne viac.
Pan Luteran, zamyslite sa, ci robite takto uverejnovanymi prispevkami spravnu vec sebe a Vasim zakaznikom. Uvedomte si, ze:
1.Vase tvrdenia sa daju lahko overit, ci sa naplnili alebo nie
2.su tu ludia z branze ako Vy a vedia zaujat tiez stanovisko ako Vy ale s inym pohladom na danu vec (podlozene argumentami)
3.ked si Vas potencionalny zakaznik precita, co ste uz cca. 10 rokov na internete uverejnili a co z toho sa splnilo, ake prijimace ste dovazali a predavali, asi si navstevu u takeho odbornika rozmysli.
Alebo bude minimalne opatrny a bude si triedit a overovat informacie z viacerych zdrojov.
Zakaznik, ktoremu predate prijimac, ktory za 3-4 roky prestane fungovat sa uz k Vam tazko vrati.
Zakaznikovi, ktoremu hovorite take fantasmagorie, ktore tu prezentujete, si to pamata, a ak sa nenaplnia, prestane Vam doverovat a uz sa k Vam nevrati.
Prosim Vas, ked nieco budete tvrdit, tak to podlozte argumentami a zdrojmi z ktorych cerpate, a neskryvajte sa za "svoje" tajne zdroje. Vyznieva to smiesne, ked sa Vase domnienky nepotvrdia a Vase zdroje zostanu v rovine JPP.
 
 
 
V momentě kdy budu chtít za svojí práci přiměřenou  
17.03.2012 16:38 • ® Padre Pio
V momentě kdy budu chtít za svojí práci přiměřenou odměnu, tak okamžitě sbalím kufry směr západ. A už mě v tomhle státě nikdo neuvidí. Uvědom si kde žiješ. Tady není žádnej Brixton. Tady se teď stojí fronty na oškubaný slepice :D to je nejnovější česká záliba.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
 
 
 
Padre Pio, konečne, súhlasím...  
17.03.2012 16:03 • ® Luteran
Vidíte Padre Pio, to je reč. Konečne ste pochopili o čo tu ide nám všetkým. Aspoň dúfam. Pravda, keď sa odtrhnem z televízneho gauča a prídem do práce, tak ma zaujíma aj blaho montážnikov. Za dobre odvedenú prácu má každý nárok na primeranú plácu.Istotne súhlasíte aj s tým, všakže ?
 
 
 
Mě vůbec nezajímají stížnosti nějakýho montážníka  
17.03.2012 13:16 • ® Padre Pio
Mě vůbec nezajímají stížnosti nějakýho montážníka, kolik vydělá teď a kolik se mu sešlo dohromady před rokem. Nebo kolik s tím má práce. My jsme diváci satelitních programů.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
 
 
 
K veci by niečo nebolo ?  
17.03.2012 08:41 • ® Luteran
Dobre, tak si to vyjasnime, možno Vám správa v pôvodnej podobe robí problém. Na trhu SAT TV SK CZ so základným balíkom grátis bola našťastie konkurencia v podobe CS Link kontra Skylink. S obidvomi mám praktické skúsenosti, môžem porovnávať. Skylink trpel zvláštnym syndrómom vyhorenia, nemal nápady a zo svojich obchodných partnerov vtiahnutím kadekoho vytvoril riadny chaos. Cieľ vyzeral asi takto. Nemusíš byť ani trocha profesionál, hlavne že si Ready. CS Link mal oproti Skylinku perfektne vypracovaný vzťah k zákazníkom i partnerom. To bolo evidentné. Po zrovnoprávnení obsahu základného balíka sa karty Skylink v predaji prepadli a CS Link raketovo stúpali. Užívateľ oceňoval možnosť kombinácie programov Mojich 6 a tiež možnosť platby pomocou kupónov. Pružná doba platených programov od 4 eur bola tiež výborným nástrojom. CS Link bol progresívny, dodržiaval zákony voľného trhu aj čo sa satelitných prijímačov týka. Včera sa definitívne potvrdilo, že v rámci M77 bola koncepcia CS Link porazená. Česť jeho pamiatke. Teraz, alebo lepšie povedané v máji 2012 sa dozvieme čo chystá M77Sky. Je možné, že po upratovaní a špinavej práci budú noví kormidelníci chvíľu sekať " dobrotu " a obchodným partnerom budú ťahať medové motúziky popod nos. Vedia prečo. Trh EÚ sa našťastie nezastaví. Vedia, že za chyby sa platí. Po včerajšku je jasné, že na trhu SR a ČR sa pre M77Sky objaví silná konkurencia. Takže profesionálni predajcovia SAT TV vydržte. A dosť už, tuším som povedal viac ako bolo treba. A to všetko vďaka akémusi Zipovi, Jupovi a k tomu ešte Padre Pio. No veru, asi som si mal dať Nick Mama Mia, lepšie by som im rozumel.
 
 
 
Jupi  
17.03.2012 07:30 • ® Padre Pio
@Jupi: S tím rozhodně nepočítej. Bohužel ani E4/FILM4 HD zatím nebude. Někdo se ptal emailem přímo na adresu Channel 4. Takže nakonec budeme ještě rádi za ten polský MGM HD na kartách TNK. Ono to není tak špatný.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
 
 
 
vortino  
17.03.2012 07:10 • ® Jupi
aby si sa nemýlil aj ty :)
Luterán mele asi od hladu alebo od nudy :bad:
Skylink/Monoblock 19.2,23.5/Panasonic TX-L32E5E/
 
 
 
Zase další autorův zběsilý nesmyslný výkřik! CS  
17.03.2012 05:50 • ® Zip
Zase další autorův zběsilý nesmyslný výkřik!
CS Link od jakživa hlavně sliboval a od jakživa produkoval svým majitelům ztrátu. Víc k tomu snad není ani co dodat.
 
 
 
Nemysli si, že na tom vydělávají miliardy. To je  
16.03.2012 21:38 • ® Padre Pio
Nemysli si, že na tom vydělávají miliardy. To je absolutní nesmysl. U nás prozatím vůbec nebudou například programy jako MGM HD, AXN HD, HBO2 HD nebo CINEMAX HD. Proč? Protože o to nikdo nestojí. Největší hit je Markíza HD, protože je zadarmo.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
 
 
Celkový počet reakcí: 20 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist