Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 03:23:57 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Skylink
Mate este stale CW kartu = pridete o cast programov  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
07.04.2013 19:26 • ® majsat007
Na parabole sa objavila sprava, ktora nepotesi ludi co pouzivaju stale stare CW karty. Zaroven sa zodpovedala moja uvaha z minulosti - cim novym potresta Skylink ludi, co si kartu doposial nevymenili.

Ma nim byt odpojenie stanic - SMICHOV, TELKA, Prima ZOOM, TV Fanda, TV Dajto a TV Fooor. Tj stanic, ktore v case zakupenia si karty ludia nemali moznost este prijimat. Kedy a v akom rozsahu sa tak ma stat nebolo upresnene. Iste je len to, ze aj ked si clovek plati servisny poplatok, uz okrem HD stanic nebude mat dostupnu ani cast SD kanalov :bad:

Zasah sa tak dotkne 300tis. CW kariet, ktore neboli doposial vymenene. Na zaklade tohto bu-bu-bu oznamenia si zrejme dalsia cast ludi karty vymeni ...

TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 14   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
® wey  
09.04.2013 20:00 • ® par32
urob si na stranke skylinku refresh,prejdi prstami po kontaktoch na karte, reštartuj primač ,nechaj hodinu na čt1 :D poradie ako to vyskušaš je na tebe :good: :D
 
 
 
nova karta irdeto  
09.04.2013 18:00 • ® wey
Vypadavaju mi programy skoci tam ze kodovane aj ked mam irdeto hd kartu a 3 vymeni Ice
Ab cryptobox 550HD 23,5 w19,2w0,8w
 
 
 
par32  
09.04.2013 12:40 • ® BIDLO1
To máš úplně jedno,já s tebou sice naprosto souhlasím,nicméně nejpodstatnější je skutečnost a ne to co si myslíme my v diskuzích. A že nikomu nikdo žádnou novou kartu zdarma na zlatém podnose nikdy nedonese bylo jasné hned od začátku. Jen někteří naivové si stále mysleli opak.
 
 
 
® letas  
09.04.2013 07:03 • ® par32
smutne je to že maš pravdu.
 
 
 
par32  
09.04.2013 06:33 • ® letas
A odkedy je slovensko seriózny štát? A ináč medzi nami,slovenského v Skylimku je toho už veľmi málo.A ja zasa tvrdím,že kto chcel a nešpekuloval,tak si mohol tu kartu vymeniť aj s bonusom a nie so stratou.Ale čo už,každý si je z väčšej miery strojcom svojho šťastia sám.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
 
 
 
• ® BIDLO1 ® letas  
08.04.2013 20:48 • ® par32
pani skuste nnajsť analogiu zo serioznych štatov.Inač tvrdim to čo som napisal skôr.
:bad: :bad: :bad:
Zo strany tejto vypalnickej firmy neide o nič ine ako o vypalnictvo :bad:
 
 
 
Ja sa tiež čudujem tým,ktorí kalkulujú s každým  
08.04.2013 09:00 • ® letas
Ja sa tiež čudujem tým,ktorí kalkulujú s každým eurom a keď mali možnosť na tom dáčo ušetriť,tak nekonali. :)
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
 
 
 
RE:CW karty.  
08.04.2013 07:26 • ® BIDLO1
Takhle to dopadá když si tehdy spousta lidí myslela že má na výměnu stále spoustu času a proto "takticky" stále vyčkávala na to až jim ji někdo pošle zadarmo. Teďka se zcela logicky všichni tihle vyčkávači utopili ve vlastní šťávě. Kdo chce kam ... :bad:
 
 
 
Ako slušne nazvať hajzla? Skylink! Ak mi nepošlu  
07.04.2013 22:42 • ® par32
Ako slušne nazvať hajzla? Skylink!
Ak mi nepošlu novu kartu a mam zaplatene serpo tak to posuvam šoi ;)
 
 
 
® majsat007  
07.04.2013 21:53 • ® CS-
Nelez Skylinku někam a neobhajuj ho. Ano v Rakúsku sa taky mění za ICE a možná dél než u nás a nedělají tam takové caviky s CW a eště do včilška tam ide aj placená nabídka v CW. Za další v Rakúsku nikdy nebyla tak vysoká pořizovací cena karet jak u nás a do včilška tam idú veškeré základní programy bez jakýkoliv poplatků. Pokud si např. ČT a Prima platí veškeré náklady se satelitní distribucí a kodování tak by neměl nikdo jejich programy násilně odpojovat. Skylink je obyčejná zlodějská firma která krade signál a nic neplatí za jeho distribuci a vidírá zákazníky. Mimochodem předchudce skylinku byla firma najatá ČT a Primou která jim zajišťovala distribuci karet a kodování jejich programů. Pokud by ČT s Primou nezaložila distribuční CzechLink a dnes žádný Skylink neexistuje. To samé bylo na Slovensku kde vlastně Slovak Link zakládala Markíza a STV. Takže základ by vlastně jak v Rakúsku a později to soukromé firmy zneužili.
 
 
 
Zda sa mi to nefer  
07.04.2013 21:41 • ® zenofex
Ako bude Skylink postupovat dalej? Bude postupne odoberat dalsie programy s tym, ze ved na uplnom pociatku (T&T) boli na karte dostupne len verejnopravne kanaly a Prima? Takze okresavanim ponuky chcu vacsinu ludi donutit si slobodne vymenit kartu? Aby nemuseli oni? Takto chcu setrit svoje vlastne naklady (a zvysovat svoj zisk) na ukor svojich zakaznikov, ktori im zaplatili alebo platia SEPRO? Toto by si naozaj firma na zapad od nas nedovolila. Uhradit jednorazove naklady za vymenu karty (ako v Rakusku) to je v poriadku, ale platit SEPRO a potom este odpajat programy, aby sme zakaznika dokopali dobrovolne si za svoje kupit novu kartu?
S odpajanim HD programov na kartach CS Link, na ktorych si zakaznici extra doplacali min. za 2 HD programy (Nova HD, Prima HD) je to este prisernejsi pristup. Este pred par mesiacmi M7 umoznoval doplacanie za HD programy na CS Link kartach a po par mesiacoch im to berie. To je zrele na presetrenie SOI/COI. :bad:
 
 
 
CS- Austriasat ale nema vlastne karty  
07.04.2013 21:14 • ® majsat007
Porovnavat Skylink a Austriasat uplne nemozes. Zatial co u nas si karty spravuje samotny Skylink, v Rakusku to za nich robi v podstate ORF. Austriasat tak len rozsiruje zakladnu ponuku prevadzkovanu ORF.

Mimochodom ORF karty tiez meni za ICE. A tiez to nerobi zadarmo. Za vymenu si uctuje jednorazovy poplatok 14,90 Eur.
TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
 
 
 
® letas  
07.04.2013 20:31 • ® CS-
Pokud si někdo zaplatil SERPO tak mu nikdo nemože odpojit hromadu programů bez kompenzace. U HD programů je to něco jiného protože je defakto kopie SD verze. To je jako např. u předplatného časopisu adt. kde po vás taky nikdo nechce doplatek u zdražení časopisu. Pokud toto chce M7 udělat tak podle mě má zákazník který si zaplatil SERPO nárok na bezplatnou výměnu zrovna tak jak ti co si v minulosti dopláceli HD programy Nova a Prima. V minulosti si taky dost zákazníku doplácelo za programy Novy a STV. Zajímavé je např. to že M7 působí aj v Rakúsku a tam do včilška neřeší odpojování CW systému na rozdíl od Čech, Moravy, Slezska a Slovenska. To co si M7 dovoluje v bývalém Československu by si na západě nedovolili a hnali by je tam sviňským krokem.
 
 
 
Je na každom,ako sa rozhodne a je jasne čím neskôr  
07.04.2013 19:44 • ® letas
Je na každom,ako sa rozhodne a je jasne čím neskôr si niekto bude chcieť kartu vymeniť,tým to bude pre neho nevýhodnejšie.Najvýhodnejšie to bolo do 15.9.2012.Ja vysvetlím každému zákaznikovi,ktorý v tom nemá doma všetky výhody a nevýhody a nechám ho rozhodnúť sa.Ak niekto niekomu tvrdí,aby nemenil,tak mu určite vyhadzuje z vrecka peniaze.Ak si niekto mysli opak,je to jeho problém.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
 
 
Celkový počet reakcí: 14 / zobrazují se: 1 ... 14

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist