Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 21:10:29 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Horúce info, CZ a SK neplatené programy v  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
15.03.2012 11:48 • ® Luteran
Slovenské a české SAT TV stanice bez poplatkov sú v ohrození.
Nový majiteľ M77 uvažuje spoplatniť aj tieto základné programy a to už od leta 2012!
Takouto zásadnou zmenou sa v podstate rozkladá v ČR a SR základný systém elektronických médií založený na neplatených verejnoprávnych a súkromných TV programoch.
Tie boli definované ako neplatené natrvalo.
Ako mohli veci dospieť do takéhoto štádia?
Jednoducho...
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 28   ¤

LOCKED

Téma uzavřeno,
k tomuto tématu již není možno přidávat příspěvky.


Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

 
Dempsey pozor, odhaľujete sa  
16.03.2012 07:06 • ® Luteran
Dempsey musím s Vami opatrne, aby ste neušli a potom sa už nedozvieme odkiaľ vietor fúka. Kľudne mi tykajte, aj keď to považujem za neslušné. Myslím, že som Vám už raz vysvetlil, že diskutujem pod vlastným menom, nie ako Nick Dempsey, Pitomec, i...., Trúba a pod. Tykať by som mohol ja Vám, lebo Vy sa hráte na pána Utajeného. Ja to ale nerobím, vždy druhej strane Vykám, lebo si myslím, že ten náš Dempsey tu je človek síce zvláštny, s chybami, ale čo už. Kto sme bez chyby, však ? Fajn, vybavené. Nie som pre Vás autorita. Fajn vybavené. Aj keď s tým mojim narastajúcim egom som si hovoril, to bude iste nejaký môj ohrdnutý sklamaný satelitný fanúšik. Viete, dosť často sú niektorí otravní a keď je už veľmi zle, tak ich jednoducho vyhodím. Som rád, že ste to neboli Vy. Ďalej ste uviedli, že tieto informácie tu považujete za spam. No asi ste sa riadne odhalili. Na nemenovanom serveri mi toť nedávno v rozpore so všetkými pravidlami udelili citrónika a v zúfalstve ako dôvod uviedli SPAM. Problém je samozrejme v tom, že tam nemajú schopných ľudí na diskusiu, sú iba reklamným bannerom a teda dirigovaní majiteľom generátora zápisov na karty. Takže Dempsey, SPAM sú pre mňa zápisy na kartách, ktoré tam nemajú čo hľadať. Nakoniec ste ma vyzvali, aby som pekne pomáhal cudzím. Dobrá rada, ďakujem, tu sa ozvalo Vaše srdce. No a úplne nakoniec ste to riadne pribili. Hovoríte, obnov si sortiment v predajni. Ach Ty, prepáčte Vy " kujon " jeden, takže Vy predsa len chodíte tajne špehovať do tej našej predajne. Aj žena mi vraví to isté. Urob tam už konečne poriadok, vymaľuj, vyhoď tie staré krámy. A ja nič. Som tam v podnájme, ktorý môže kedykoľvek skončiť. Majiteľ je v koncoch. Aj by som to kúpil, ale nemajú list vlastníctva. Takže čakám a nemaľujem. No ale keď ma budete provokovať, otvorím našu novú prevádzku a potom uvidíte, čo ste nevideli. Vidíte Dempsey, aj keď ste tu písali veci mimo tému, i tak to bolo na niečo dobré. Nabudúce pozor, príliš sa neodhaľujte.
 
 
 
Nickovi na fóre nikdy nevykám. Nepoznám Ťa osobne  
15.03.2012 23:36 • ® dempsey
Nickovi na fóre nikdy nevykám. Nepoznám Ťa osobne a ani poznať nechcem. Evidentne trpíš nejakým komplexom keď vyžaduješ vykanie od stránky na nete. Pre mňa niesi autorita. Pre mňa si len nevyrovnaný nick, ktorý sa snaží o niečo čo ani sám nevie definovať.
Môj názor som prezentoval jasne a ostatné neni dôležité.
Diškurovať nemám záujem na rozdiel od niektorých notorických spammerov a opakovať sa tiež nemienim, ale ešte dodám že to čo Ty považuješ za vysoko profesionálnu investigatívnu žurnalistiku považujem ja za spam a prejav absolútneho nepochopenia situácie na trhu. Pomáhaj Ty pekne cudzím klientom a obnov sortiment v predajni :)
 
 
 
Dempsey takých už bolo, no čo už s Vami  
15.03.2012 23:23 • ® Luteran
Dempsey, takých ako Vy už bolo mnoho. Prídu, osočia, nič k veci povedať nevedia, akurát zavádzajú a klamú. Starý pán má zhodou okolností Opticum 7100. Dnes bol u nás ďalší s rovnakým problémom a ten mal prijímač Strong z OKAY. A predstavte si, čo je pre Vás asi problém, nevyhodili sme ho, pomohli sme mu. Dempsey mám obavu, že Vám ten kolt čosi asi naozaj odfikol. V tom Vám nepomôžem. Ak chcete diskutovať na úrovni, ak potrebujete niečo vysvetliť, opustite konfrontačnú rovinu, pomôže Vám to v raste. Ináč to potom vyzerá tak, že nemáte argumenty a preto trepete. Tiež si pamätajte pravidlo, ak so mnou debatujete, radšej mi Vykajte, ak mi začnete Tykať, považujem Vás za slabocha a moje ego sa potom neudrží. Takže,snažte sa presadiť odbornými argumentami, to čo ste zatiaľ predviedli je iba na základnú školu. A aj tá nie je žiadna extra trieda.
 
 
 
Tých 30 rokov "akože" praxe zrejme nepomohlo.  
15.03.2012 23:02 • ® dempsey
Tých 30 rokov "akože" praxe zrejme nepomohlo. Evidentne máš problém prispôsobiť sa novým situáciám a trendom. Stačí sa pozrieť na sortiment v obchode. Ja sa vážne nedivím že nejaký pán X.Y. z Prešova nedostal oprávnenie na kartu keď ju má v starom Ferdovi.
Zlodejina tu je, bola a aj bude. Zdá sa ale, že teraz je na rade niečo zarobiť provider, pretože si posledných pár rokov moc nepolepšil.
Získal síce pár stotisíc nových klientov avšak nie abonentov - a to vďaka novému skvelému produktu. Díky za neho
Táto téma tiež za chvíľu umrie a rozumný človek si z nej zoberie predpoklad, že za nejaký čas bude musieť zaplatiť aj za základ. Ak sa to bude týkať len tých ktorí nechcú meniť kartu, tak na to zrejme doplatia. Dopadne to tak že nový prijímač a kartu im predá nejaký iný obchod v Prešove a Mr. Luteran založí za rok tému:
PREDPOVEĎ SA POTVRDILA - SKYLINK SPOPLATNIL NAŠU NÁRODNÚ TELEVÍZIU
a každý normálny Ti odpíše že veď jasne že spoplatnil - inú možnosť ani nemal.
Gorila Ti zrejme vliezla do obchodu a nechce sa jej odtiaľ preč. Zatienila Ti rozum a dala falošnú nádej že môžeš bojovať s veternými mlynmi.
Ak chceš prežiť tak venuj viac času biznisu a osvete o zmenách svojim zákazníkom tak, aby si ostal v hre, alebo choď do dôchodku a zabíjaj čas absolútne zbytočnou polemikou o tom kto čo robí. Ak by to Skylinku zákon zakazoval tak by o tom nikto ani neuvažoval. Predpoklad že to má ošetrené je jasný a Ty si znovu na vedľajšej koľaji.
 
 
 
Dempsey zápisy a zlodejinu preč  
15.03.2012 21:42 • ® Luteran
Dempsey zbytočné plytvanie zápismi nás otravuje a zároveň okráda o kapacitu, ktorá sa dá využiť rozumnejšie napríklad na zvýšenie kvality prenosu. Druhá téma je o investigatívnosti. Dozvieš sa, overíš a potom máš povinnosť informovať. A keďže navyše je tu podozrenie zo zlodejiny, netreba o tom polemizovať. U Vás to môže byť výnimka, možno ste na ten zdroj výpalníctva nasatý a preto tá agresivita. Pravda, senilita je vždy nebezpečná, pre istotu si to nechám overiť, to viete vek je vek. Aha a ešte to zviditeľnenie sa. Aj by som tomu možno aj sám rád uveril,no ale za tie roky čo to robím je to už žiaľ len rutina. No a teraz Vy Dempsey. Nehrajte sa mi tu na tvrdého chlapíka, odložte ten kolt, spadne Vám do gatí a ešte si náhodou ublížite.
 
 
 
Luteran  
15.03.2012 19:41 • ® dempsey
Možno niesom príliš pozorný, ale doteraz som si nevšimol čo vlastne tými siahodlhými príspevkami sleduješ.
V prvej téme napádaš skylink a cslink z toho že posielajú zápisy na dobu obmedzenú. To robili vždy a nikomu to doteraz nevadilo, snáď až na tých ktorí si kúpili nejaký nie moc vhodný prijímač /napr. staré sd Fergusony/
V druhej téme sa snažíš / nie veľmi úspešne / urobiť senzáciu z toho že Skylink spoplatní základnú ponuku. Ak by som kúpil Skylink ja tak by to bol prvý krok ktorý by som v záujme ochrany investície urobil, ak by to legislatíva dovolila - v opačnom prípade hrozí do troch rokov úpadok, ktorý by mal oveľa horšie následky ako mierne spoplatnenie základu
Ak sa v tomto prostredí pohybuješ ako píšeš 30 rokov, tak by si si mal uvedomiť, že tieto výkriky do tmy nezmenia nič. Obávam sa však, že Tvoj úsudok a zmysel pre realitu neni v najlepšej kondícii a tak sa Teda domnievam, že Tvoja aktivita ohľadom oprávnení na kartách a spoplatnení základnej ponuky je buď výplod senility, alebo biedny pokus o zviditeľnenie
 
 
 
stanice bez poplatkov  
15.03.2012 19:35 • hujer23
Treba uvažovať aj nad takou alternatívou ako napísal p.Luterán.
Môj názor - pokiaľ k tomu dôjde nedám z princípu ani euro nejakému ufufňanému Vikingovi.
Pokiaľ by firma patrila nejakej CZ-SK firme by nebol problem a chcem vidieť tých ľudí ktorý proste kúpili kartu a stačí im základ.
To ja mám zasa Dvb-t ako cz a sk v dostačujucej kvalite a počte.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
 
 
 
Jednoducho to tak je...  
15.03.2012 18:48 • ® Luteran
Nedá sa reagovať na každého, preto aspoň vysvetlím postup. Okolo danej problematiky sa pohybujem dennodenne, prakticky vo dne v noci už vyše 30 rokov. Takže snáď by som o tom niečo mal vedieť. Tie šumy tu boli už asi pol roka, s tým sa nedalo nič robiť. Včera som dostal info a dnes sa to potvrdilo. Keď som si potom overil, že M 77 dnes v Prahe túto alternatívu naozaj rieši, dal som to na náš server a potom sem k Vám. To je všetko, teraz je na Vás ako s touto informáciou naložíte. Je zvláštne ako niektorí reagujú. Buď im vadí, že to je vonku, alebo sú radi. Takéto info môže byť len lakmusovým papierikom, alebo je to fakt. Skutočnosť sa dozvieme čoskoro a jej forma závisí aj od Vás podľa toho ako sa k problému postavíte.
 
 
 
Akorát jsem zvědav co na to řeknou stanice na 23e  
15.03.2012 17:27 • ® fanynsat
Akorát jsem zvědav co na to řeknou stanice na 23e jako např. čt a stv ...co si platí náklady na satelitní distribuci.
 
 
 
smscz  
15.03.2012 17:27 • ® Rasto78
napísal: je o ničem a nemá význam. Jak tohle téma, tak to včerejší.
Presne tak s tým sa stotožňujem. Ja sa čudujem že tomu Luteránovi čokoľvek veríte. Nahrnul sa sem ako veľká voda s "jeho problémami s "inpuzami"" a každý mu to žerie a neviem prečo, ja som problémy nepostrehola a ani nikto na okolí, problémy môžu mať len asi jeho prijímače čo predáva.
Na druhý deň tu vyletí zo správou o spoplatení a zrazu sú od toho zastraté všetky weby.
S čím prídeš zajtra Luterán ? S presným dátumom o konci sveta ? (A budeš to mať od troch zdrojov :D ). Veď nás už neblázni !
 
 
 
Ked je to pravda tak našli fintu ako dotlačiť ludi  
15.03.2012 17:11 • ® Jarko
Ked je to pravda tak našli fintu ako dotlačiť ludi na vymenu kariet CW to je moj nazor ;)
Formuler 1/LG-42LK530/ Optibox Anaconda/Samsung LED /Parabola 120 cm a 90cm+Motor SG-2100/ 60E-27,5W
 
 
 
Přesně tak  
15.03.2012 17:07 • ® smscz
něco se tehdy zmiňovalo, že do max 10 Eur za rok a pravda je, kdo by v dnešní pos.ané době dával 30 programů zadarmo?;)
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
 
 
 
Bláboly  
15.03.2012 17:02 • ® Rasto78
neoverené informácie, nech dá niekto zdroj, potom tomu uverím.
Ja mám skylink niekoľko rokov a jednu výmenu som už zažil, mám na seba písaných asi 10 kariet a pri výmene mi všetky BEZPLATNE poslali (a to si ani neplatím žiaden balík, pozerám len neplatenú ponuku). Časom som si karty pomenil za ICE, ale pozor nie kartou výmena, to by som bol blbý. Všetky karty som predal ako používané (za aktuálnu VO cenu) a následne som si karty za VO ceny aj kúpil, nestratil som ani cent !
Nezmysli od Luterána beriem z rezervou, len ma dosť štve že sa sem nasáčkoval, nech si to rieši na svojom WEBE !
 
 
 
zalezi aky bude rocny poplatok, 5,10€ ??? to hravo  
15.03.2012 17:01 • ® mjamriska
zalezi aky bude rocny poplatok, 5,10€ ??? to hravo vacsina ludi zaplati, pri tom pocte kariet je to slusny prijem pre M77 a my na tom nic nezmenime, pokial chceme pozerat budeme musiet platit, pokial nebudeme platit, nebudeme pozerat, socializmus skoncil, bohuzial, uz bude len horsie
 
 
 
Celé tohle povídání  
15.03.2012 16:59 • ® smscz
je o ničem a nemá význam. Jak tohle téma, tak to včerejší.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
 
 
 
Rasto  
15.03.2012 16:54 • ® patko33
...fantasmagorie to nie sú ,ale bude sa platiť možno na starých CW kartách nie je to však na 100% isté .Informácia sa na verejnosť dostala možno aj na podporu predaja kariet Výmena ;)
 
 
 
Luterán  
15.03.2012 16:50 • ® Rasto78
Teba by som úplne VYPOL pokial by sa to dalo, tvoje fantasmagórie sa dosť ťažko čítajú a niektorí chudáci na ne naletia !
 
 
 
Patko fajn...  
15.03.2012 16:08 • ® Luteran
Patko, tak trocha som nepochopil, čo je tu na schladenie. My tu diskutujeme o vážnych veciach. Nehráme hry "viem ale nepoviem". Ak sa poplatok volá Servisný, už to nie je poplatok ?! Môžete to nazývať aj vynútený Charitatívny príspevok a i tak to bude problém.
 
 
 
Luteran  
15.03.2012 15:40 • ® patko33
...nič v zlom to tvoje horúce info schladím mojim infom ,bude to len na starých CW kartách /servisný poplatok/ aj to ešte nie je isté tak rýchlo zakúpiť výmeny kým sa dá a nerobiť paniku :D ;)
 
 
 
Zatiaľ je to info, treba sa pripraviť  
15.03.2012 15:39 • ® Luteran
Predstaviť si možno čokoľvek. Aj tretiu svetovú vojnu. Možno však tomu predísť. U Skylinku a CSLinku teraz už pod strechou M77 bude dôležité ako sa k veci postavia regulačné orgány v SR a ČR. Tie už mali byť v strehu pri zmene majiteľa. Pravda, ešte si radšej pre istotu zistím, či vôbec de facto k zmene majiteľa prišlo.
 
 
Celkový počet reakcí: 28 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist