Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 14:09:02 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Problém HD na Skylinku...  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
21.03.2012 16:30 • ® Luteran
Dnes poobede bol u nás zákazník s prijímačom GoSAT s dvomi problémami, prijímač mu neukladá do pamäte programy a má tiež problém s HD programami na Skylinku, seká. Žiaľ, mohol som mu doporučiť jediné, aby to reklamoval tam, kde to kúpil. Po jeho odchode som si zapol prijímač Ariva 220 a všetko je OK. Medzitým sa na internete objavujú správy o problémoch HD programov Skylink. Stretli ste sa s uvedeným problémom ?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 16   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
® Luteran  
24.03.2012 19:17 • ® par32
ja si myslim že nie je dobre sa tolko do takych veci šprtať privela ,možno som povedal hluposť ale možno o chvilu ten nik rasto pochvalim.Ja sa za to nehanbim to som prosteja a chcem byť sam sebou.Inač nema proti nikomu nič a niektore niky považujem za osobnych priatelov a niektorych obdivujem-patri k nim .čital som vaš časopis a za pracu na nom klobuk dole :good:
 
 
 
Pán Par32, tiež si Vás vážim...  
23.03.2012 17:07 • ® Luteran
Pán Par32, tiež si Vás vážim a každého kto úprimne diskutuje. Vo vzťahu k Romannitra mi vadilo ako ste sa spolčili s Rastom78. Pre istotu to zopakujem, neriešim či je pre niekoho Openbox ikona alebo krám. No a keďže mám takú fóbiu, vadí mi aj to ako ste mohli z mojich slov vydedukovať, že Luterán tvrdí, že nič lepšie ako Openbox neeexistuje ! Akýsi Openbox sme vo firme raz mali na testovanie. Nepáčil sa nám, nepredávame ho, apriori ho ale neodsudzujem. Raz som však použil vetu, že všetko čo končí na ..box mi je podozrivé. To je ale dané tým, že ak niečo predávam, musím mať k tomu vzťah, musí to mať nejaké zázemie atď., atď.
 
 
 
® ahe56  
23.03.2012 16:47 • ® par32
ja som mal 3 openboxy ,takže viem o nich dosť,ale život ide dalej.................či? :D
 
 
 
par32  
23.03.2012 14:34 • ® ahe56
Obchody su plne HD sat.prijimacov co nedokazu prehladat 1 transporder (1 frekvenciu), vzdy nakydaju 300 kanalov z celej druzice. O spolahlivych citackach (2 karty sucasne), jednoduchosti a spolahlivosti prijimaca (2 karty + sucasne emu) ani nemusim pisat. Z pohladu zakaznika mam pocit, ze este vela vody Dunajom pretecie, kym si budem moct kupit HD sat.prijimac, ktory bude shopny nahradit moj Openbox X-810 (myslim v cene do 200 Euro).
 
 
 
Neviem,čo je smiešné na tom príspevku  
23.03.2012 13:50 • ® letas
Neviem,čo je smiešné na tom príspevku romana.Poradil si s problémom, tak ako si poradil,ale hlavne si poradil a problém odstránil.A nemusel mať ani drahé stotisicové meráky,ale postačil mu aj teplomer na opene.To môžem potvrdiť,že tie na openoch sú dosť spolahlivé.Samozrejme oponentov sa nájde hodne.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
 
 
 
® Luteran  
23.03.2012 13:04 • ® par32
Važim si vas a myslim to uprimne aj som k vam do firmy volal a bol som spokojny ,ale obhajovať tvrdenie pripevku roman z nitry je troška smiešne-nrzda sa vam? To si ozaj myslite že nič lepšie ako openbox neexistuje?
 
 
 
Môžem ešte niečo dodať ?  
23.03.2012 08:57 • ® Luteran
Zdravím všetkých, mám už prístup k internetu. Rozmýšľam ako to povedať. Všimol som si príspevok pána Romannitra. Napísal jasne konkrétnu skutočnosť, všetko OK. Takto si predstavujem príspevok k veci. Neriešim, či Openbox je pre niekoho ikona a pre iného krám. Potom sa objaví Rasto78. Nenapíše jedno normálne konkrétne slovo k veci, ale spochybňuje tvrdenia pána Romannitra.Potom sa k nemu pridá Par32 a on tiež, bez urážky, nenapíše nič k problematike, len akože vyjadrí solidaritu s Rastom78. Bože, kde to som, medzi detičkami na pieskovisku ?
 
 
 
® Rasto78  
23.03.2012 08:41 • ® par32
a ja hlupak každemu hovorim že nech kupuju HD primače!!!A vrchol dokonalosti je openbox!!!Hor sa na bazar :D :D :D :good:
 
 
 
roman z nitry  
22.03.2012 21:01 • ® Rasto78
ty si ma absolútne dorazil týmto čo píšeš, ak by to napísal laik, tak pochopím, ale... (aspoň som si ťa zaradil.. :bad: )
 
 
 
Špecialita Gosat  
22.03.2012 14:38 • ® romannitra
Stretol som sa raz s týmto prijímačom u jedného pána.Mal podobný problém.Čo som zistil, tak tento prijímač ukazuje plný signál aj vtedy, keď skoro žiadny nemá.Potom samozrejme že nenájde žiadne programy.Treba dať pozor aj na nastavenie transpondérov, lebo na každom treba nastaviť typ modulácie.
U toho pána, čo mu nešli skoro žiadne programy, som zapojil klasiku Openbox8xx a ten ukazoval signálu veľmi málo.Doladili sme parabolu ako sa najlepšie dalo a všetko fungovalo v poriadku.Keď sme už odkázaní na nastavenie paraboly pomocou prijímača, tak s drvivou vačšinou prijímačov sa to presne absolútne nedá.Keď už, tak jedine so spomínaným Openboxom 8xx.
 
 
 
Vďaka za info...  
21.03.2012 22:38 • ® Luteran
Žiaľ, prijímač som nemohol veľmi riešiť, nebol časový priestor. Samozrejme, ak by bol, veľmi rád by som sa mu pozrel na "zúbky". Doteraz sme sa prijímačom Ready úspešne vyhýbali a našťastie sme nenakúpili a teda nepredali ani kus. Žiaľ, na to málo, čo sa ich všeobecne predalo u cudzích k nám chodí mnoho nešťastníkov o pomoc. Uvedené prijímače považujem za menejcenné. Dlhé bootovanie, nepraktické menu... atď.Dnes ma zaujímala hlavne problematika
" sekania " obrazu. Mimochodom, aby tu nevznikla nejaká fóbia zo Skylinku, pán mal v prijímači kartu CS LInk. No ale keďže nie som " profík v obore ", keď bude problém s akýmsi Ready, požiadam o pomoc pána Zenofexa. Pán dvbinfo, nerobím dohody, chcem ostať slobodným. Prajem všetkým pekný večer, budem dlhšie mimo internetu.
 
 
 
Pan Luteran podla Vasho prveho prispevku by som  
21.03.2012 21:49 • ® zenofex
Pan Luteran podla Vasho prveho prispevku by som vobec nepovedal, ze ho napisal profik v danom obore.(No nastastie vieme kto ste a co robite).
Aky typ Gosatu? Aky softver bol v nom? Programy na ktorych DVBS2 frekvenciach sekali? Skusali ste dat tovarenske nastavenie a znovu naskenovat? Co DVBS2 kanaly na Astre 19,2E?
Podla toho co ste napisali zrejme tento typ prijimacov nepredavate a preto nemate skusenosti. Zakaznik s tymto prijimacom uz k Vam asi nepride takze radit je tazko ked nemozete nic vyskusat.
Skoda, teraz ste tomu chudakovi, co si kupil prijimac inde a nie u Vas nevedeli pomoc. No taky je zivot, nie vzdy sa zadari. Mozno uz zajtra sa Vam bude darit viac pomoct dalsim.
 
 
 
to je pre mna novinka ze Skylink pouziva OTA na  
21.03.2012 20:34 • ® dvbinfo
to je pre mna novinka ze Skylink pouziva OTA na channel list a nie vyhradne na FW. Mam 2 prijmace certifikovane a 2 high endy necertifikovane... samozrejme na tych 2 SL ready ani raz cez OTA okrem FW neprislo k ziadnym upravam zoznamov. Pardon este update CAM modulov tiez SL ready... :D len tolko
spravime dohodu? ak napisete aspon 5 dlasich prispevkov o sat.technike ako takej bez priameho suvisu o SL tak zoberiem spat to co si o Vas myslim ;)
VU+duo & Optibox zebra & Opticum 9500HD & Sky+HD Box UK. Full HD LED TV + FULL HD 600hz Plasma. Multifeed 28/23/19/13 ... Skylink + SkyDigital... proste v technike a slobode je krasa!
 
 
 
Dvbinfo, zle píšem a či Vaše kukuče...  
21.03.2012 20:14 • ® Luteran
Dvbinfo, tak neviem, či ja zle píšem, alebo Vaše "kukuče" už doslúžili. Mal dva problémy. Jeden trvalý, uloží si programy, prijímač ich rozhádže, možno má poslať OTA k vode, neriešil som to. HD ČT mu sekalo, mne na prijímači nie. Následne som zistil, že problémy s HD programami u Skylinku na niektorých prijímačoch zrejme existujú. To je všetko. Nevadí, teší ma, že som Vás spoznal takého aký ste. Možno sa na Vás všetko valí, prajem viac šťastia.
 
 
 
Ak mu neuklada programy do pamate tak ako moze mat  
21.03.2012 19:43 • ® dvbinfo
:bad: Ak mu neuklada programy do pamate tak ako moze mat problemy s HD programami? Alebo inak ak bol u vas zakaznik s prijmacom preco ste ho poslali tam kde to kupil? Alebo inak, aky je suvis GoSat a Ariva? V poslednej dobe Vase prispevky evokuju uroven uplneho amatera... a stale prispevky voci skylinku...to uz chce antidepresiva. Kazda platforma moze mat technicke problemy...preto sa tomu hovori technika ... samozrejme ak neni z byvalej CCCP :D odprucam zamerat sa na UPC direct, Digi, a ine platformy a robit osvetu racionalne, inak zo seba len urobite internetovu grotesku :bad:
VU+duo & Optibox zebra & Opticum 9500HD & Sky+HD Box UK. Full HD LED TV + FULL HD 600hz Plasma. Multifeed 28/23/19/13 ... Skylink + SkyDigital... proste v technike a slobode je krasa!
 
 
 
nie,ked mas poriadny stroj a nastavenie urcite nie  
21.03.2012 19:40 • ® JohnCena
nie,ked mas poriadny stroj a nastavenie urcite nie :D
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
 
 
Celkový počet reakcí: 16 / zobrazují se: 1 ... 16

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist