Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 00:54:06 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Zmeny na MMDS Nitra  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
27.10.2003 19:57 • philip
MMDS Satro Nitra dnes bez akehokolvek oznamu
prehadzala tv stanice vo svojom rastri.
Slovenske ostavaju, ale
ostatne stanice su teraz zhruba takto:

orf1 49
dsf 55
viva 56
Prima 57
cnn 58
Cart.network 59
Music box 61
CT1 62
CT2 63
motor 64
discovery 65
pro 7 66
rtl klub 67

Infokanal spomina ze dovodom je skusanie prechodu
na digitalne vysielanie. Na ich www stranke nic
ako obycajne.

<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 9   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Škoda reči  
12.08.2007 21:42 • nemam zaujem uviest
Kde je TA3?????Klesne pri "postupnom vylučovaní analógových programov" avizované SATROm ...aj cena?No nič, poobzeráme sa po iných alternatívach - snáď cez satelit...
 
 
 
satro  
29.10.2003 20:52 • biosun
Exil ma pravdu neserioznost a zavadzanie su praktiky tejto spolocnosti. Mimochodom uz v kabloch vysielaju digitalne v teste. Prijem mozny prijimac+karta. Vyclenene cez mmds su 4 kanale, ostatne analog. Kodovanie mozno v conaxe.
 
 
 
satro - amateri su a zostanu  
28.10.2003 20:28 • exil
Kto je to vlastne SATRO? Najskor rozbehli mmds, potom klamlivou reklamou oblbli par abonentov a ponukli im totalny brak z Azie a jeden jediny program ktory zakodovali cabelcryptom /ochudobneny Luxcrypt/ vsetko v analogovom prevedeni rozkodovanie mozne na PC a zadarmo. Potom spustili akciu kablove rozvody a digitalne vysielanie. Lenze namiesto digitalu a slubeneho internetu opat si veselo filtruju analogove vysielanie. Ono je to naozaj smiesne ked diletanti testuju svojich abonentov. Genialne zhodili vsetky antenne systemy /druzstevne a statne byty/, potom na cierno spustili vysielanie /autorske prava im asi moc nehovoria/ a veselo zarabali... Zrazu im NOVA povedala stop a zakaznici/90% programov je zo sat.vysielania free/ pravom protestovali, ze boli oklamaní. No nato sme si uz zvykli, takze nic nove pod Zoborom. Mozno este jeden for. Na info kanali sa docitate, ze SATRO preslo na digitalne vysielanie a muselo zmenit schemu.
Pani zo Satra srandicky Vas prejdu ked v maji na nas trh nabehnu iny draci a MMDS bude len historia. Digitalne vysielat a sirit signal nie je vobec lacna zalezitost. Len licencne prava napr. pre jednotkovu radu systemu dekodovania stoji neuveritelne peniaze. Kodovanie v decembri to bude ozajstna sranda a uz sa na to tesim s cim zas pride SATRO, ked tvrdili ze v septembri budu kodovat. Jedno vsak pochopili urcite, ze filtrovanie v kabloch je lacnejsie ako spustit digital a kazdemu pridat skrinku na kartu ci bez nej...
Prajem Satru este vela zabavnych informacii pre verejnost a tym, co uz nieco o digitale vedia vela trpezlivosti pri citani ich stupidnych clankov.
PS: A Kvalita cez MMDS. No uz mlcim...
 
 
 
Zmeny na MMDS Nitra  
28.10.2003 09:01 • Martin
Satro spustilo digitálne vysielanie na kanáloch v strede pásma UHF 45-67 kanál.Na digitál zabrala prakticky najlukratívnejšie kanály a celé pásmo rozdelila na dve časti.Tak sa stalo,že nemôžem prijímať kanály od 65 kanála,pretože môj televízor OTF namá vyššie kanály!!!! Predpokladám,že nie som sám,kto stratil možnosť príjmu niektorých kanálov,Satro to asi nezaujíma,či ich zákazníci majú možnosť prijímať, všetko za čo zaplatili.(Nie každý má moderný Tv prijímač)Myslím si,že keď na digitál potrebujem mať digitálny prijímač,tak mohli 4 digitálne kanály byť na konci pásma a neblokovať príjem analógových kanálov.Aj kvalita niektorých kanálov sa výrazne zhoršila(ČT1,ČT2)presunom na vyššie frekvenčné pásmo(sú zrnité) !Teraz si už počkám na digitálne prijímače,aké ponúkne Satro a hlavne kedy a za čo...!Počul som,že ich bude prenajímať za 5500,-Sk+ mesačný paušál,takže sa oplatí kúpiť si vlastný prijímač za cca 5000,- 7000,-Kč a je to...!
 
 
 
@ mc  
28.10.2003 09:01 • televisa
hey mc - ak mas nejake nove a zarucene info daj vediet!!!
 
 
 
Re: Zmeny na MMDS Nitra  
28.10.2003 09:00 • televisa
ak je to pravda a zmeny sa dotknu sucasneho suboru analogovych programov, myslim si, ze poznam cloveka, ktory bude musiet opustit miesto svojho trvaleho bydliska v jednej z dediniek pri Nitre:).
 
 
 
do decembtra?  
28.10.2003 08:44 • philip
To stihnu, ale tak o tri roky. Ved nikde nemaju namontovany ani dekoder na digitalne vysielanie.
To bude celkom fuska obehat vsetky mesta okolo nitry...
 
 
 
Re: Zmeny na MMDS Nitra  
28.10.2003 06:29 • Lala
Skutočne prechádzajú na digitálne vysielanie. S tým že už mali nabehnúť v septembri. Som zvedaví či to stihnú do decembra.
 
 
 
Re: Zmeny na MMDS Nitra  
27.10.2003 21:23 • anonym
muze za to UPC , to muze totiz za vsechno :)
 
 
Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist