Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 15:57:45 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Zahraniční stanice
Raule a ostatní, prosím o radu....  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
03.07.2004 21:55 • Aneta V.
Ahoj, uvažuji o koupi Premia X, ale potřebuji vědět co musím udělat ,nebo co k němu dokoupit ,aby rozkódoval jedničkové kódovací systémy např. SECA1 a VIACCESS.Jde mi např. o hudební kanály MCM, Muzzik atd.Díky všem za ochotu a pomoc.Aneta V.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 8   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Premium X  
09.07.2004 20:11 • Aneta V.
Tak fajn, jsem ráda, že jsi reagoval a vážím si tvých rad.A nad tím, jestli máš nebo nemáš zisk za slova o Premiu X, to fakt neřeším...Jde mi jen o to jestli se najde někdo kdo rád a ochotně pomůže laikovi.Zatím se budu rozhodovat (koupi plánuji tak koncem srpna) a schánět další info(jestli ještě znáš nějaké www odkazy,prosím napiš je).Určitě se pak ještě ozvu.Zatím díky a pěkný weekend.Aneta V.
 
 
 
Pozor Aneto, typ PremiumX 7100 ...  
09.07.2004 07:02 • Raul
Pozor Aneto, typ PremiumX 7100PGU má přípravu na vestavbu interního HDD pro záznam pořadů. POkud si pořídíš typ 7100CG, tak tu vestavbu nebudeš moci nikdy provést. Typ CG by měl být cca o 2000 levnější než PGU. S klidným svědomím mohu doporučit firmu eu-sat viz. eu-sat.cz, ta ti receiver bez problémů pošle. Nebo se zkus dohodnout s tím dovozcem - Impexa Klatovy. Pokud pozorně čteš zdejší diskuze, tak víš, že premiumx má jako všechno své výhody i nevýhody. Zvlášť poslední reakce gespy, kterého mám jinak rád a si ho vážím, je mi dost proti mysli. Kritizovat něco, co jsem ani neviděl - vyjma snad obrázku - se mi stále nezdá košer. Proto tě nechci nijak ovlivňovat v tvém rozhodování. To poslední co bych si přál je to, aby mě ještě někdo nadával za to, že na základě mých rad kopil šmejd apod. Z prodeje PremiumX nemám žádný zisk a koneckonců je mi do určité míry jedno, jestli se na základě hrubého napadání toho výrobku u nás bude nebo nebude prodávat víc nebo míň nebo vůbec. Naštěstí jinde ve světě nejsou tak sobečtí a hloupí lidé, nehledě na to, že zahraniční trh je podstatně větší. Tam (např. v německu, holandsku, atd. se rozhoduje o obchodním úspěchu receiverů PremiumX. Pokud se podíváš na stránky např. německých prodejců sat. techniky, ve většině případů tam premiumx v jejich nabídce najdeš. Proto jsem do budoucna optimista co se PremiumX týče. Raul.
 
 
 
Premium X  
08.07.2004 21:02 • Aneta V.
Ahojky Raule + ALL, ještě se chci zeptat, Ty máš nějaké zkušenosti se zásilkovým prodejem?Mám trochu obavy,aby to došlo v pořádku...Jinak našla jsem momentálně v e-shopu dva tipy Premium X:7100 CG a 7100 PGU.Asi jsou oba stejný, akorát že do jednoho lze namontovat HDD.Pořád ještě váhám jestli mám do toho jít... Díky za pomoc.Aneta V.
 
 
 
U Dreamu většinou soft (schopn ...  
08.07.2004 06:44 • Raul
U Dreamu většinou soft (schopný) nahraný při koupi není. Je třeba studovat a zkoušet. Materiálu je na webu o dreamu (teda předpokládám že koupíš Dreambox 7000 a ne 5620) spousta. Každopádně softwarová podpora na dream a premiumx se zatím nedá srovnávat - v tom jednoznačně vítězí dream - je podporován z více stran a jeho rozšíření mezi uživateli je zatím daleko větší než u PremiumX. PremiumX je ale zase uživatelsky příjemnější a pro toho, kdo si stále nechce hrát s různými nastaveními, ale především se dívat, a to hlavně na kódované systémy, je dobrou alternativou. O prodejcích v okolí Prahy nevím, je to častý dotaz, a myslím, že snad někde v Praze bude. Prodejce lze zjistit u dovozce PremiumX firmy Impexa Klatovy. Jinak lze využít zásilkové služby např. od firem eu-sat.cz,***e***.de.cz atoselektro - viz. jejich stránky a ceny. Velmi nerad bych, aby toto vyznělo jako nějaká propagace toho receiveru - každý ať se rozhodne sám. Pečlivě zvaž všechny pro a proti.
 
 
 
Premium X ...  
07.07.2004 18:32 • Aneta V.
Raule, díky ti i ostatním za odpověď.Ještě se chci zeptat:jsem cca 50 km od Prahy (Benešov u Prahy), poraď mi prosím, kde nejblíž Premium X prodávají.PS:Jak je to u toho Dreamboxu, tam je taky nahrán při koupi aktuální soft na jedničkové systémy nebo ho musím nejdřív stáhnout z internetu.Díky za pomoc.Aneta V.
 
 
 
PremiumX jedničkové systémy - ...  
07.07.2004 06:55 • Raul
PremiumX jedničkové systémy - pojedou ihned po koupi, neboť prodejci většinou nahrávají aktuální soubor s klíči. Firmware v novém premiumx je samozřejmě na tento úkol plně připraveno a je taktéž nahráno předem tak, aby konečný zákazník nemusel dělat už nic. Jen čas od času (po změně klíčů) je třeba tam ty aktuální doťukat přes dálkový ovladač. Pakety Polsat a Cabo jedou v autoupdate, tzn. že tam ani nemusíš hledat platné klíče - zaktualizují se samy. Jinak MCM jde zaručeně, Muzzik mi nic neříká asi to má být Mezzo? to jede taky bez problémů. Raul.
 
 
 
a jak je to u DREAMBOXU  
04.07.2004 12:23 • Aneta V.
Díky za odpověď a to samé platí i u DREAMBOXU, nebo musím nejdřív nahrát software?
 
 
 
@Aneta  
03.07.2004 22:15 • Divák
Dělat nemusíš nic, jak si to Premium X koupíš, tak ti to tam pojede! ;)
 
 
Celkový počet reakcí: 8 / zobrazují se: 1 ... 8

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist