Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 00:37:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Listopad na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 09.10.2004



Říjen sotva začal, ale my už se pohlížíme po listopadových novinkách na HBO. Podívejte se s námi, co nám tento kabelový a satelitní kanál přichystal na sychravé nevlídné podzimní dny a večery:


Největší pozornost v nabídce listopadového programu HBO patří bloku Nedělní premiéry, který přináší špičkové filmové tituly měsíce.

V listopadu stojí na prvním místě druhé pokračování světově proslulé trilogie, akční Matrix Reloaded ($281.49 mil. v amerických kinech, 47.99 mil. Kč v českých kinech) v hlavních rolích s hvězdami takového jména jako jsou Keanu Reeves, Carrie-Anne Mossová a Laurence Fishburne.

Druhým divácky neméně vděčným titulem je akční snímek Rytíři ze Šanghaje ($60.47 mil. v amerických kinech, 1.87 mil. Kč v českých kinech). V pokračování filmu Shanghai Noon (Poledne v Šanghaji) uvidíme v hlavních rolích opět Jackie Chana a Owena Wilsona. Když čínský rebel zavraždí Chonova otce a poté uprchne do Anglie, Chon a Roy se vydají v jeho stopách do Londýna, aby se pomstili.

V listopadové filmové nabídce se objeví také komedie Dům naruby ($131.53 mil. v amerických kinech, 0.62 mil. Kč v českých kinech), v němž hlavní role ztělesnili Steve Martin a Queen Latifah. Příběh vypráví o osamělém muži, který se díky internetu setkává se ženou s temnou minulostí, která převrátí jeho poklidný středostavovský život naruby.

Nedělní nabídku pak doplňuje válečné drama Čtyři pírka ($18.03 mil. v amerických kinech). Britský důstojník, jehož ztělesňuje Heath Ledger (Příběh rytíře), odmítne splnit svou vojenskou povinnost a od svých nejlepších přátel a milované snoubenky (tu hraje Kate Hudsonová) dostane čtyři bílá pírka symbolizující jeho domnělou zbabělost.

Programový blok Páteční premiéry nabízí komedii oceněnou Oscarem Adaptace ($22.33 v amerických kinech, 1,86 mil. Kč v českých kinech), v níž hlavní dvojroli hraje Nicolas Cage. Dále hrají: Meryl Streepová, Chris Cooper a Tilda Swintonová. Film vypráví o scenáristovi, který se obrátí na svého méně talentovaného bratra – dvojče o pomoc poté, co přijde o práci.

Druhým pátečním titulem je komedie Mužská záležitost ($15.4 mil. v amerických kinech). Vypráví o muži, který se po divokém loučení se svobodou ráno probudí v posteli s neznámou ženou a musí čelit důsledkům toho, co se stalo. V hlavních rolích uvidíme Jasona Leeho, Julii Stilesovou a Selmu Blairovou.

Dalším titulem je kriminální film, který režíroval George Clooney: Milujte svého zabijáka ($15.95 mil. v amerických kinech), což je adaptace pamětí Chucka Barrise, impresária hry, v níž se snaží stát se střelcem CIA. Vedle George Clooneyho hlavní role hrají Sam Rockwell a Drew Barrymoreová.

Páteční nabídku uzavírá horror Nezvratný osud 2, vyprávějící o skupince lidí, kteří uniknou hromadné havárii na dálnici, ale ocitnou se v ještě větším nebezpečí.


Sobotní večery pro celou rodinu>

V listopadu se diváci, kteří dávají přednost rodinným filmům, mohou těšit na romantickou komedii Letuška 1. třídy ($15.59 mil. v amerických kinech) v hlavních rolích s Gwyneth Paltrowovou a Christinou Applegateovou. Film vypráví o ženě z malého města, která se snaží dosáhnout svého cíle a stát se letuškou.


Speciální nabídka

V listopadu uvede HBO hned 2 koncerty. 6.11. od 19:00 hod koncert skupiny ČEHOMOR na hradě Loket a na poslední sobotu v měsíci – 27.11. od 19:00 hod HBO chystá českou premiéru koncertu Beyoncé živě ve Wembley. Zpěvačka skupiny Destiny's Child Beyoncé Knowlesová se na něm představila posluchačům ve světoznámé aréně ve Wembley. Na koncertě zazněly písně z její sólové kariéry i hity ze spolupráce s kapelou Destiny´s Child včetně "Crazy In Love," "Survivor," "Bootylicious" či "Naughty Girl."


Blok originální produkce HBO

V listopadu každé úterý ve 22:00 bude mít divák HBO příležitost naposledy shlédnout opakování 27-31. epizody ze třetí série oblíbeného seriálu Odpočívej v pokoji.


Titulkované premiéry

Filmy v programovém bloku Titulkované premiéry jsou na HBO uváděny vždy v pondělí ve 20:00. V listopadu se jedná o následující tituly: O Schmidtovi, Hodiny, Test, Frida a Láska s výstrahou.


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s nabídkou programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali na stránce TV programů ke stažení. Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN a Spektrum na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout zde. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Discovery Channel a Reality TV, amerických CNN, Cartoon, TCM, MTV a Travel Channel, slovenské zpravodajské TA3 a týdenních podrobných programů kanálů Galaxie-sport, Eurosport, Hallmark, TV Praha a TV Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.10.2004 • Licence na pozemní DVB-T buď v říjnu nebo až v roce 2006 ! [ 4 ]
11.10.2004 • 50. kanál bude aj naďalej využívaný pre analógové vysielanie [ 2 ]
08.10.2004 • Digitální rozhlasové vysílání v ČR začne až po roce 2006 [ 3 ]
04.10.2004 • TV JOJ končí "double hop" distribuci signálu a začne kódovat [ 18 ]
02.10.2004 • FOTBAL na Galaxii sport - přehled TV přenosů na říjen 2004 [ 1 ]
27.09.2004 • Óčko slaví druhé narozeniny

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  HBO 

10.10.2004 18:29 • sani
Ale s tým zvukom v UPC Direct by mali niečo robiť.
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist