Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 01:50:40   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Měsíční programové přehledy BBC Prime

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 24.01.2005


Pro všechny zájemce o podrobný program stanice BBC Prime máme dobrou zprávu. Díky dobré spolupráci se zastoupením této oblíbené satelitní a kabelové televize budeme moci pro vás pravidelně přinášet podrobné měsíční programové přehledy této stanice. Přehled bude kompletní, v angličtině, a kromě časových údajů a stručného popisu děje bude obsahovat i např. číslo dílu či série, a co je pro našeho diváka to nejdůležitější - najdete v něm i označené všechny pořady, které se budou vysílat s českými titulky. Právě o tento přehled jste nás často žádali, a tak jsme rádi, že vám nyní budeme moci vyhovět. K některým pořadům (jsou označené v měsíčním přehledu zkratkou CZ) jsou totiž vysílané české titulky v digitálním streamu, které se sami detekují a lze je navolit na některých receiverech modernější konstrukce, případně se navolí ručně na str. 881 v teletextu. Základní originální řeč jazykového doprovodu je samozřejmě angličtina.

Program budeme uveřejňovat v sekci TV download, kam jste si už jistě zvykli chodit i pro jiné týdenní a měsíční programové přehledy. Bude zde vyvěšený ke stažení vždy s určitým časovým předstihem, nyní zde najdete aktuální únorovou verzi.

Jako obvykle je přehled zpracován ve formátu PDF, přičemž free software Acrobat Reader, který vám poslouží k prohlížení a vytištění na tiskárně, si můžete stáhnout také v této sekci TV download. Před zahájením tisku bychom vás ale chtěli upozornit na to, že konkrétně měsíční přehled BBC Prime je velmi podrobný a rozsáhlý a i například únorový, kdy má měsíc jen 28 dní, obsahuje 65 (!) stran textu. Soubor je pro snazší stažení zabalený do formátu ZIP.

Pokud se jedná o vysílání stanice BBC Prime, zopakujeme to, že je dostupné pro abonenty některých kabelových sítí v ČR a SR a od května 2003 je také v satelitní platformě UPC Direct. Zde ji naladíme ze satelitu Astra 1G na pozici 19,2 st. východně na tr. 99, frq. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, SID 20322, V-PID 451, A-PID 461. Vysílání je kódované v systému CryptoWorks a bylo hned od začátku dostupné na kartu UPC Direct základní nabídky pro ČR (Rodina), Slovensko i Maďarsko.


Další informace o stanici BBC Prime najdete i v dalších článcích, uveřejněných v posledním období:

BBC Prime - deset let mezinárodního úspěchu

BBC Prime bude exkluzivně pro území Česka živě vysílat udělování cen Britské filmové akademie

Na návštěvě v: BBC Television Centre


A ještě doplnění na závěr:

Pokud vás zajímá, jaký je program dalších kabelových a satelitních televizí – například HBO, HBO2, AXN a Spektrum na celý měsíc, tak si jej také můžete stáhnout ve zmiňované sekci TV download. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Anime+, Discovery Channel a Reality TV, amerických CNN, Cartoon, TCM, a celé řady hudebních, jako jsou různé mutace MTV a VH1 a také kanál TMF. Nechybí ani Travel Channel, slovenská zpravodajská TA3 a najdete zde i kompletní podrobné týdenních přehledy pořadů, vysílaných na stanicích Galaxie-sport, Eurosport, Eurosport 2, Hallmark, TV Praha, TV Prima a TV Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.01.2005 • UPC: televizní nabídku okoření TV-Paprika [ 9 ]
28.01.2005 • FOTBAL na Galaxii sport - přehled TV přenosů na únor - aktualizováno
23.01.2005 • Televize Music Box ocenila nejhranější interprety
21.01.2005 • BBC Prime - deset let mezinárodního úspěchu [ 6 ]
20.01.2005 • Infosat doporučuje naladit si "classic fm tv"
20.01.2005 • Kabel Deutschland dostane na Astře konkurenci

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist