Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 20:45:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

UPC: televizní nabídku okoření TV-Paprika

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 28.01.2005


Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost), největší domácí komunikační společnost nabízející široké spektrum broadbandových a satelitních služeb od kabelové televize přes satelitní digitální televizi až po vysokorychlostní internet, zařadila do svého digitálního satelitního televizního vysílání maďarskou TV stanici Paprika. Od února ji postupně zavede do kabelových sítí. Paprika bude vysílat 14 hodin denně, v české jazykové verzi.

TV Paprika si klade za cíl připomenout Čechům, Slovákům a Maďarům pozapomenuté regionální kulinářské tradice. Popularizuje tradiční národní kuchyně, prezentuje kulturu pití piva a vína a věnuje se rovněž gastroturistice. Své diváky zavádí nejen do kuchyně, ale i do malých hospůdek, restaurací a hotelů v Praze, Bratislavě nebo v Budapešti, kde si zaručeně pochutnají na dobrém jídle. S její pomocí by měl současně každý divák získat všechny znalosti potřebné jak pro přípravu každodenního oběda či slavnostní tabule, tak pro kulinářské uvítání významného hosta nebo pro přípravu dietních jídel.

„Ždibec štěstí – když každý dostane při sledování nového gastronomického televizního kanálu, který je jedinečný ve střední Evropě, jen tolik, myslím si, že už můžeme být spokojeni,“ říká p. Marcell Lissák, generální ředitel TV Paprika. „Naším cílem je, aby lidé v okolí a ve světě poznali gastronomické hodnoty naší oblasti, a tím bychom rozšiřovali středoevropské tradice. Když se nám to podaří, zároveň se i my sami obohatíme poznáváním chutí naších sousedů i celého světa. Doufám, že měsíc od měsíce a rok od roku bude stoupat počet lidí, kteří jako diváci TV Paprika, budou přesvědčeni, že i dodržování tradicí je stejně důležité jako být otevřeni vůči světu. Cesta od maďarského guláše k českému je dlouhá, přesto mají základ společný a tím je (TV) Paprika. Kulinářská TV Paprika, která začala vysílat v Maďarsku a teď i v Čechách a na Slovensku může být vyslancem středoevropského spolužití - aspoň v gastronomii. Nalezněte společné kořeny – nejen v koření. Pečte s námi!“

„Jsem si jist, že TV Paprika patřičně okoření naši televizní nabídku,“ vítá její uvedení to kabelových sítí UPC a do nabídky UPC Direct, generální ředitel UPC Václav Bartoň a dodává: „tento typ programu v naší nabídce dosud chyběl a my jeho zařazením vycházíme vstříc stále většímu množství diváků, kteří si oblíbili vaření a gastronomii prostřednictvím televizní obrazovky. Paprika je pohodová televize, která dokazuje, že vaření nemusí být pouhou každodenní rutinou, ale i vysoce příjemnou činností.“

TV Paprika je první tematický gastronomický televizní kanál ve střední Evropě. Své vysílání zahájil v Maďarsku 2. listopadu 2004. TV Paprika bude během února postupně řazena do vybraných kabelových sítí nabídky Klasik.


Péter Kocsis, zástupce TV Paprika pro ČR
František Malina, tiskový mluvčí UPC ČR



Poznámka:

Digitální satelitní televize UPC Direct, která nabízí až 150 programů a je dostupná na celém území republiky, vysílá přes satelitní systém ASTRA na pozici 19,2E. Paprika je zařazena v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1H (19,2 st. vých.), na kmitočtu 11,992 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, SID 20332, video PID 351, audio PID 361. Signál je zakódován systémem Cryptoworks.


O UPC

UPC Česká republika je dceřinou společností UGC Europe, Inc. (UGC - NASDAQ: UCOMA), – vůdčí evropské společnosti na poli širokopásmové komunikace a zábavy – a patří do její divize UPC Broadband. Společnost sídlí v Praze a je největší českou a jednou z největších středoevropských komunikačních společností nabízejících širokopásmové služby. UPC dodává v České republice služby kabelové televize do stovek tisíc domácností v 84 českých městech. Vedle programu běžných domácích televizí přináší, a to ve špičkové technické kvalitě, mnoho specializovaných televizních kanálů, které jsou jinak nedostupné. Jde o filmové, česky mluvené, kanály HBO, HBO2 a Hallmark, dokumentární televizní kanály Discovery, Spektrum či Animal Planet, zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World Service, CNBC a TA 3, hudební kanály jako třeba MTV, česky mluvené sportovní kanály Eurosport a Galaxie sport, dětský televizní kanál Fox Kids (opět v češtině) nebo o Private Gold, erotický kanál bez cenzury. Nabízí programy v němčině, angličtině, španělštině, ruštině, francouzštině, ale i třeba v polštině. Společnost UPC zdarma poskytuje ke kabelové televizi i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic.

V září roku 2000 uvedla UPC Česká republika, a. s. na český trh službu UPC Direct. Jde o satelitní vysílání placených programů kabelové televize a řady volných satelitních televizních kanálů v digitální kvalitě. Služba UPC Direct má, a to bez výjimky, dosah po celém území republiky. Proto se také o UPC Direct říká, že je to „kabelová televize bez kabelu“. Signál je šířen přes satelitní systém ASTRA na pozici 19,2E a zákazník může sledovat okolo sto padesáti televizních programů, z nichž řada je shodných s nabídkou kabelové televize.

Nejoblíbenější a nejpopulárnější službou UPC v Praze a v Brně je v posledních letech vysokorychlostní internet chello - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Paušální cena za službu zahrnuje neomezenou dobu strávenou na síti.


PR Press UPC ČR, a.s., 28.1.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 9   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.02.2005 • Únor na BBC Prime [ 2 ]
28.01.2005 • Leoš Pohl prodal část 24.cz [ 12 ]
28.01.2005 • FOTBAL na Galaxii sport - přehled TV přenosů na únor - aktualizováno
24.01.2005 • Měsíční programové přehledy BBC Prime
23.01.2005 • Televize Music Box ocenila nejhranější interprety
21.01.2005 • BBC Prime - deset let mezinárodního úspěchu [ 6 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Tv Paprika se mi moc líbí,ale ... 

11.03.2005 10:48 • sfinga
Tv Paprika se mi moc líbí,ale mám dotaz,proč musíme mít 3 zpravodajské stanice-CNN,Euronews a nove CZ 24 a nemáme žádnou slovenskou stanici.Jinak souhlasím se Svetlou, taky jsem si myslela,že nové stanice se přidají a ne že nahradí SAT1 nebo Vox.Ale jinak Svetlo,pokud se ti nelíbí,na co koukáš odhlas se od UPC,plat' koncesionářské poplatky a dívej se na ,,skvělé stanice" jako je třeba Nova.
Já nemít Discovery a Spektrum,tak si večer v TV nevyberu.Omlouvámse předem všem fandům telenovel a reality show,ale Rodinná pouta,1 proti 100 a ebo Sága rodu Forsythů není můj cup of tea.To se raději kouknu na Papriku,nebo Z archivu FBI.
 
 
  o jakých koncesionářských popl ... 

01.03.2005 12:05 • koncesionář
o jakých koncesionářských poplatcích je řeč??? UPC Direct je pay-tv a s veřejnoprávní ČT financovanou z koncesionářských poplatků nemá nic společného!
vy nejste koncesionářka UPC a ani jejich poplatník, vy jste jejich zákaznice a i když se vám to možná nezdá, tak je to vcelku něco jiného, byť na stejném základě!
takže nerušte koncesionářské poplatky, ale ukončete smlouvu s UPC Direct
 
 
  Rušení programů 

01.03.2005 10:48 • Svetla
Nahrazování zavedených TV programů za programy typu Paprika,Club a jim podobné, na které se nedá koukat - a to bez jakéhokoliv upozornění - považuji za nehoráznost a uvažuji o odhlášení koncesionářských poplatků. Na SAT 1 i na SAT 3 jsem byla zvyklá sledovat určité typy pořadů, které teď postrádám. Navíc je to naprosto nefér jednání vůči poplatníkům.
 
 
  SAT1 za Papriku 

31.01.2005 15:29 • botumato
to naozaj nemá chybu!!!! To že postupne rušia jeden nemecký program za druhým (VOX, RTL 2..) a nahradzujú ho čoraz lepšími programami (Paprika, Kórejci), to naozaj nemá chybu !!! Som zvedavý, čím nás UPC opäť prekvapí. A to hrdo hlási, že cez UPC Direct si môžte naladiť vyše 150 kanálov - ale taktne zamlčia, že 80 % kanálov s UPC nemá nič spoločného.

 
 
  Ja mám aj satelit aj káblovku ... 

30.01.2005 18:54 • dass
Ja mám aj satelit aj káblovku lebo to čo je na satelite to nie je v káblovke a to čo je v káblovke nie je na satelite!(voľne prístupné)
 
 
  UPC 

30.01.2005 10:43 • MAHU
btw. vdaka poslednej zmene programovej strukury UPC v Bratislave som sa rozhodol ukoncit vyuzivanie sluzieb tejto spolocnosti... Nic voci tej 'TV paprike' ale nahradit normalnu stanicu niecim co vysiela 24 hodin to iste je uz na mna vela - a podobne to bolo aj minuly rok ked zrusili ne stanice
 
 
  Poďakovanie. 

28.01.2005 22:58 • Rolomieor
Ďakujem, že nám do nášho káblu necpete Vaše vynikajúce tv.stanice hoci ste jej podieľnikom. Experimentujte naďalej na svojich bratislavských zákazníkoch, keď Vám tak dobre platia.
 
 
  Už je jasné, prečo UPC v SR a ... 

28.01.2005 22:38 • Pavol
Už je jasné, prečo UPC v SR a ČR zásadne nezverejňuje kanálové rastre v jednotlivých mestách. Ľudia by zistili, že platia tú istú cenu za podstatne iný balík programov.
 
 
  UPC v DS 

28.01.2005 21:12 • gall
No tak mimo Bratislavy je to dosť úbohé . U nás MTV Europe nie je (tech. prekážky) lebo by mohlo byť len mono.
Lebo u nás ide iba mono aj JOJ,CT1,Prima,Hallmark.......
 
 
Celkový počet komentářů: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist