Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 22:25:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

TV Nova expanduje

  Autor: S. Cenok , e-mail: rtsevlis@satcentrum.com Přidané: 31.12.2001


Po Ukrajině, Rumunsku a Slovensku bude další zemí, kam má zájem expandovat nejsledovanější komerční televize v ČR - Afganistán.

Uvedl to dne 29.12.2001 generální ředitel TV Nova dr.Vladimír Železný v pořadu, který dle webovské adresy http://www.tv-nova.cz/progdesc.epl?i=VOLEJTE ”dává divákům pocit spoluúčasti na tvorbě televize a poskytuje pohled do jejího intimního zákulisí, který televizi zdůvěrňuje. Živý pořad, ve kterém ředitel televize komunikuje s diváky, odpovídá na jejich telefonické i písemné dotazy, reaguje na jejich podněty i jejich polemické názory. Žádný dotaz není tabu, a nemusejí to být jen dotazy o televizi.”.

Vraťme se ale k Afganistánu. Zde to bude mít Železný možná jednodušší, protože tu dosud žádná televize nevysílá - bude tedy automaticky jedničkou a už se může těšit na stoprocentní koláče sledovanosti jeho televize.

Na druhou stranu je otázkou, kolik bude mít při rozjezdu diváků, a zda nenarazí v presentaci svých kulturně vzdělávacích pořadů typu Peříčko a Počasíčko na přeci jenom trochu odlišné místní etnické zvláštnosti. Pan Železný se ale také toto otázkou zabývá a v tomto citovaném programu z intimního zákulisí také uveřejnil intimní fotografie moderátorek a hlasatelek, oblečených podle kolekce kábulské módy na jarní měsíce příštího roku.

Vzhledem k tomu, že rozjezd televize v tak těžkém, hornatém a sklanatém prostředí bude technickým oříškem, plánuje Železný zpočátku vysílat systémem podzemní televize, podobném to principu kabelové či satelitní televize, zde se však signál místo vzduchem či po kabelu bude šířit rozsáhlými podzemními chodbami komplexu Tora Bora, kde budou i hlavní studia. Toto vysílání má plnou podporu místní Rady pro rozhlasové a budoucí televizní vysílání při afgánském parlamentu, protože radní nemusí složitě koordinovat vysílací kmitočty a případné přesahy do sousedních zemí.

Nová televize ponese název T@RA B@RA a přípravy na její spuštění probíhají souběžně s prací na J@J TV. Protože financování takové expanzivní televizní politiky také něco stojí, rozhodli se na Barandově opět po dobrých zkušenostech z minula využít štědré finanční pomoci amerických investorů. Jejich, zřejmě opět nenávratná, či aspoň v horším případě těžkonávratná miliardová investice by mohla televizi Nova významně pomoci. Snad bychom se mohli dočkat i toho, že v současnosti druhá nejsledovanější televize na světě (první je jedna nejmenovaná slovenská televize) poskočí na první místo a přinese všem českým občanům další významné prvenství. Po prvním místě v hokeji, pití piva, hodu oštěpem, či nesovětském kosmonautovi na Sojuzu by to tak byl další úspěch naší mladé kapitalistické společnosti.

Autor není pravidelným spolupracovníkem webu satCentrum a nesnese případné připomínky či vaše názory, které vás napadnou a nedejbože je i zveřejníte v diskusi pod tímto článkem.

Doplnění redakce satCentrum z 1.1.2002:

Vážení čtenáři, jistě jste poznali, že uvedený článek, přidaný na web 31.12.2001 byl snahou naší redakce vám přinést trochu odlehčení a legrace v poslední den v roce. Pouze na Silvestra a pak možná ještě 1.4. - na apríla můžete najít na našem - vašem webu články podobného ražení. Po zbytek roku vám však slibujeme přinášet je seriózní a pravdivé informace.

A protože je dnes první den nového roku 2002, přejeme vám všem úspěšný start a samozřejmě také to, abyste se na Česko-slovenskou satelitní doménu satCentrum rádi vraceli pro informace z oblasti (nejen) satelitního příjmu.

Váš tým satCentrum


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.01.2002 • Erotika a porno na satelitoch časť 0. -   Úvod [ 1 ]
28.12.2001 • Kódovacie systémy - 8.časť (VideoGuard)
25.12.2001 • Vysoké frekvencie - distribučné trasy v Ka pásme. [ 1 ]
24.12.2001 • Tajemné L pásmo [ 3 ]
23.12.2001 • Kódovacie systémy - 7.časť (Nagravision)
22.12.2001 • Kódovacie systémy - 6.časť (Conax)

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  ha ha 

31.12.2001 20:37 • jano
Asi nema Zelezny zisteny pocet TV v Afganistane. Tych je totiz podstatne menej ako vo vychodnej europe!

Co tak nazov Bin Ladin TV?
 
 
  april 

31.12.2001 19:39 • juzek
tento clanek mel vijit na aprila
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist