Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 07:50:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Spoločnosť UPC Slovensko skvalitnila satelitnú službu UPC Direct o filmový kanál Film+

  Autor: PR Press UPC Slovensko , e-mail: post@upc.sk Přidané: 12.08.2005


Bratislava 11.8.2005 – Spoločnosť UPC Slovensko skvalitnila satelitnú službu UPC Direct o nový televízny kanál. Základný súbor služby UPC Direct je bohatší o filmový kanál Film+, ktorý zákazníci UPC Direct získajú bezplatne, resp. v cene Základného súboru tejto služby. Film+ vysiela 24 hodín denne sedem dní v týždni a je plne dabovaný do českého jazyka. Zaradenie filmového kanálu Film+ nadväzuje na úsilie a záujem spoločnosti UPC Slovensko prinášať svojim zákazníkom nové a zaujímavé televízne programy.

Film+ je tematický filmový kanál plne dabovaný do češtiny, ktorý 24 hodín denne sedem dní v týždni vysiela vysokohodnotné filmy americkej a európskej produkcie. Vysielanie je prispôsobené miestnym požiadavkám a očakávaniam divákov, zisteným na základe prieskumu verejnej mienky ešte pred začatím vysielania tohto kanálu. Cieľom kanálu Film+ je prinášať do domácností zábavu na najvyššej úrovni a vyjsť im v ústrety pri hľadaní toho najvhodnejšieho a najzábavnejšieho programu. Film+ kladie dôraz na vysielanie tej najnovšej filmovej produkcie, preto sú všetky filmy a seriály reprízované maximálne 4 až 6 krát počas troch rokov. Diváci vo vysielaní Film+ uvidia najmä akčné filmy a komédie, detektívne príbehy, ale aj vedecko-fantastické a rodinné filmy, drámy, muzikály, koncerty, seriály a filmy pre deti. Abonenti služby UPC Direct nájdu vysielanie Film+ na pozícii číslo 25. Podrobnejšie informácie o programe Film+ nájdete aj na www.filmplus.cz

Záujemcovia o satelitné televízne služby UPC Direct sa môžu viac informácií dozvedieť na UPC Infolinke 02 / 594 22 222, alebo na internetovej stránke www.upc.sk


Jaroslav Kolár, Neopublic Porter Novelli


O UPC Direct

UPC Direct je satelitná digitálna televízna služba, ktorú spoločnosť UPC poskytuje v Maďarsku, Čechách a na Slovensku. UPC Direct umožňuje v digitálnej kvalite sledovať prostredníctvom družice vysielanie vyše 150 televíznych a asi 50 rozhlasových staníc rôznych žánrov. UPC Direct popri tom poskytuje možnosť zmeny vysielacieho jazyka, rodičovský zámok, ako aj služby elektronického programového sprievodcu s informáciami o vysielanom programe. Počet programov, ktoré sú v ponuke služby UPC Direct dostupné v slovenskom a/alebo českom jazyku, sa neustále rozširuje. Okrem slovenských televíznych staníc ako sú Markíza, Joj či spravodajská televízia TA3, služba UPC Direct poskytuje v českom a/alebo slovenskom jazyku aj športový kanál Galaxie Sport a Eurosport, filmový kanál Hallmark, dokumentárne stanice Spektrum, Discovery Channel, Club, Reality TV a Animal Planet, ďalej detské programy Jetix a Minimax či hudobnú televíznu stanicu Óčko. Už takmer dva mesiace je k dispozícii aj prémiová filmová stanica Cinemax a služba UPC Direct Plus, ktorá za poplatok 199 Sk poskytuje sedem atraktívnych kanálov: akčný kanál AXN, historický Viasat History, detský animovaný kanál Boomerang, dobrodružný dokumentárny Viasat Explorer, erotický kanál pre dospelých Privat Blue, filmový TCM a kreslený Cartoon Newtwork.


O UPC Slovensko

UPC Slovensko patrí medzi vedúce spoločnosti v oblasti televíznych služieb a v oblasti širokopásmového pripojenia na internet v Slovenskej republike. UPC Slovensko je súčasťou spoločnosti Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), ktorá je vedúcou medzinárodnou spoločnosťou v oblasti televíznych a telefónnych služieb a služieb v oblasti širokopásmového internetu. Liberty Global, Inc. prostredníctvom svojich dcérskych spoločností v Európe, Ázii a Latinskej Amerike poskytuje služby 10,7 miliónom zákazníkov televízie, 2,5 milióna zákazníkom širokopásmového internetu a 1,7 milióna zákazníkom využívajúcich telefónne služby.


PR Press UPC Slovensko, 11.8.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 6   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.08.2005 • NBC zahájí nekódované vysílání nové televizní stanice „DAS VIERTE - WIR SIND HOLLYWOOD“
10.08.2005 • Premiere prvýkrát v zisku
05.08.2005 • ATP Masters na Galaxii sport
28.07.2005 • V pražské kabelové televizi UPC startuje Meteo TV, český televizní kanál nejen o počasí. Kabelová televize UPC začíná nabízet filmový kanál Film+ [ 5 ]
27.07.2005 • Nalaďte si: DrDish@TV - již zítra, 28.7.2005! [ 1 ]
25.07.2005 • Perspektivy [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  dnes som dostal mail 

17.08.2005 11:20 • McDonalds
ze to bude 626 SK - ak je to pravda, tak ich fakt treba zrusit!
 
 
  len sa teste 

16.08.2005 14:30 • janko hrasko
kolega z Prahy mi povedal, ze UPC SR chysta zvysit ceny KTV na uroven ceskych. ma to priamo zo zdroja, vraj to bude cez 500 skk. vraj ked mame na Slovensku viac kanalov ako v CR, tak by sme aj ceny mali mat aspon podobne.
 
 
  Ja si zas myslím,že je to prvý ... 

12.08.2005 19:58 • laco
Ja si zas myslím,že je to prvý dobrý krok UPC po dlhej dobe.
F+pozeráme viac,ako HBO...
 
 
  hmmm, kabel vysiel naprazdno : ... 

12.08.2005 10:27 • tomas
hmmm, kabel vysiel naprazdno :(
 
 
  Dane 

12.08.2005 07:49 • odporník
Čti kdo to napsal!
Vždyť je to P.R., tak co se divíš?
.
(A co je P.R. -public relations- snad víš, ne? I když víc se na to hodí jiný známý obrat - self promotion.)
 
 
  Tento program nevysila 24 hodi ... 

12.08.2005 03:03 • Dan
Tento program nevysila 24 hodin!Vysilani konci nekdy v 5 rano a od 9 do 12 jde teleshoping.Filmy tam davaj horsi nez na Hallmark channel a opakujou je az 3x dene.Vetsi sracku jsem nevidel a nedivim se ze je to jakoby zdarma.A kvalita obrazu je taky podprumerna.By me zajimalo kolik vam za tuto reklamu UPC zaplatilo.Tento clanek mi pripada jako by ho nekdo napsal za komousu!Proberte se!
 
 
Celkový počet komentářů: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist