Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 13:21:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Filmové tarify Topfun

  Autor: PR Press Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 14.12.2011


Společnost Topfun Media a.s. jako první na území Česká republika a Slovenská republika přichází s novinkou, která mění způsob sledování filmové zábavy. Filmové tarify Topfun. Zákazníci největší on-line videopůjčovny Topfun nyní mají možnost si aktivovat Filmové tarify Topfun. Získají tím vysoké zvýhodnění, neboť na jejich zvolený aktivovaný tarif, za který zaplatí měsíčně pevnou částku, jim Topfun připíše tzv. virtuální finanční bonus a zpřístupní tak těmto zákazníkům možnost sledovat určitý počet filmů z vybrané skupiny filmových titulů.


Například Premium Tarif nabízí možnost za 550,-Kč měsíčně sledovat 20 filmů v hodnotě cca 1.000,-Kč. Tento zákazník si může vybrat filmy jako je například Harry Potter, Alexander Veliký, Gladiátor, Batman, Bathory…

V Topfun nabídce jsou celkem čtyři tarify: Movie Tarif, Premium Tarif, Erotic Tarif, Blocbuster Option Tarif. Ten nejlevnější stojí 160,-Kč měsíčně. Jedinou podmínkou pro zákazníky je, že pokud chtějí tyto výhodné podmínky využít, zaváží se, že tarif si aktivují obdobně jako mobilní telefon na dobu 12-ti měsíců.

Pro filmové fanoušky se jedná zajisté o skvělou novinku, neboť takto získávají skutečně skvělé podmínky pro svou filmovou zábavu. Topfun připravuje v následujících měsících významné rozšíření obsahu. Na začátku prosince Topfun uzavřel smlouvu se společnosti SPI International, kdy nabídku rozšířil o několik set filmů. V lednu Topfun počítá s rozšířením o další dvě filmová studia a dále s několika set filmy dalších distributorů.

Tato startovací nabídka Tarifů na Topfun je určena pro prvních 10.000 aktivních zákazníků. Jak uvedl Radek Přikryl – obchodní ředitel Topfun „jedná se o zaváděcí cenu. Ti nejrychlejší zájemci mají šanci ji získat a dlouhodobě používat.“

Služba Topfun Tarify bude dostupná jak pro webové zákazníky, tak pro uživatele Samsung Smart TV, kde bude zpřístupněna během následujícího týdne.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 7 IPTV partnery, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 41 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures a Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a nyní nově i na službě Smart TV společnosti Samsung. Jako první služba VOD v ČR a SK nabídla svým zákazníkům již v roce 2010 3D obsah. V nabídce Topfun je nyní již více než 1.000 filmů. Tato nabídka se bude v následujících měsících rozšiřovat až na 2.000 titulů.


Radek Přikryl, Sales Director, Topfun Media a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.12.2011 • Speciální aplikace iVysílání České televize pro tablety Samsung
08.11.2011 • Kvality B2B služeb od UPC potvrzeny: získaly mezinárodní certifikáty ISO 9001 a ISO 27001
10.10.2011 • On line obchod s českými státními dluhopisy nově probíhá přes datovou síť UPC
15.08.2011 • Sportovní ČT4 má nový web
21.07.2011 • Speciální aplikace ČT24 pro iPady
11.07.2011 • Zpravodajský portál ČT24 v novém

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist