Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 04:19:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Žijte se zájmem v lednu na National Geographic Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 21.12.2011


National Geographic Channel přináší v lednu bohatou nabídku historických, ale i součastných strhujících dokumentů. Nikdo nepředpovídal, že by se z Adolf Hitler mohl stát německým diktátorem a samozvaný „Vůdce", sledujte Apokalypsa: Vzestup Hitlera. 2. série seriálu Drogy a.s. si opět přichystala osm dokumentů, které diváky zavedou do srdce světového obchodu s drogami směřujícími do Ameriky. Tříčlenný tým nebojácných vynálezců a nezapomenutelných osobitých průvodců se vydají do technických a technologických výzev, aby potvrdili, že „Na tom přece nic není“?

Nedělní speciály vás budou i nadále provázet neobyčejnými dokumenty: Hitlerův tábor pro vyhlazení válečných zajatců, Kolumbova prokletá kolonie a Pohled zevnitř: Krvavý mafiánský Valentýn.




Apokalypsa: Vzestup Hitlera

Adolf Hitler v roce 1924 napsal, že „silnější rasa vyhladí slabší rasy“. Nikdo ale nepředpovídal, že by se z něj mohl stát německý diktátor a samozvaný „Vůdce“. Ve válečných zákopech první světové války pochopil zneuznaný umělec a samotář Hitler své poslání: zachránit Německo. Nejdříve byl pro většinu Němců pouhým bláznem na pokraji politického pole. Rozhodujícím okamžikem obratu se stala hospodářská krize roku 1929. Ve strachu z chaosu a nebezpečí ze strany „rudých“ volila většina občanů Hitlera. Mladá demokracie je ohrožena a není tu nikdo, kdo by ji bránil. Nacistický diktátorský režim začíná svou nelítostnou éru. Hitler prohlašuje, že jeho přáním je mír, ale připravuje se na válku. Na Apokalypsu.

Hrozba, neděle 1. ledna ve 22:00 hodin
Le Führer, neděle 8. ledna ve 22:00 hodin




Drogy a.s.

2. série seriálu Drogy a.s. si opět přichystala osm dokumentů, které diváky zavedou do srdce světového obchodu s drogami směřujícími do Ameriky. V každé epizodě najdeme svědectví lidí, kteří se pohybují v předních liniích i zákulisí průmyslu, jehož obrat se počítá ve stovkách miliard dolarů. Budeme sledovat výrobce, dealery, drogově závislé, policii i lékaře, kteří nám osvětlí, co která droga dokáže, odkud se bere, jak působí a proč má tak neblahý vliv na tolik osob.

Crack, pondělí 23. ledna ve 22:00 hodin
Podsvětí a.s., pondělí 30. ledna ve 22:00 hodin
Ketamin, pondělí 6. února ve 22:00 hodin
Hašiš, pondělí 13. února ve 22:00 hodin
Extáze, pondělí 20. února ve 22:00 hodin
Halucinogeny, pondělí 27. února ve 22:00 hodin




Na tom přece nic není?

Velké vládní organizace ročně utrácejí miliardy dolarů, aby posunuli hranice vědeckých znalostí a technického pokroku. Je ale potřeba vydávat všechny tyto částky a lidskou sílu? Se skromným rozpočtem a ve vražedném termínu se náš tříčlenný tým nebojácných vynálezců a nezapomenutelných osobitých průvodců vydá do srdce technických a technologických výzev, aby potvrdil, že „Na tom přece nic není“.

Létající dům, úterý 31. ledna ve 23:00 hodin
Roboponorka, úterý 7. února ve 23:00 hodin
Domácí raketa, úterý 14. února ve 23:00 hodin




Nedělní speciály

Hitlerův tábor pro vyhlazení válečných zajatců

V americkém památníku obětem holocaustu byly odhaleny nové předměty, fotografie a zprávy, podle nichž bylo 350 amerických vojáků drženo jako váleční zajatci v jednom z Hitlerových nejtajnějších pracovních koncentračních táborů známém jako Berga. Zde vojáci žili a umírali po boku Židů z celé Evropy a stali se součástí tragických statistik Hitlerova vyhlazovacího režimu. Jako zázrakem někteří přežili a nyní po 60 letech tito přeživší z Bergy vystupují na veřejnost a vyprávějí nezapomenutelný příběh záchrany, hrdinství a nesrovnatelné odvahy.

Neděle 15. ledna ve 22:00 hodin



Kolumbova prokletá kolonie

Přidáme se ke dvěma paralelně probíhajícím expedicím, s nimiž zkusíme ve vodách zátoky La Isabela najít ztracenou Kolumbovu flotilu a na povrchu v technicky dokonale vybavených laboratořích zkusíme rozluštit další stopy vedoucí na hřbitov z 15. století.

Neděle 22. ledna ve 22:00 hodin



Pohled zevnitř: Krvavý mafiánský Valentýn

Masakr na den sv. Valentýna je součástí americké historie a každý ví o jeho existenci. Ale doposud jsme tento příběh neslyšeli ani neviděli v této podobě. Nejlepší grafika a napínavé rekonstrukce zobrazují Johnnyho Fratta, syna dočasného Al Caponova společníka Louise „Louieho“ Fratta, který odhaluje mýty obestírající masakr a zjišťuje další informace o životě svého otce a strýčků ve dnech, kdy vládli chicagským ulicím 20. let 20. století. Se svými názory a poznatky se Johnnymu svěří i renomovaní odborníci na chicagskou mafiánskou scénu. Když je porovná se vzpomínkami na historky z dětství, představí nám Johnny překvapivý obrázek nechvalně proslulého 14. února 1929.

Neděle 29. ledna ve 22:00 hodin



Placený dokumentární a přírodovědný kanál National Geographic Channel vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Skylink, CS Link, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23.5 stupňů východně, a National Geographic Channel HD na satelitu Astra 3B na pozici 23.5 stupňů východně a na satelitu Atlantic Bird 1 TXP, pozice 12,5 stupňů západně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz.


Úplné měsíční programové přehledy a tipy National Geographic Channel i kanálu v HD rozlišení (National Geographic Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.

Najdete nás také na Facebooku!


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 21. 12. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.12.2011 • Sportovec roku 2011 – prestižní anketa 21. prosince
19.12.2011 • Nenechte si ujít v lednu na Travel Channel
16.12.2011 • Nový vánoční speciál Jamieho Olivera o víkendu na TV Paprika
16.12.2011 • Morgan Freeman v pořadu Zvědavost z dílny Discovery Channel
16.12.2011 • Rok 2012 u vás DOMA s reality show, kinohitmi a seriálovými novinkami
15.12.2011 • Nova Cinema uvede legendární reality show Amazing Race: O milion kolem světa!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist