Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 12:53:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

NGC: Megatovárny - EA Sports, FIFA 12

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 22.02.2012


Již tento čtvrtek, 23. 2. 2012 uvede National Geographic Channel premiéru nové řady seriálu Megatovárny, a to unikátním dokumentem o vývoji nové verze nejprodávanější sportovní počítačové hry FIFA 12 od společnosti EA Sports.


V kanadském Burnaby najdeme sídlo Electronic Arts. Zde se sešel tým 400 špičkových odborníků a vytvořil nejlepší sportovní počítačovou hru naší planety – EA FIFA.

Tento titul je vydáván každý rok a pokaždé je to obrovská událost, po níž následuje s ničím nesrovnatelný závratný prodej. Tentokrát ale tým vývojářů pozvedne videoherní umění na zcela novou úroveň.

FIFA 12 je výsledkem mnoha let technologického výzkumu. Jako poprvé přidává možnosti jako řízení vlivu hráče na okolí (Player Impact Engine), taktickou obranu (Tactical Defending), precizní driblink (Precision Drobbling) a sportovní klub FIFA. S jejich pomocí se celá hra přesouvá z virtuálního světa ještě více realitě.

EA FIFA nebyla vždy na špičce. Společnost EA začala licenčně spolupracovat s organizací FIFA v roce 1993. V té době byla jejich hra jediným zástupcem virtuálního fotbalu na poli videoher. Brzy se ale objevila konkurence a začal tvrdý boj, který vedl k mnohým změnám.

S důrazem na kvalitu a technologii se společnosti EA podařilo vyrovnat s konkurencí a nyní zaujímá více než 70procentní podíl na trhu.

EA FIFA je nejprodávanější sportovní počítačovou hrou naší planety, má více než 6 milionů Facebook fanoušků z celého světa, každý týden si ji online zahraje na 3 500 000 uživatelů a její výnos je odhadován na 2 miliardy dolarů.

Dokonce i profesionální fotbalisté hru využívají k otestování své schopnosti čelit soupeři.

Hvězdami hry jsou nejlepší hráči z celého světa. Ty nejlepší hrací kvality každého z nich jsou dokonale transformovány do jejich počítačových odrazů.

Každý rok je do systému dodáván nezměrný počet dat. FIFA 12 je možno hrát ve 32 jazycích, na výběr je více než 500 klubů a 15 000 hráčů

Zároveň se FIFA pyšní nejvyšším počtem hráčů online na světě. Na 860 000 hráčů se každoročně účastní interaktivního mistrovství světa.

EA FIFA je ta nejlepší fotbalová počítačová hra na světě, která tento nádherný sport pozvedává na novou úroveň. Tvůrci této hry jsou právem vzývání stejně jako rockové hvězdy. Hra je totiž tak věrná realitě, že ji dokonce profesionální fotbalisté využívají, aby otestovali své schopnosti vzdorovat soupeři. Vstupte s námi do továrny EA v kanadském Burnaby a uvidíte, jak nejlepší mozky počítačového světa vylepšili běžný fotbal z hřiště na virtuální mistrovské dílo.

Je to masivní, je to silné, je to 100procentní fotbal. Je to EA FIFA 12. Podívejte se, jak špičkový tým vývojářů pozvednul virtuální fotbal ještě blíže realitě.


Placený dokumentární a přírodovědný kanál National Geographic Channel vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, freeSAT by UPC Direct, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Skylink, T-Mobile Televize, CS Link, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23.5 stupňů východně, a National Geographic Channel HD na satelitu Astra 3B na pozici 23.5 stupňů východně a na satelitu Atlantic Bird 1 TXP, pozice 12,5 stupňů západně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz.


Úplné měsíční programové přehledy a tipy National Geographic Channel i kanálu v HD rozlišení (National Geographic Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.

Najdete nás také na Facebooku!


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 22. 1. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.02.2012 • Objevujte v březnu přírodu na Nat Geo Wild
17.02.2012 • Mistrovský zápas Vitalije Klička už tuto sobotu exkluzivně na Nova Sport a Voyo.cz
17.02.2012 • Ochutnejte rybí dobroty v sobotním speciálu Jamieho Olivera na TV Paprika
16.02.2012 • Bořiči mýtů Adam Savage a Jamie Hyneman produkují pro Discovery Channel soutěž NESPOUTANÁ REAKCE (UNCHAINED REACTION)
16.02.2012 • Po zimní přestávce startuje fotbalová Gambrinus liga opět na NOVA Sport
15.02.2012 • Mistrovství světa ve freestyle snowboardingu na NOVA Sport a Voyo.cz

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist