Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 09.05.2024 - 02:22:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Popřej Prima COOL s Kazmou

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 31.03.2012


Prima COOL slaví 1. 4. 2012 už své třetí narozeniny. Poprvé ale budou moci oblíbené televizní stanici veřejně popřát i její fanoušci. Do aplikace Wish To COOL, umístěné na webových stránkách www.prima-cool.cz/wtc, mohou nahrát své originální přání a vystavit je světu. Nejoriginálnější vzkazy budou mít šanci proniknout přímo do vysílání Prima COOL. K účasti v projektu pozve svým originálním způsobem fanoušky moderátor Kazma, který naváže na úspěch skečů s Alexandrem Hemalou z projektu Scream For COOL. Akce začíná na apríla.¨


Fanouškovská základna Prima COOL jen na sociální síti Facebook čítá téměř 182 000 příznivců a toto číslo každým dnem narůstá. O letošních narozeninách už budou moci své blahopřání ke „třetinám“ oblíbené televize vyjádřit všichni fanoušci originální „videogratulací“ vloženou do aplikace Wish To COOL.

Od úspěchu projektu Scream For COOL, jehož se zúčastnilo přes dva a půl tisíce aktérů, byl už jen krok k další akci. Wish To COOL bude vyžadovat ještě větší dávku kreativity než předchozí pohrávání si s formou křiku. Omezení jsou pouze technického rázu. I tentokrát je však třeba mít na paměti, že obhroublá a neetická videa nemají šanci.

Nahrávka může trvat jen 30 vteřin. Webová aplikace každého krok po kroku provede průběhem nahrání daného příspěvku. Počet nahrávek je neomezený, stejně jako množství účastníků. Své blahopřání může vyslovit, zazpívat či jinak předvést opravdu kdokoli, klidně větší počet aktérů najednou. Fantazii se meze nekladou, jde jen o to, co pojmou kamera a mikrofon. Pro kontrolu mají pochopitelně účastníci přístup do své galerie přání ve složce označené Moje videa. Na pozadí webové aplikace projektu neustále rotují již zveřejněné nahrávky, a tak se návštěvník může pouhým kliknutím bohatě inspirovat.

Nahráním gratulace ale nic nekončí, naopak! Aplikace nejenže aktéry ukáže, ale dává šanci dozvědět se, kdo a kolik toho popřál dohromady, čí blahopřání je nejoblíbenější (Top gratulanti) a na Mapě gratulantů si pro zajímavost porovnat, který z krajů České republiky je v počtu blahopřání nejsilnější. I to může posloužit nerozhodným vinšovníkům jako popud přidat „hlas“ svému regionu. Navíc si v kolonce Počet gratulací bude moci kdokoli zjistit, kolik přání je v daný okamžik od chvíle spuštění projektu všemi dosavadními účastníky nahráno.

Projekt Wish To COOL odstartuje v neděli 1. 4. 2012, kdy bude možné začít nahrávat videa s gratulacemi. V tentýž se na obrazovce Prima COOL objeví krátké spoty s moderátorem Kazmou, tváří projektu.

Pod jménem Kazma se skrývá mladý svébytný komik a moderátor, který se mimo jiné proslavil pravidelnými a často kontroverzními videonahrávkami a interview na internetu. Koncept televizních spotů s tímto mladíkem využívá možnost dále rozvést humor krátkých televizních scének s Alexandrem Hemalou, jež provázely projekt Scream For COOL.

Ať už inspirováni výstupy Kazmy nebo vlastní fantazií, od začátku dubna mohou všichni, kdo mají chuť, veřejně poblahopřát své televizní stanici. Prima COOL tak s podporou fanoušků a jejich kreativních blahopřání vstoupí do čtvrtého roku svého vysílání.


Bc. Filip Sychra, PR koordinátor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.04.2012 • Nová řadu seriálu Hra o trůny začíná dnes na HBO [ 1 ]
29.03.2012 • NGC uvádí speciál ke 100. výročí plavby Titaniku
29.03.2012 • Nova Cinema nasadí o víkendu v české premiéře filmy Nouzový východ a Světlo ve tmě!
29.03.2012 • Objevujte v dubnu přírodu na Nat Geo Wild
28.03.2012 • Spokojenost diváků s vysíláním ČT se meziročně výrazně zvýšila
27.03.2012 • Hokej na NOVA Sport v dubnu 2012

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist