Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 11:53:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

„SONY ENTERTAINMENT TELEVISION“ zahajuje na satelitu ASTRA vysílání druhého televizního kanálu ve Velké Británii

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 28.10.2005




Program MAX s indickými filmy, významnými událostmi a zpravodajstvím následuje po SET Asia


SES ASTRA, společnost SES GLOBAL, byla vybrána čelním britským kabelovým a satelitním televizním providerem pro jižní Asii „Sony Entertainment Television (SET) Asia“ pro vysílání jejich nově zprovozněného televizního kanálu MAX.

MAX je prémiový předplatitelský kanál, který nabízí směs filmů indického Bollywoodu a významných mezinárodních událostí – na satelitu ASTRA 2A, orbitální pozici 28,2° východně. Program zahrnuje jazyky Hindi, Urdu, a angličtinu.

Po „SET Asia“ je MAX druhým asijským televizním kanálem, jenž společnost SET zprovoznila v roce 1998 na satelitu ASTRA 2A.

Alexander Oudendijk, nejvyšší vicepresident a obchodní ředitel SES ASTRA, řekl: „Potěšilo nás, že jsme mohli upevnit náš vztah s SET Asia a přivítat svůj druhý kanál do vysílací rodiny ASTRA. Velmi nás těší to, že když SET Asia chtěla zahájit vysílání svého nového kanálu v Evropě, uvažovala při své přirozeně první volbě o SES ASTRA.“

Rajan Singh, výkonný vicepresident SET Asia, řekl: „Být na správné platformě je pro naše podnikání rozhodující a to je důvodem, že SES ASTRA byla samozřejmou a nejlepší volbou, když jsme se rozhodovali zahájit vysílání našeho druhého kanálu. Po úspěchu vlajkového kanálu společnosti SET Asia s názvem SET Asia, MAX zvýší přitažlivost sítě pro cílového diváka ve Velké Británii.“


O SES ASTRA

Satelitní systém ASTRA je nejvýznamnějším satelitním systémem DTH v Evropě, poskytující služby pro asi 103 miliónů domácností s přímým příjmem ze satelitu a kabelovým připojením. Flotila satelitů ASTRA nyní zahrnuje 13 satelitů, vysílající více než 1400 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů, multimediálních a internetových služeb.

Dvě hlavní orbitální pozice společnosti ASTRA pro služby DTH jsou 19,2° východně a 28,2° východně. Profesionální služby jako např. přímý kabelový příjem DTC, satelitní newsgathering SNG a příležitostné využití jsou poskytovány z orbitální pozice 23,5° východně.

SES ASTRA je společností SES GLOBAL. SES GLOBAL zcela vlastní dva nejvýznamnější satelitní operátory na trhu, SES ASTRA v Evropě, a SES AMERICOM v USA. Společnost je také držitelem strategického podílu ve firmě AsiaSat v Asii, Star One a Nahuelsat v Latinské Americe, a NSAB v Evropě. Další informace o SES GLOBAL lze najít na internetu: www.ses-global.com.


O Sony Entertainment Television

Od svého počátku na indickém subkontinentu v roce 1995 měla „Sony Entertainment Television“ díky rychlému a značnému úspěch předpoklady k tomu, aby „zavedla“ mezinárodní „pobočku“ známou jako „Sony Entertainment Television Asia“. „Sony Entertainment Television“ a „Sony Entertainment Television Asia“ jsou nyní k dispozici ve více než 100 zemích po celém světě. Kanály nabízí svým divákům typickou kombinaci zábavních programů 24 hodin denně – včetně zpravodajství, sportu, komerčních televizních seriálů, dramat, sitcomů, koncertů a jihoasijských filmů. „Sony Entertainment Television“ a „Sony Entertainment Television Asia“ lze najít na internetu na www.setasia.tv.


PR Press SES Astra, 25.10.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.11.2005 • Chris Dziadul: Podzimní překvapení [ 2 ]
31.10.2005 • NBA opět na Galaxii sport! [ 1 ]
31.10.2005 • Také v Bratislavě už bude vysílat DVB-T [ 9 ]
27.10.2005 • Rozhlasový transpondér Astra: „HiFi z vesmíru“ [ 3 ]
25.10.2005 • Odpojované regionální digitální vysílání v ČR už od počátku roku 2006 [ 1 ]
25.10.2005 • Komplikace v digitálním příjmu televize Prima

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist