Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:38:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Na návštěvě v: novém zákaznickém centru CS Linku a Skylinku

  Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 14.08.2012


Před několika dny bylo v Ostravě zprovozněno nové Zákaznické centrum (CMS) pro platformy CS Link a Skylink, které provozuje pro M77 Group servisní společnost ACS Czech Republic. Redakce satCentrum využila možnosti navštívit nové prostory a přinést čtenářům některé nové informace. Průvodcem byl šéf Zákaznického centra - Head of Customer Service Manager - pan Michal Kopřiva, kterému tímto ještě jednou děkuji.


Nové zákaznické centrum najdeme v bussiness centru na Hornopolní ulici číslo 3314/38, v těsném sousedství hotelu Park-In, který prodejci znají z jarního setkání Skylinku v loňském roce. Na parkovišti mě zaujala individuální nabíjecí stanice ČEZ pro elektromobily, na vlastní oči ve městě jsem ji viděl poprvé. Ale to už mířím na recepci a potom po pár schodech dolů do přízemí, kde jsou ve velkém sále stolky s počítačovými monitory a náhlavními soupravami pro ženy a dívky, přijímající volání.

CMS se rozjíždí teprve od pondělí, proto nejsou ještě zdaleka všechna místa obsazena, v současné době probíhá nábor dalších operátorek. V nových prostorách je dostatek místa i pro případné další rozšíření kapacity v budoucnosti, z dnešních cca pěti desítek operátorek až na dvojnásobek.

Kromě operátorek vidím i stoly techniků, připravených pomoci s odbornějšími dotazy, k dispozici mají několik receiverů a signály od parabol, aby mohli fundovaně odpovídat...


CMS slouží pro abonenty Skylinku v České republice, kteří volají na telefonní číslo 595 694 310, faxují na číslo 595 694 311, píší na adresu Satelitní televize Skylink, P.O.BOX 4, 709 00 Ostrava 9, anebo vyplnili kontaktní formulář na internetové stránce skylink.cz. Slouží však také i pro diváky ze Slovenska, vedou sem linky z telefonu 02/20 250 241, pošta dopravovaná z Čadce z adresy Satelitná televízia Skylink, P.O.BOX 11, 022 04 Čadca 4, anebo formuláře na stránce www.skylink.sk. Proto mluví některé telefonistky libuzvučnou slovenštinou, ano, jsou to Slovenky.

Každá operátorka má určitý čas ve své pracovní směně vyčleněný na odpovědi na kontaktních formulářích, maily či písemné dotazy. Bohužel někdy jejich snažení připomíná nelehkou sisyfovskou práci, to pokud někteří uživatelé styk ze Skylinkem "sichrují" a např. pošlou poštou vyplněný formulář a hned si to na telefonu ověřují, zda došel, nebo se ptají zbytečně na informace z časopisu Skylinku, který drží v ruce :-) To se pak práce operátorek rozbíhá do zbytečných spirál. Provozní doba ostravského telefonického centra je v pracovní dny: 7:00 - 19:00 hod.


V současné době ještě stále funguje samostatné "pražské" zákaznické oddělení platformy CS Link. Dovoláte se na něj přes bílou linku 848 200 200 z České republiky, anebo 02/20 267 267 ze Slovenska, případně můžete zaslat dotaz e-mailem na info@cslink.cz, nebo využít kontaktního formuláře Napište nám na webu CS Linku. Provozní doba tohoto zákaznického centra je 8:00 - 18:00 hod., opět v pracovní dny.


Zprovozněním CMS bylo zrušeno původní call centrum a kontaktní místo na dřívější centrále TradeTec v Mariánských Horách na ulici Daliborova číslo 419/11, 709 00 Ostrava. Z fasády moderně opraveného pavlačového domu v původně dělnické kolonce sice zmizelo logo Skylink, kanceláře však neosiřely, ale pracují zde někteří zaměstnanci servisních organizací M77 Group.

Své místo zde mají lidé z Eviso Czech Republic, která přebrala marketing a podporu distribuční sítě, IT podporu a SMS zabezpečuje E Zilly CZ, vysílání a podporu podmíněného přístupu zde realizuje E4C Group s.r.o. a logistiku společnost 1. JoVi.

A v budově E Zilly CZ se setkávám i s Jaromírem Glisníkem, dnešním předsedou představenstva M77 Group S.A., lucemburské společnosti, která vlastní satelitní platformy CS Link a Skylink. Využívám své návštěvy k domluvě účasti v dalším chatu on line na satCentrum a také k položení některých dotazů k blížímu se "horkému" podzimu. Zúčastněte se chatu, který proběhne příští čtvrtek 23. 8. 2012 v čase 13 - 15 hodin a dozvíte se víc...


Redakce satCentrum, Václav Hrubec, 14. 8. 2012, foto autor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.07.2012 • ČTÚ informuje o postupu šetření servisního poplatku za satelitní televizní služby Skylink a CSlink
02.07.2012 • Televízia Magio už aj na počítači, tablete alebo mobile
27.06.2012 • 30. června úspěšně končí složitý proces digitalizace televizního vysílání
26.06.2012 • Regionalnitelevize.cz odstartovala velkou letní soutěž Najdi si satelit
20.06.2012 • Sony Pictures Television Networks otvára miestnu pobočku v Českej republike a na Slovensku
18.06.2012 • Vzniklo nové Sdružení pro měření sledovanosti

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  zakaznicke centrum? 

22.08.2012 13:00 • ® jpxporuba
Novo zriadenie zakaznickeho centra nic nezlepsilo, naopak ked mam nejaky problem s prijmov, tak odpoved dostanem tak za tyzden, ak ho vobec dostanem.
Odpovede maju prichystane, len mail odoslu ani k problematike sa nevyjadruju.
Nemam dobre skusenosti s nimi. Na otazky neodpovedaju.
 
 
  Servis ?? 

16.08.2012 08:57 • ® pevy
Vůbec se nedivím, že lidé své požadavky sichrují více způsoby, neboť takto (podle mého názoru) solidní servis NEFUNGUJE !! Je houby platné, že mají nové středisko, když pořádně nefunguje. A pokud Skylink tvrdí, že je to návalem požadavků z poslední doby - budiž, ale jen tak mimochodem - kdo za to může. Nevím, jak u jiných uživatelů, ale u mne ztratil Skylink svým počínáním v posledním půlroce zcela důvěru.
 
 
  Hlavně,že se tam lidé dovolají a technická podpora 

14.08.2012 15:58 • ® fanynsat
Hlavně,že se tam lidé dovolají a technická podpora tak to jsou hlášky ve stylu pana Hol... ze starého czeklinku..
 
 
  A čotak trochu z Bratislavy zo Záhradníckej 30. 

14.08.2012 13:15 • ® fsat
A čotak trochu z Bratislavy zo Záhradníckej 30.
Aké tam majú priestory z MKT podpory?:)
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist