Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 20:51:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Začíná další ročník soutěže ASTRA Talent

  Autor: PR Press PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 30.08.2012


Od září startuje nový ročník soutěže ASTRA Talent společnosti SES (pařížská a lucemburská burza Euronext: SESG), který bude probíhat v České republice, na Slovensku, v Polsku, Rumunsku, Chorvatsku a Bulharsku. Mladí umělci budou vyzváni, aby nakreslili svou představu satelitního televizního vysílání ve vysokém rozlišení HD (High Definition). Ve finále se obrázky vybrané odbornou porotou vydraží a celý výtěžek aukce bude poskytnut na podporu Evropských her handicapované mládeže 2013.


Hlavním komunikačním rozhraním soutěže jsou webové stránky www.astratalent.eu. Na těchto stránkách najdete veškeré informace k soutěži ASTRA Talent a zároveň budou sloužit jako centrální místo pro příjem dětských kreseb a komunikaci s účastníky tohoto ročníku. Soutěž bude probíhat od 1. září do 21. října 2012.

Odborná porota, složená ze zástupce Slovenské národní galerie a dalších osobností, vybere celkem 12 výtvarných prací, které se objeví v kalendáři společnosti SES pro rok 2013. Dalších 6 oceněných vybere v hlasování široká veřejnost na webových stránkách www.astratalent.eu.

„Děti jsou naší budoucností, proto je důležité podporovat jejich kreativitu. Úroveň prvního ročníku soutěže vysoce předčila naše očekávání. Letos mohou děti navíc svojí účastí pomoci svým handicapovaným vrstevníkům. Všem soutěžícím držíme palce,“ říká Barbara Uzunowa-Drymer, ředitelka marketingu pro střední a východní Evropu.

Dražba bude probíhat prostřednictvím aukčního portálu v průběhu listopadu tohoto roku. Celý výtěžek aukce bude věnován na podporu Evropských her handicapované mládeže 2013.

„Evropské hry handicapované mládeže jsou mezinárodním setkáním mladých lidí s tělesným postižením. Velmi si vážíme podpory společnosti SES i práce mladých umělců, kteří dětem umožňují zažít radost ze hry a dostat šanci na vítězství,“ říká Vítězslav Dohnal, ředitel Nadačního fondu Emil, pořadatele her.

Vítězná díla z roku 2012 si bude možno prohlédnout na přelomu srpna a září v obchodních centrech v největších městech republiky – v pražských OC Letňany, Centrum Chodov a Metropole Zličín, v Olympii Brno a Futurum Ostrava. Případně na stránce www.astratalent.eu/materials/calendars-2012. Bližší informace najdete na webu www.astratalent.eu.


O skupině SES

Skupina SES je předním světovým provozovatelem satelitů; v současnosti provozuje 51 geostacionárních družic. Společnost zajišťuje satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele obsahu Internetu (ICP) a poskytovatele služeb Internetu (ISP), provozovatele mobilních a pevných sítí a pro soukromé i státní organizace na celém světě. SES je synonymem pro dlouhodobé obchodní partnerské vztahy, vysokou kvalitu služeb a špičkové vysílání. Kulturně různorodé regionální týmy SES působí po celém světě. Úzce spolupracují se zákazníky a uspokojují jejich specifické potřeby týkající se satelitních pásem a dalších služeb. Skupina SES (kód na burzách Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) vlastní podíly ve společnostech Ciel (Kanada) a QuetzSat (Mexiko) a dále strategický podíl v nově vzniklé firmě O3b Networks, která se zaměřuje na satelitní infrastrukturu. Další informace lze nalézt na: www.ses.com


O Emilovi

Nadační fond Emil pomáhá od roku 2003 handicapovaným dětem sportovat. Za dobu své existence rozdělil potřebným více než 16 milionů korun nebo pořídil desítku aut, kterými se děti přepravují na sportoviště. Kromě individuální podpory jednotlivých handicapovaných osob pořádá Emil pravidelně Evropské hry handicapované mládeže, které dávají dětem a mladým lidem unikátní příležitost zažít setkání se svými handicapovanými i nehandicapovanými vrstevníky. Členy správní rady, kteří rozhodují o rozdělení prostředků a dohlížejí na činnost nadace jsou například herec a moderátor Jan Kraus, několikanásobná olympijská medailistka Štěpánka Hilgertová nebo mistr světa v cyklistice Jiří Ježek. Více informací najdete na: www.emilnadace.cz


Marek Němec, PRAM Consulting


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.08.2012 • ČTÚ zahájí další dvě správní řízení se společností M77 Group, provozovatelem satelitních televizních služeb Skylink a CSlink
14.08.2012 • Na návštěvě v: novém zákaznickém centru CS Linku a Skylinku [ 4 ]
31.07.2012 • ČTÚ informuje o postupu šetření servisního poplatku za satelitní televizní služby Skylink a CSlink
02.07.2012 • Televízia Magio už aj na počítači, tablete alebo mobile
27.06.2012 • 30. června úspěšně končí složitý proces digitalizace televizního vysílání
26.06.2012 • Regionalnitelevize.cz odstartovala velkou letní soutěž Najdi si satelit

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist