Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 11.05.2024 - 21:34:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

SES ASTRA podepisuje s českou televizí TOP TV smlouvu na pronájem kapacity

  Autor: PR Press SES ASTRA , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 19.01.2006




Čtvrtý český otevřený kanál se stěhuje na satelit ASTRA na pozici 19,2° východní délky


SES ASTRA, společnost patřící do skupiny SES GLOBAL (uváděna na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG), uzavřela smlouvu s českým otevřeným zábavním a prodejním kanálem TOP TV na digitální kapacitu na satelitu ASTRA, který se nachází na orbitální pozici 19,2° východní délky. Po hudebním kanálu TV Óčko, parlamentním kanálu 24.cz a veřejném zpravodajském kanálu CT24 je TOP TV čtvrtým českým otevřeným kanálem přenášeným přes satelit ASTRA na pozici 19,2° východní délky. Kromě těchto zákazníků, SES ASTRA dlouhodobě spolupracuje s UPC Direct - hlavním poskytovatelem Direct-to-Home (DTH) nabídky v regionu střední a východní Evropy.

Alexander Oudendijk, senior viceprezident a obchodní ředitel společnosti SES ASTRA, prohlásil: „Tato dohoda s televizí TOP TV potvrzuje naše vedoucí postavení na vysoce konkurenčním trhu ve střední a východní Evropě. TOP TV představuje velice atraktivní posílení naší nabídky otevřených kanálů a těšíme se na naši velice plodnou a úspěšnou spolupráci.”

Kateřina Fričová, generální ředitelka TOP TV, řekla: „Přenos TOP TV přes satelit ASTRA na pozici 19,2° východní délky nám zajistí nejkvalitnější a nejširší možné pokrytí diváků v České republice i po Evropě. Jsme hrdí na to, že se stáváme členy rodiny ASTRA.“

TOP TV se bude vysílat přes transpondér 57 na satelitu ASTRA 2C na orbitální pozici 19,2° východní délky (10832,25 MHz).


Markus Payer, SES ASTRA
Natálie Lišková, TOP TV



SES ASTRA

Systém satelitů ASTRA představuje přední DTH satelitní systém v Evropě. Poskytuje své služby asi 103 milionům domácností, které přijímají DTH nebo kabelové vysílání. V současné době má ASTRA 13 satelitů, které přenášejí více než 1400 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů a další multimediální a internetové služby. Pro DTH služby má ASTRA dvě hlavní orbitální pozice – 19,2° a 28,2° východní délky. Z orbitální pozice 23,5° východní délky jsou poskytovány profesionální služby, jako jsou Direct-to-Cable (DTC), satelitní zpravodajství (SNG) a občasné použití (Occasional Use). Internet: www.ses-astra.com.

SES ASTRA je společnost patřící do skupiny SES GLOBAL (uváděna na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). SES GLOBAL je výlučným vlastníkem dvou předních provozovatelů satelitů - SES ASTRA v Evropě a SES AMERICOM v USA. Společnost má také strategické podíly ve společnosti AsiaSat v Asii, ve společnostech Star One a Nahuelsat v Jižní Americe a v SES Sirius v Evropě. Další informace o společnosti SES GLOBAL jsou k dispozici na adrese: www.ses-global.com
.


Televize TOP TV

TOP TV je jediným zábavním a teleshoppingovým kanálem v České republice. Poskytuje bohatou inspiraci pro využití volného času a je zdrojem odborných i konkrétních informací o zboží a službách. V různých magazínech (od vaření a pořadů o zvířatech přes módní magazín nebo pořad o bydlení) oblíbení moderátoři informují o receptech, radách, dovednostech a zkušenostech vtipných profesionálů i šikovných amatérů. Internet: www.top-tv.cz.


PR Press SES ASTRA, 19.1.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.01.2006 • Olympijské hry na Eurosportu
19.01.2006 • TOP TV přestupuje na ASTRU 19,2E [ 1 ]
18.01.2006 • Vysílání pro ČR na satelitu Astra 3A [ 2 ]
17.01.2006 • Jak budeme přijímat ČT4 Sport? - aktualizováno [ 100 ]
12.01.2006 • Ponuka UPC Direct bohatšia o slovenskú hudobnú televíznu stanicu Music Box [ 9 ]
12.01.2006 • Vysílání Czechlinku z družice Eurobird dnes skončilo [ 15 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist