Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 16:58:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

UPC nemění cenu za základní nabídku Klasik své kabelové televize, internetové služby a digitální satelitní televizi UPC Direct

  Autor: PR PRess UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 01.02.2006


Praha, 1.2. 2006. Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) oznamuje že od 1. března tohoto roku přistoupí k úpravě ceny programového balíčku MINI své kabelové televize. Za ten zákazník nově zaplatí 199,- Kč včetně DPH (167,226 Kč bez DPH). Navýšení ceny představuje 10 Kč měsíčně, tedy 30 haléřů denně. Ceny za nabídku Klasik a za prémiové TV kanály HBO a Hustler TV zůstávají stejné.

Nemění se ceny za digitální satelitní televizi UPC Direct a ceny za internetové připojení.

Téměř čtyři roky udržovala společnost ceny za kabelovou televizi víceméně stabilní s jediným citelným zásahem při změně sazeb DPH – přechodem ze snížené pětiprocentní sazby do 19procentní. „Programová nabídka MINI se pohybuje na hranici rentability a není bohužel možné ji dlouhodobě dotovat. Mezi náklady, které úpravu tarifu nejvíce ovlivnily, patří vzrůstající náklady na ochranu a provoz sítě a nárůst cen energií a autorských práv. Zohledňuje také rozsáhlé investice do služeb zákazníkům a modernizaci kabelových rozvodů, důležitých pro zvyšování obrazové a zvukové kvality. Vyšší cenu chceme kompenzovat lepšími službami telefonického Klientského Centra a pružnou technickou podporou, která je připravena rychle pomoci přímo v bytě zákazníka“, komentuje úpravu ceny provozní ředitel UPC Petr Jílek.


Ceny za televizní služby UPC (včetně DPH) platné od 1. března 2006:

Základní nabídka MINI: 199,-Kč (167,226 Kč bez DPH) - zdražení o 0,327 haléřů denně

Rozšířená nabídka Klasik: 489,- Kč (410,924 Kč bez DPH) - beze změn

Filmový kanál HBO a HBO 2: 315,- Kč (264,705 Kč bez DPH) - beze změn

Hustler TV: 239,- Kč (200,840 Kč bez DPH) - beze změn


Nabídka MINI obsahuje vedle celoplošných stanic a národních programů okolních států také nové programy, které jsou dostupné pouze na kabelových sítích nebo satelitech. Diváci tak mohou např. sledovat zpravodajský kanál ČT24 či hudební televizi Óčko.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


O UPC Broadband

UPC Broadband (UPC) je přední poskytovatel televizních, vysokorychlostních internetových a telefonických služeb, která působí ve čtrnácti evropských zemích. Je divizí skupiny Liberty Global, Inc.

Liberty Global vlastní obchodní podíly ve společnostech zabývajících se vytvářením a distribucí širokopásmového vysílání, působících mimo území Spojených států amerických, zejména v Evropě, Asii a jinde na americkém kontinentě. Díky množství přidružených a dceřiných společností je Liberty Global co do počtu předplatitelů největším vysokorychlostním kabelovým operátorem mimo USA. Akcie Liberty Global jsou obchodovány v systému NASDAQ (LBTYA, LBTYB, LBTYK).

Společnost UPC Česká republika, a. s. je vedoucím poskytovatelem televize, širokopásmového internetu a digitální satelitní televize, která poskytuje své služby v České republice. Na základě statistik společnosti k 31. září 2005 pokrývaly sítě UPC ČR přibližně 740 000 domů a sloužily téměř 456 000 domácnostem, z toho na 390 000 předplatitelům kabelové a satelitní televize a 66000 předplatitelům širokopásmového internetu.. UPC Česká republika, a. s. je konsolidovanou dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB).

Společnost UPC přináší vedle programu běžných domácích televizí, a to ve špičkové technické kvalitě, mnoho specializovaných televizních kanálů, které jsou jinak nedostupné. Jde o filmové, česky mluvené, kanály HBO, HBO2, Cinemax a Hallmark, dokumentární televizní kanály Discovery, Spektrum či Animal Planet, zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World Service, CNBC a TA 3, hudební kanály jako třeba MTV, česky mluvené sportovní kanály Eurosport a Galaxie sport, dětský televizní kanál Jetix (opět v češtině) nebo o Hustler TV, erotický kanál bez cenzury. Nabízí programy v němčině, angličtině, španělštině, ruštině, francouzštině, ale i třeba v polštině. Společnost UPC zdarma poskytuje ke kabelové televizi i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic.

V září roku 2000 uvedla společnost UPC. na český trh službu UPC Direct. Jde o satelitní vysílání placených programů kabelové televize a řady volných satelitních televizních kanálů v digitální kvalitě. Služba UPC Direct má, a to bez výjimky, dosah po celém území republiky. Proto se také o UPC Direct říká, že je to „kabelová televize bez kabelu“. Signál je šířen ze satelitu Astra a zákazník může sledovat okolo stovky televizních programů, z nichž řada je shodných s nabídkou kabelové televize.

UPC Direct disponuje elektronickým programovým průvodcem, který nabízí: podrobné informace o obsahu vysílaných pořadů i na několik dní dopředu, informace, zda příslušný pořad má titulky, či zda vysílá v tzv. „duálu“ a volbu původní nebo dabované zvukové verze, výřezy na obrazovce, v nichž lze zjistit co běží na jiných TV kanálech, než na tom, který divák právě sleduje, nastavení formátu obrazu, jednoduché přepínání z televize na rádio a opačně, „zámek“ na ty kanály a pořady, které je třeba zabezpečit proti sledování dětským divákem, informace o samotném přijímači, síti a přístupové kartě.

Nejoblíbenější a nejpopulárnější službou UPC v Praze a v Brně je vysokorychlostní internet chello - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Paušální cena za službu zahrnuje neomezenou dobu strávenou na síti


PR Press UPC ČR, a.s., 1.2.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.02.2006 • ČT odpovídá: ČT4, Czechlink a výměna přístupových karet [ 58 ]
02.02.2006 • Start ČT4 Sport se blíží [ 15 ]
24.01.2006 • 3. ročník hudebních cen televize Óčko
24.01.2006 • Koncepce rozvoje digitálního vysílání v České republice [ 4 ]
19.01.2006 • Vzpomínka na paní Alenu Köllner z Astra CEE Vídeň
18.01.2006 • CDG bude testovat síť pro digitální vysílání ve formátu MPEG4

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist