Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 11:08:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

TV kanály Travel Channel a Baby TV v mobilních telefonech zákazníků Vodafone

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 28.02.2013



Agentura CHANNELS dnes oznámila, že dva televizní kanály z jejího portfolia budou součástí služby, kterou od 1. března spustí společnost Topfun Media a.s. exkluzivně pro zákazníky Vodafone.


Kromě standardní služby Topfun Start s nabídkou 50 filmů měsíčně ve videotéce získají zákazníci s aktivní datovou službou i lineární vysílání čtyř tematických kanálů. Channels získala v tendru pro obsazení této čtveřice rovnou dvě pozice, které obsadí přední cestovatelský kanál Travel Channel a celosvětově uznávaný dětský televizní kanál, BabyTV.

Eva Sedláčková ze společnosti Channels uvedla: "Máme velkou radost, že v silné konkurenci uspěly dva naše kanály. OTT služby mají bezesporu velkou budoucnost a obě stanice tímto potvrzují svůj moderní přístup a připravenost reagovat na tržní trendy. Věřím, že tato nová, moderní služba má velký potenciál a lidé ocení a využijí příležitosti sledovat své oblíbené pořady nejen prostřednictvím televizní obrazovky. Naším hlavním cílem je představit program obou zmíněných kanálů novým zákazníkům, stejně tak širší věkové skupině."


O BabyTV:

BabyTV, medzinárodní dětský televizní kanál pro děti a batolata, vysílá 24 hodin denně bez reklam. Byl vytvořen s cílem podpořit rodiče prostřednictvím programů, které zábavných způsobem řeší téma vzdělávání dětí raného věku s důrazem na vzájemnou komunikaci mezi rodiči a dítětem. Jako součást mezinárocních programů prolečnosti FOX vysílá BabyTV od roku 2007 ve více než 100 zemích světa, ve spolupráci s více než 600 platformami a v 20 různých jazycích a poskytuje svůj obsah i prostřednictvím VOD, mobilních telefonů a Broadband nabídky.

Oficiální stránka BabyTV: www.babytv.com


O Travel Channel:

Travel Channel je přední mezinárodní televizní kanál zaměřený na cestování, vysílá 24 hodin denně, v 21 jazycích a ve 130 zemích Evropy, Středního Východu a Afriky. Travel Channel je součástí portfolia Scripps Networks International, dceřinné společnosti celosvětově působící Scripps Networks Interactive, Inc. Lifestylové média portfolio společnosti zahrnuje také populární televizní a internetové brandy Food Network, HGTV, DIY Network, Cooking Channel a kanál zaměřený na country hudbu Great American Country.

Zábavný, informativní a inspirativní. Travel Channel nabízí unikátní, objektivní a přehledný pohled na cestování a zkušenosti cestovatelů. Program zavede diváky všech koutů naší planety, za nekonečným dobrodružstvím, kulinářským uměním, za eko-zeleným cestováním a na exkluzivní a luxusní místa.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz


O Channels:

Marketingová a distribuční společnost CHANNELS, s.r.o. působí na českém a slovenském trhu od roku 2003. Specializuje se na oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic. Channels v ČR a SR zastupuje 12 tématických televizních kanálů od společností The Walt Disney Company, FOX International a NGC EUROPE LIMITED, Scripps Networks International (UK) Ltd., Baby Network Limited a Playboy TV UK/Benelux Limited.

Více informací najdete na www.channels.cz


Eva Sedláčková, Channels, s.r.o., 28. 2. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.03.2013 • DMAX z nového transponderu družice Hot Bird 13B
28.02.2013 • Regionalnitelevize.cz expanduje do dalších sítí
27.02.2013 • KinoSvět - první neplacený 24 hodinový TV program zaměřený na dokumenty
25.02.2013 • Novinky v programové nabídce Skylink
25.02.2013 • Dnes odstartovala nová televize skupiny Markízy FOOOR!
23.02.2013 • Více kanálů v africkém paketu z družice Eutelsat 5 West A

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist