Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 21:35:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Křižovatky života - 7. a 8. díl: Nezodpovědné matky

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.08.2013


Ne všechny matky jsou pro své děti vzorem. Životní příběhy Petry a Sandry jsou každý jiný, přesto se něčím podobají. Obě zanedbávají své děti. Petra nechává zodpovědnost za péči o další potomky na nejstarší dceři a Sandra není schopná postarat se o domácnost a nutí své děti, aby za ni vše dělaly. Křižovatky života uvidíte v úterý 27. 8. a ve čtvrtek 29. 8. ve 20.15 na Primě.



7. díl – Matka má 5 dětí s 5 otci

Natálie Škodová (19) bydlí spolu s nezaměstnanou matkou Petrou (35) a s mladšími sourozenci Kristýnou (15), Jakubem (10), Leou (5) a s novorozencem Kryšpínem v Praze-Karlíně. Každé z dětí má jiného otce a rodina žije z podpory. Petra má na všechny děti výlučné právo, protože žádný z otců s nimi nechce mít nic společného. Všichni otcové platí alimenty, až na otce malého Kryšpína, Afričana Abadiho. Ještě předtím, než se Petra dozvěděla, že je těhotná, se s ní rozešel, přerušil s ní všechny kontakty a beze stopy zmizel. Petra měla první dítě už v šestnácti letech. Tento fakt ukazuje její nezodpovědnost a neznalost ochrany...

Jednoho dne Natálie potká svou matku na diskotéce. Je naštvaná, musela sama uložit sourozence do postele. Už delší dobu si chtěla někam vyjít, tak se domluvila s mladší sestrou Kristýnou, aby jí v případě nějakých problémů zavolala. Myslela si, že matka je u nějaké přítelkyně, ta ale místo toho flirtuje na diskotéce s muži. Petra se v očích dcery chová jako promiskuitní cvok. Natálie matku vytáhne z diskotéky a pohádají se, čemuž přihlíží několik zvědavců. Vtom zvoní telefon – volá Kristýna, potřebuje od Natálie pomoc. Dojde k ostré výměně názorů, zda by neměla jít pomoct Petra. Jedná se přece o její děti. Petra však nemá vůbec zájem, jde raději dál tancovat a flirtovat... Jedno z dětí se doma poranilo a Natálie si uvědomuje, že zcela nahrazovat matku a její povinnosti nemůže být jejím úkolem. Buď přijde máma k rozumu, nebo bude muset pomoct sociálka… ČR 2013. Režie: Róbert Šveda.

Uvidíte 27. 8. ve 20.15 hod. na Primě


8. díl – Líná matka zanedbává své děti

Není-li matka schopna postarat se o své děti, může to mít zničující následky. Sandra (39) dostala po rozvodu své děti do výhradní péče, a má tedy právo rozhodovat o tom, kde a jak budou žít. Bývalý manžel Tonda (41) žije v Praze na periferii a děti může vidět jednou za čtrnáct dní. Sandra nikdy nebyla zvyklá pracovat; teď tráví celé dny doma, nestará se ani o sebe a rozděluje domácí práce mezi své děti Magdu a Vojtu. Dobrosrdečný Tonda si málo všímá změn v rodině. Má náročnou práci, a aby rodinu uživil, musí hodně pracovat. Kvůli tomu vídá děti bohužel jen o víkendu a i během něho, když děti spí, ještě někdy pozdě večer pracuje. Vojta a Magda jsou u otce rádi, protože u něho mohou odpočívat. Podaří se Tondovi společně se sociálními pracovníky necitelnou matku přimět k zodpovědnosti? ČR 2013. Režie: Bořivoj Hořínek.

Uvidíte 29. 8. ve 20.15 hod. na Prima love


Stanislav Běle, Externí dodavatel pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.08.2013 • Nejnovější Partička bude plná emocí!
23.08.2013 • Prostřeno! Karlovarsko: krevety, čajový dýchánek i romská kuchyně
21.08.2013 • Búrlivé víno nedalo konkurenčnej reality šou šancu
21.08.2013 • Liga mistrů s Karlem Gottem trhla rekord!
21.08.2013 • Vincent Navrátil: Stal jsem se účastníkem zájezdu
21.08.2013 • Búrlivé víno naďalej kraľuje slovenskému televíznemu trhu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist