Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 12:31:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC DIGITAL rozširuje ponuku o sedem nových TV staníc

  Autor: UPC BROADBAND SLOVAKIA , e-mail: upc@upc.sk Přidané: 02.09.2013


Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, dnes rozšírila programovú televíznu ponuku o sedem nových TV staníc. Ide o stanice STV2 HD, Dajto HD, ČT :D/ ČT art, Animal Planet HD, CNBC, Crime & Investigation a Fightbox HD. Počet televíznych staníc v ponuke digitálnej televízie UPC tak oddnes dosahuje takmer 150 programov všetkých žánrov vrátane až 20 programov v HD kvalite.


„Cieľom spoločnosti UPC je ponúknuť zákazníkom všetky výhody digitálnej televízie, vrátane širokej škály atraktívnych programov. Zaradením nových staníc spoločnosť UPC opätovne potvrdzuje svoje úsilie poskytovať žánrovo a jazykovo rozmanitú programovú ponuku, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Zákazníci si môžu byť istí, že digitálna televízia UPC je najpohodlnejšou a najľahšou cestou, ako sa dostať k tej najzaujímavejšej televíznej ponuke v najvyššej technickej kvalite," uviedol generálny riaditeľ spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Stanice STV2 HD, Dajto HD a ČT :D/ ČT art sú v digitálnej káblovej televízii zaradené do základného balíčka Entry, a stanice Animal Planet HD a CNBC sú súčasťou najobľúbenejšieho balíčka Basic. Stanica Crime & Investigation je zaradená do balíčka Plus a stanica Fightbox HD do balíčka Filmbox.

Nová stanica českej verejnoprávnej televízie ČT :D/ ČT art ponúka vysielanie pre deti od 4 do 12 rokov (od šiestej ráno do dvadsiatej hodiny večer), a vysielanie zamerané na kultúru a umenie (od dvadsiatej do druhej hodiny rannej). CNBC predstavuje jednu z najpopulárnejších spravodajských staníc, ktorá je zameraná najmä na finančné a podnikové informácie z celého sveta, a stanica Crime & Investigation prináša obľúbené kriminálne seriály a dokumenty. Nové HD stanice ponúkajú vo vysokom rozlíšení vysielanie verejnoprávneho kanálu STV2, slovenskej televízie zameranej na mužské publikum s názvom Dajto, športového kanálu orientovaného na bojové umenia Fightbox a stanice o zvieratách Animal Planet.


O UPC DIGITAL:

Digitálna káblová televízia UPC DIGITAL ponúka spolu takmer 150 programov všetkých žánrov, vrátane 20 staníc v HD kvalite. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie. Či už ide o možnosť nahrávať až 4 programy súčasne, pozastavenie programu a následný návrat k sledovaniu od okamihu zastavenia, prehľadný elektronický programový sprievodca, možnosť nastavenia jazykovej verzie a celý rad ďalších. Služba UPC DIGITAL je dostupná v 30 slovenských mestách a jej výhody a prednosti už využíva viac ako 130 000 domácností.

Ďalšie informácie o službách UPC záujemcovia získajú na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na webe www.upc.sk, UPC na Facebooku a na zákazníckych strediskách.


Jaroslav Kolár, hovorca UPC BROADBAND SLOVAKIA


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.08.2013 • TÚ SR zastavil konanie o riešení sporu medzi spol. ANTIK a UPC
01.07.2013 • Televize Sport1 a Sport2 rozšiřují pokrytí o sítě NejTV
22.05.2013 • Počet HD programů v UPC vzrostl na 24
16.05.2013 • Exkluzivní TV nabídka UPC pro podnikatele
06.05.2013 • UPC zaraďuje STV2 HD počas konania MS v hokeji
06.05.2013 • Veľká májová kampaň UPC: internet s rýchlosťou 150 Mb/s za 5 eur!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist