Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:17:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Ze světa | Články
 

Jo Sherlocková jmenována víceprezidentkou pro obchod, Universal Networks International

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 26.11.2013


NBCUniversal dnes oznámila jmenování Jo Sherlockové do role víceprezidentky pro obchod společnosti Universal Networks International. Ve své nové funkci se zaměří na další šíření placených televizních kanálů z portfolia NBCUniversal v regionech Afriky, Beneluxu, střední Evropy a Skandinávie. Tuto novinku oznámil Colin McLeod, výkonný ředitel pro Emerging Markets, který je jejím přímým nadřízeným.


Sherlocková bude svou funkci vykonávat v Londýně a zaměří se na obchodní aktivity značek portfolia Univesal Networks International (UNI), bude zodpovědná za posílení těchto značek v nabídkách operátorů a za oblast prodeje reklamy.

McLeod uvedl: “Jsme rádi, že můžeme přivítat Jo v týmu. Její bohaté zkušenosti výrazně podpoří obchodní strategii a zajistí další obchodní příležitosti.”

Jo Sherlocková dodává: “Je pro mě velice vzrušující stát se součástí dynamických obchodních aktivit společnosti UNI a dále rozvíjet její vysoce kvalitní portfolio mezinárodních kanálů.”

Sherlocková přechází do UNI z BT, kde měla na starosti rozvoj obchodních vztahů a distribuci kanálů z portfolia BT Sport. Předtím pracovala na seniorských sales a business pozicích ve společnostech Miramax, BT, The Walt Disney Company a Bloomberg. Svou kariéru nastartovala ve společnosti Viacom.

Toto jmenování provází řada důležitých změn v rámci portofila UNI. Její vlajková loď, kanál Universal Channel prošel v nedávných měsících ve všech zemích změnou vizuálního stylu a komunikace, se zahájením prodeje reklamy v Chorvatsku. Další z významných kanálů, 13th Street byl lokalizován v Polsku (13 Ulica) a kanál Telemundo byl úspěšně spuštěn ve 48 zemích Afriky. Růst kanálu Universal Channel pokračuje jeho uvedením v portofliu Canal Digitaal v Holandsku a Skylinku v České republice.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Veronika Alexová, TV CONSULTING, zastoupení Universal Channel v České republice a na Slovensku


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.05.2013 • Film oceněný Zlatou palmou v Cannes přinese na Slovensko a do České republiky Film Europe
30.04.2013 • CME oznámila finanční výsledky za 1. čtvrtletí
16.11.2012 • Inna Puhajková novou posilou sportovní redakce TV Nova
14.04.2012 • Polskie Radio zahájí řádné vysílání DAB k příležitosti mistrovství v kopané EURO 2012
24.03.2012 • Film Europe s evropským filmem na Hong Kong International Film & TV Market (FILMART)
24.01.2012 • Česko-slovenský film Nickyho rodina vidělo 6,6 milionů diváků televize ARD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist