Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 00:27:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 21. 6. - 22. 6. 2014

  Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 20.06.2014



Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Útěk ze Sibiře – Sobota 21. 6. 2014 / 15:35 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=Y5dtYF6gt38

Drama, založené na skutečné události z roku 1940, popisuje útěk mezinárodní skupinky vězňů z ruského gulagu. Uprchlíci se vymaní ze sevření nelítostné sibiřské zimy, projdou oblastí jezera Bajkal a překročí Transsibiřskou magistrálu. Před sebou však mají ještě mnohem krutější zkoušky lidské odolnosti a vůle, poušť Gobi, Himálaje a Tibet. Zachrání se až po 4 000 mílích v Indii.

Útěk ze Sibiře
Drama / Dobrodružný / USA / Spojené arabské emiráty, 2010, 127 min
Režie: Peter Weir
Hrají: Jim Sturgess, Colin Farrell, Ed Harris, Saoirse Ronan, Mark Strong, Alexandru Potocean,Gustaf Skarsgård, Sebastian Urzendowsky, Dragos Bucur, Zahary Baharov, Valentin Ganev,Sattar Dikambayev a další


Traffic - nadvláda gangů - Sobota 21.6.2014/ 21:50 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=miWW3pP2VCQ

Ve Spojených státech je pro teenagera snazší dostat se k heroinu než k alkoholu. Drogy jsou jednoznačným strašákem nejmocnější země světa. Někteří se ho mohou pokoušet nevidět, jiní vést možná zdánlivě beznadějný boj. Slovo "traffic" má v angličtině tři různé hlavní významy - doprava, obchod a styky. Ve světě drog, který se týká úzké skupiny lidí jen zdánlivě, se vyskytují všechny tři - narkoobchod, jeho distribuce a rozbujelá síť korupce a vlivných styků.

Traffic
Krimi / Drama / Thriller / USA / Německo, 2000, 147 min
Režie: Steven Soderbergh
Hrají: Michael Douglas, Don Cheadle, Jacob Vargas, Benicio Del Toro, Dennis Quaid, Tomas Milian,Catherine Zeta-Jones, Emilio Rivera, Erika Christensen, Miguel Ferrer, James Lew, Albert Finney,Ben Scott, Luis Guzmán, James Brolin, Enrique Murciano, Rena Sofer, Topher Grace, Salma Hayek, D. W. Moffett, Stephen Dunham, Margaret Travolta a další


Mary a Max – Neděle 22. 6. 2014/ 19:25 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=EsJoQSaOM_s

Dvě rozdílné povahy, dva rozdílné osudy a půlka světa spojuje tento animovaný příběh, který vypráví o přátelství dvou zcela odlišných lidí, kteří se znají jen prostřednictvím svých dopisů. Mary Daisy Dinkle, baculaté osmileté holčičky žijící na předměstí australského Melbourne a Maxe Horowitze, velmi obézního čtyřiačtyřicetiletého Žida žijícího v pulsujícím New Yorku, trpícího Aspergerovým syndromem. Film sleduje Maryino dospívání a Maxův přechod ze středního k pozdnímu věku a objevuje mezi nimi silné pouto, které překoná o hodně víc než obvyklé kamarádské vzestupy a pády.

Mary a Max
Animovaný / Komedie / Drama
Austrálie, 2009, 89 min
Režie: Adam Elliot
Hrají: Toni Collette, Philip Seymour Hoffman, Eric Bana, Barry Humphries, Bethany Whitmore a další


Obhájce – Neděle 22. 6. 2014 / 23:15 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=zYR_6V4S8Rc

V thrilleru OBHÁJCE ztvárnil Matthew McConaughey roli Michaela, “Micka”, Hallera, charismatického trestního advokáta v Los Angeles, jehož kanceláří je zadní sedadlo vozu Lincoln Continental. Po tom, co většinu své kariéry strávil obranou drobných kriminálníků, dostane z ničeho nic svůj velký životní případ: obhajobu bohatého playboye z Beverly Hills (Ryan Phillippe), který je obviněn z pokusu vraždy. To, co se ze začátku jeví jako jasný případ s velkým finančním výnosem, se rychle obrátí v děsivý souboj dvou mistrů manipulace a krizi Hallerova svědomí.

Obhájce
Drama / Krimi / Thriller / USA, 2011, 118 min
Režie: Brad Furman
Hrají: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, William H. Macy, Josh Lucas, John Leguizamo, Michael Peña, Bob Gunton, Frances Fisher, Bryan Cranston, Laurence Mason,Margarita Levieva, Pell James, Shea Whigham, Katherine Moennig, Michael Paré, Michaela Conlin, Trace Adkins a další



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Paw Patrol / Tlapková armáda – nové epizody! od pátku 20. 6. 2014 / 9:35 hod

Tlapková patrola je dobrodružný animovaný seriál pro nejmenší, v jehož hlavních rolích se představí šest statečných pejsků Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble a Skye.

Paw Patrol
Animovaný, USA, 2013, 25 min
Hrají: Gage Munroe a další


Rocket Monkeys – nový seriál! od pátku 20. 6. 2014 / 15:30 hod.

Pokud nejsou k dispozici žádní hrdinové, vesmír zavolá Guse a Wallyho? Rocket Monkeys! Tihle bratři nejsou nejbystřejší a nejchytřejší, a mají opravdu páchnoucí dech. Ale to je nezastaví dělat jen tu nejlepší práci! A s pomocí svého robota přítele YAY-OKA nemusí vždy dojít až ke zničení vesmíru. Nejsou to žádný géniové, ale Rocket Monkeys! jsou nadšení pro jakékoli intergalaktické dobrodružství a hlavně milují banány.

Rocket Monkeys
Animovaný, Kanada, 2012, 22 min
Režie: J. Falconer
Hrají: Mark McKinney, David Berni, Scott Thompson a další



Comedy Central Extra

Můj nejhorší týden (Worst Week) - episoda 5 a 6 – Sobota 21. 6. 2014 / 19:45 a 20:10 hod.

Sam Briggs se chce se svojí přítelkyní Melanií Claytonovou oženit. Mají se moc rádi, čekají spolu dítě. Jenže rodiče Mel - Angela a Dick - z toho nejsou zrovna nadšeni. Sam s Mel přijíždějí na oslavu Dickových narozenin, a tak začíná nejhorší týden Samova života... Worst Week je americká verze britského seriálu Nejhorší týden mého života.

Worst Week
Komedie - USA, 2008, 16x30 min
Režie: Adam Bernstein, Michael Spiller, Rob Greenberg, Mich…
Hrají: Kyle Bornheimer, Erinn Hayes, Nancy Lenehan, Kurtwood Smith, Christina DeRosa, Mindy Sterling, RonReaco Lee, Olympia Dukakis, Fred Willard, Philip Baker Hall, Ken Jeong, Octavia Spencer, Rachael Harris, Tamara Mello, Amy Yasbeck a další


Workoholics - Perné dny - Série 1, epizody 5 a 6 - Neděle 22. 6. 2014 / 18:05 a 18:30 hod.

Ústřední postavou seriálu je čerstvý absolvent vysoké školy Matt Peyser (Fred Savage). Pří hledání prvního zaměstnání se mu podaří získat místo u firmy Upton-Weber. Plný ideálů a představ se s chutí pustí do práce. Je přesvědčen o tom, že jeho nasazení a skvělé nápady nezůstanou bez ocenění v podobě důležitější pozice. Jeho prapodivní spolupracovníci ho však rychle vyvedou z omylu a ukáží, že cesta na vrchol nebude tak snadná, jak si představoval.

Workoholics
Komedie, USA, rok: 1997 / 22 min
Režie: Fred Savage, Robert Berlinger, James Widdoes, Steve a další
Scénář: Will Gluck, Steve Tompkins
Hrají: Fred Savage, Debi Mazar, Michael Adler, Allison Smith, Danica McKellar, Sara Paxton,Christina Cabot, Emily Kuroda, Nancy Lenehan, Tara Karsian, Alexander Gould, Earl Boen, Karla Tamburrelli, Victor Raider-Wexler a další



English Club TV

více na www.english-clubtv.cz

When in Rome - Rande v Římě - Sobota 22. 6. 2014 / 20:00 hod.

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka.V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne minci…a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky?

When in Rome
Komedie / Romantický / USA, 2010, 87 min
Režie: Mark Steven Johnson
Scénář: David Diamond, David Weissman
Kamera: John Bailey
Hrají: Kristen Bell, Josh Duhamel, Alexis Dziena, Danny DeVito, Will Arnett, Dax Shepard, Jon Heder, Kate Micucci, Anjelica Huston, Peggy Lipton, Don Johnson, Alexa Havins, Keir O'Donnell,Geoffrey Cantor, Elizabeth Olin, Lee Pace, Cassidy Gard, Kristen Schaal, Luca Calvani, Bobby Moynihan a další


“Labour of Love” - Středa 25. 6. 2014 / 16:45 hod.

Vzdělávací program, na bázi rozhovoru, o lidech, kteří jsou nadšení pro jejich nekonvenční práci. Podělte se o životní zkušenosti Londýňanů, kteří obrátili prostou práci v práci, kterou dělají s velkou láskou. V jedné z epizod tohoto seriálu se též setkáte s Markem Powellem, ikonou mezi krejčími, který již 30. let šije obleky na míru ve slavné čtvrti Soho.


Pro satCentrum připravil Axocom, 20. 6. 2014




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/RIOXdi Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.06.2014 • Správní muži pijí jen kolalokovu limonádu. Už padesát let
15.06.2014 • Prostřeno! Ujíždějí Plzeňáci na pivu?
14.06.2014 • Partička 16. června: Geňa ve slušivém latexu
13.06.2014 • Tipy na víkend 14. 6. - 15. 6. 2014
12.06.2014 • Gestapo, zbraně a „pochoutky“ – smrtící mix na Prima ZOOM
12.06.2014 • Letní schéma skupiny Nova ve znamení českých filmů a seriálů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist