Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 15:52:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

KRIMINÁLKA: ODDĚLENÍ KYBERNETIKY (CSI: Cyber) od 6. 1. na AXN

  Autor: AXN CZ/SK , e-mail: info@axn.cz Přidané: 06.01.2016


Druhá letošní novinka (CSI: Cyber) navazuje na úspěchy předešlých "Kriminálek", má 13 dílů a uvidíme ji na AXN každou středu. Nový tým řeší vraždy, sexuální přestupky či vydírání prováděné s pomocí internetu, kyberkrádeže, hackerské útoky a další podobné případy spadající do jurisdikce FBI.


Nový tým FBI vedený speciální agentkou Avery Ryan (Patricia Arquette) se vrhá na řešení případů z oblasti kyberzločinu. Mezi spolupracovníky patří otec-samoživitel a bývalý speciální agent námořnictva Elijah Mundo (James Van Der Beek), odborník na hackerství Daniel Krumitz (Charley Koontz), bývalí hackeři Raven Ramirez (Hayley Kiyoko) a Brody Nelson (Shad Moss) či zástupce ředitele Simon Sifter (Peter MacNicol).

Jejich úkolem je řešit všechny vraždy, sexuální přestupky či vydírání prováděné s pomocí internetu, kyberkrádeže, hackerské útoky a další podobné případy spadající do jurisdikce FBI.


Jsou vám povědomí?

PATRICIA ARQUETTE

Patricia hrála už v Kriminálce Las Vegas, určitě si ji pamatujete jako hlavní hrdinku ze seriálu Medium, a viděli jste ji i ve filmu Chlapectví nebo seriálu Impérium - Mafie v Atlantic City. Za roli ve filmu Chlapectví dostala Oskara, Zlatý glób a ceny BAFTA Awards, Critics' Choice Award a SAG Awards. Stala se tak jednou ze třinácti hereček, které za jednu roli získaly všechny prestižní ceny. Ostatně cen a nominací má na svém kontě už skoro stovku!


PETER MACNICOL

Peter MacNicol se proslavil jako podivínský John Cage z Ally McBealové, Larry Flenhardt ze seriálu Vražedná čísla, Elliot Randolph ze seriálu Agenti S.H.I.E.L.D


Co jste možná nevěděli:

• Postava hlavní hrdinky Avery je inspirována skutečnou kyberpsycholožkou Mary Aiken

• Kriminálka: Oddělení kybernetiky je prvním (a zatím jediným) spin-offem „Kriminálek”, ve které je hlavní postava žena

• Kriminálka: Oddělení kybernetiky je v současné době jediný seriál z celé śérie „Kriminálek”, který se natáčí. Kriminálka Las Vegas (první z celé série) měla 15 řad, druhá v pořadí Kriminálka Miami nás bavila 10 sezón. Třetím seriálem ze stejné série je pak Kriminálka New York s 9 řadami.


KRIMINÁLKA: ODDĚLENÍ KYBERNETIKY (CSI: Cyber)

USA, 2015, 1. řada 13 epizod (natáčí se druhá řada)
Hrají: Patricia Arquette, Peter MacNicol, Shad Moss, Charley Koontz, Hayley Kiyoko, James Van Der Beek a další

Premiéra první řady ve středu 6. ledna na AXN


O AXN:

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION:

Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com) a společnost Sony Pictures Entertainment patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. Sony Pictures Television (SPT) disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 31 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 18 produkčních společností v 10 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 126 kanálů ve 168 zemích s více než 980 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network (GSN), TV kanálu 3D 3net a obchodní společnosti ITN Networks. SPT patří k předním národním prodejcům inzerce a zisky z inzerce zajišťují obchodní zásoby pro SPT přidružené společnosti, včetně Rural Media Group a DrOz.com.


Zdroj: Kristina Maixnerová, AXN CZ/SK


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.01.2016 • Nechte se zasněžit dokumenty na Prima ZOOM ve 2. týdnu roku 2016
07.01.2016 • Dnes na Prima ZOOM: James May na Měsíci
06.01.2016 • Diváci dnes nejvíce sledují filmy a sport, erotika je menšinový žánr
05.01.2016 • Dnes na AXN startuje premiérový sci-fi seriál POSLOVÉ (The Messengers) [ 1 ]
04.01.2016 • Dokumenty 2016 na Prima ZOOM
02.01.2016 • TV tipy Universal Channel v prvním týdnu roku 2016

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist