Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 23:20:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - DVB-T | Články
 

Užite si október s Viasatom a Plustelkou a ušetrite!

  Autor: Towercom , e-mail: info@towercom.sk Přidané: 06.10.2016


Televízna platforma Plustelka, ktorej prevádzkovateľom je spoločnosť Towercom, v spolupráci s Viasat pripravili pre nových, ako aj pre verných zákazníkov, ktorí sledujú alebo chcú sledovať obľúbené dokumentárne stanice Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature, pestrú jeseň v podobe zaujímavých darčekov a najmä ušetrených peňazí.


Noví zákazníci Plustelky majú jedinečnú šancu ušetriť až 30 EUR pri zakúpení DVB-T2 set-top boxu Alma Plustelka. Od 1.októbra ponúka Plustelka pri zakúpení Alma T300HD Plustelka jesennú zľavu 30 EUR z koncovej ceny zariadenia alebo 15 EUR z koncovej ceny modulu Plustelka SMIT alebo Strong, ak si zákazník zároveň objedná platenú programovú ponuku minimálne na 3 mesiace. Akcia platí do 15. novembra 2016 alebo do vyčerpania zásob.

Ponuku je možné využiť u každého zmluvného predajcu Plustelky, ktorý nové zariadenie aj zaregistruje a aktivuje rozšírenú ponuku Plustelka Štandard, tak aby bolo prijímacie zariadenie okamžite pripravené na príjem Plustelky. Zákazník k tomu navyše získa ešte jeden mesiac ako extra bonus. Takže ak doteraz niekto váhal, teraz je ten správny čas na Plustelku.

Plustelka si zároveň cení aj vernosť svojich existujúcich zákazníkov, pre ktorých pripravila špeciálnu súťaž. Každý zákazník Plustelky, ktorý bude mať v posledný októbrový deň, teda 31.10.2016, uhradený aspoň 1 mesiac plateného balíčka Plustelka štandard, bude automaticky zaradený do žrebovania o atraktívne ceny. Odmenených bude až 6 šťastných účastníkov, pričom 1. cenou je špičkový 43-palcový televízny prijímač LG s podporou DVB-T2/S2/C HEVC, CI+ slotom, USB, Wifi a HbbTV. Druhou až šiestou cenou je ročné predplatné Plustelka Štandard.

Podrobné informácie o kompletnej ponuke Plustelky a Voľnej telky získajú diváci na webovej stránke www.plustelka.sk, na infolinke 0650 44 44 00 alebo u predajcov anténovej techniky.


O spoločnosti Towercom, www.towercom.sk

Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete rozhlasových a televíznych vysielačov a prevádzačov, terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercom, a.s. patria vysielatelia najvýznamnejších slovenských a českých televíznych a rozhlasových staníc, prevádzkovatelia EKS sietí, významní poskytovatelia EKS služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších osôb. Towercom, a.s. zabezpečuje pre koncových užívateľov (divákov) prístup k vysielaniu programo-vých služieb slovenských vysielateľov, ktorý o poskytovanie takejto služby spoločnosť požiadali prostredníctvom technického prostriedku na zabezpečenie príjmu prostredníctvom prístupovej karty pod názvom Voľná telka. Towercom ,a.s. je rovnako prevádzkovateľom retransmisie pod obchodnou značkou Plustelka.

Spoločnosť Towercom, a.s. patrí do skupiny Macquarie Infrastructure Funds, ktorá patrí medzi významné svetové infraštruktúrne fondy.


Bratislava, 6. októbra 2016, Michal Šuran, Marketing Manager, Towercom


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.09.2016 • Rozširovanie pokrytia 1. multiplexu - Voľná telka teraz ešte bližšie k divákom
22.09.2016 • Diváci v Praze a Středočeském kraji mohou v experimentálním vysílání DVB-T2 sledovat kanál FunBox 4K, který nedávno zahájil ostrý provoz
09.09.2016 • Plustelka už vysiela v modernom štandarde DVB-T2
31.08.2016 • České Radiokomunikace spouští testování přijímačů pro novou generaci televizního vysílání DVB-T2
28.08.2016 • Výluka televizního a rozhlasového vysílání v pondělí 29. 8. 2016 z vysílače Zlín/Tlustá hora
25.08.2016 • Towercom prináša divákom v rámci DVB-T nový Ultra HD program - FunBox 4K

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist