Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 07:54:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Televize E! přináší seriál o populární zpěvačce Mariah Carey

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 09.12.2016


Televizní kanál E! Entertainment zavede diváky do pozadí soukromého života jedné z nejvíce oslavovaných popových umělkyň všech dob - zpěvačky, textařky a producentky Mariah Carey! 8 hodinových episod nabídne VIP přístup do zákulisí hodně očekávaného turné “Sweet Sweet Fantasy”, které ji zavede do Evropy a Afriky.


Jednotlivé díly představí nejen samotnou pop divu, její kariéru a milostný život, ale také její rodinu a kamarády, díky jejichž podpoře se jí daří zůstat na vrcholu.

“Těším se, že budou mít moji fanoušci příležitost nahlédnout do mého soukromého světa a vydat se se mnou na dobrodružnou jízdu po Evropě a Africe,” říká Mariah Carey. “Já sama si natáčení tohoto dokumentárního seriálu báječně užívám a věřím, že i Vy se budete skvěle bavit.”

Legendární zpěvačka, jež proslula například hity “All I Want for Christmas is You,” “Honey,” a “We Belong Together,” získala za svou dosavadní kariéru 5 cen Grammy, 32 cen Billboard Music, 21 cen World Music a 10 cen American Music. Je mámou dvou dětí a momentálně je zasnoubená s miliardářem Jamesem Packerem. Její hudební turné se skládá z 28 vystoupení v Evropě a Africe. Do Evropy zamíří Mariah po 10 letech.

Je mámou dvojčat a momentálně je zasnoubená s miliardářem Jamesem Packerem. Mariah se také velkou měrou zapojuje do dobročinných aktivit, například Save the Music, World Hunger Relief, Elton John AIDS Foundation a Make-A-Wish Foundation.


O E! Entertainment Television:

V České republice je kanál E! dostupný v nabídce O2 TV, Skylink, T-Mobile TV, Nej TV, Poda a Dragon Internet. Na Slovensku pak v nabídce Orange, Satro, Slovanet a Tes Media. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk


O NBCUniversal International Networks:

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, The Style Network and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí a Ivana Finlay-Notman, TV Consulting - zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.12.2016 • Současná opera Láska zdaleka skladatelky Kaijy Saariaho v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 10. prosince
05.12.2016 • Vydejte se v prosinci do světa s Travel Channel!
04.12.2016 • Prosinec bude dokumentárně bohatý na Prima ZOOM
02.12.2016 • Přímé přenosy Formule 1 na stanicích Sport1 a Sport2 sledovalo o 24 % víc diváků než minulou sezónu
30.11.2016 • Hopmanův pohár na Eurosportu
27.11.2016 • DIGI CZ nabízí u příležitosti fotbalového svátku El Clásico sportovní obsah včetně kanálů DIGI Sport na půl roku zdarma

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist