Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 13:05:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Lifestylová stanice TLC slibuje v sezóně 2017-2018 ještě více inspirativních a překvapivých původních pořadů

  Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 21.04.2017


V sezóně 2017-2018 se TLC rozhodla divákům přinést ještě více překvapivých momentů, a to díky řadě báječných původních a také populárních pořadů, které se vracejí zpět na obrazovky a které diváci milují. Ať už jde o svatby, vztahy, legendární osobnosti, úžasné dorty nebo životní milníky, TLC přináší autentické, přesvědčivé příběhy, kvůli kterým se diváci stále vracejí k obrazovkám.


„Úspěch sítě TLC spočívá v její jedinečné schopnosti prezentovat pozoruhodné příběhy ze skutečného života a oslavovat život ve všech jeho barvách a se všemi jeho složitostmi,“ říká Alexandra Tiganas, Channel Director, Discovery Networks CEE. „Naši diváci se rádi ztotožňují s obyčejnými lidmi žijícími výjimečné životy a libují si ve sledování excentrických osobností a šokujících momentů. Rozhodli jsme se, že tento rok přineseme divákům ještě více oblíbených příběhů, osobností a pořadů s novým aktuálním obsahem, který zajistí, aby byla TLC i nadále jedna z nejpoutavějších sítí v regionu, o které se nejvíce mluví,“ doplňuje Alexandra Tiganas.

Oblíbený pořad Jak si vybrat správné šaty tento rok slaví desáté výročí. Později v tomto roce se vrací druhá řada britské verze tohoto populárního seriálu, Jak si vybrat správné šaty: UK, ve které David Emanuel zachrání další britské nevěsty ve chvíli, kdy to nejvíce potřebují. Velmi populární seriál 90 dní do svatby posouvá tento žánr na další úroveň a vrací se jako spinoff s názvem 90 dní do svatby: o 90 dní dříve.

Buddy Valastro s rodinou jsou zpět a i v deváté řadě seriálu Král dortů – nejpopulárnější globální franšízy sítě TLC – budou vyrábět úžasné dorty. Taky tentokrát dokáže rodina Valastrových, že pokud rodina spolupracuje, není nic nemožné. O zábavu se postarají také slavné osobnosti Theresa Caputo z pořadu Médium z Long Islandu a Whitney Thore z pořadu Můj velký tlustý a báječný život, které uvidíte v nových řadách těchto populárních seriálů.

Již dlouho je síť TLC domovem milých rodin a v roce 2017 zde přibude jedna nová, excentrická rodina. Seriál Vlasová bohyně představí Christinu Olivu a její rodinu ze Staten Islandu z New Yorku, jak buduje své vlasové impérium. Vrací se také jiné populární pořady prezentující milníky a další životní události jejich hrdinů, jako jsou Kate plus 8, rodina Busbyových z pořadu Obklopeni dcerami, Malí lidé, velký svět, Manželky sestry a mnoho dalších.

TLC představí veselý až dojemný pořad Doktor Christian vás prohlédne, upřímný seriál plný emocí, ve kterém doktor Christian Jessen osobně řeší případy pacientů, kteří potřebují jeho pomoc. Dvacáté výročí smrti princezny Diany potom TLC oslaví příběhem ženy, která okouzlila miliony lidí svou krásou a osobitým šarmem. Tříhodinová globální událost Diana: tragédie nebo zrada? podrobně vylíčí teorie zabývající se Dianinou smrtí a poskytne další pohled na samotnou princeznu, hnutí, které vytvořila, a svět, který za sebou zanechala.


Nejvýznamnější pořady sítě TLC pro sezónu 2017-2018:

Nové franšízy pořadů sítě TLC

• Jak si vybrat správné šaty (Say Yes to the Dress) – Částečně módní přehlídka, částečně svatební příběh a částečně rodinná terapie. Ve svatebním salonu Kleinfeld Bridal na Manhattanu není nikdy nuda. Každý rok si musí poradci v tomto předním butiku poradit s praktickými a emocionálními překážkami, které stojí v cestě včasnému dodání dokonalých šatů pro velký den každé z nevěst. Tento rok se setkáme s novou generací poradců a ambiciózních mladých stážistů, s nevěstami z celého světa, a hlavně s úžasnými šaty. V pořadu se představí nevěsty z řad celebrit, včetně například Elle King, výherkyně ceny Grammy. Dozvíte se, jestli tyto odvážné nevěsty naleznou svatební šaty, které splňují jejich nejdivočejší očekávání, a jestli se budou líbit jejich doprovodu.

• Jak si vybrat správné šaty: UK (Say Yes to the Dress UK) – V roce 1981 navrhli David Emmanuel a jeho tehdejší žena Elizabeth pro princeznu Dianu pravděpodobně nejznámější svatební šaty na světě. David se ve druhé řadě britské verze populárního amerického svatebního seriálu chystá splnit sen celé řadě budoucích nevěst tím, že jim navrhne šaty. Podívejte se do svatebního salonu Confetti & Lace v Essexu v Anglii, jak David spolu s majitelkou Christine Dando a jejím talentovaným týmem pomáhá nevěstám s výběrem vysněných svatebních šatů, a jak se zaslouží o to, aby se jim před jejich velkým dnem dostalo pětihvězdičkového zacházení. Uvidíte nevěsty s náročnými požadavky, jejich tvrdohlavé partnery a spoustu drama a emocí. Nejvíce nátlaku vyvíjí nevěsty na nalezení dokonalých šatů – rozhodne se některá pro oslnivější svatební šaty nebo šaty s delší vlečkou, než měla princezna Diana? To se diváci dozví už v prosinci 2017.

• Král dortů (Cake Boss) – Buddy Valastro a jeho tým jsou zpět a díky jejich propracovaným kuchařským výtvorům je u nich v kuchyni ještě větší horko než kdy jindy. Buddy je jeden z nejznámějších uměleckých výrobců dortů ve Spojených státech a hlavní pekař v pekařství Carlo’s Bake Shop v Hobokenu v New Jersey. Diváci budou moct sledovat, jak to Buddy rozpálí pomocí dortové pyrotechniky, což se ukáže jako obrovská výzva pro celý jeho tým. V kočičí kavárně na kočičí svatbě je ve vzduchu cítit láska – bude se tu konat velká oslava výročí svatby Maura a Madeline. Buddy divákům předvede své taneční pohyby s extravagntním dortem ve stylu flamenca a bude porotcem soutěže v pečení, které se zúčastní místní policejní a hasičský sbor – během celé této události samozřejmě nebudou chybět fantastické dorty.


Nové seriály

• 90 dní do svatby: O 90 dní dříve (90 Days to Wed: Before the 90 Days) – Po úspěšně odvysílaném seriálu 90 dní do svatby a jeho pokračování 90 dní do svatby: šťastně až do smrti? přichází další prodloužení tohoto seriálu. Nejnovější přírůstek této franšízy nám představí páry, které mají online vztah na dálku, ale nikdy se nesetkaly osobně. Diváci se s nimi budou moci vydat na cestu do jiných zemí, kde se obě strany poprvé setkají a budou se snažit rozvinout svůj vztah. Na konci cesty bude páry čekat rozhodnutí, zda budou chtít pokračovat ve vztahu dále – jestli se spolu zasnoubí, vezmou se a následně vyřídí vízum K-1 – nebo zda se jeden z nich vydá zpět domů se zlomeným srdcem.

• Vlasová bohyně (Hair Goddess) – Vzrušující nový seriál sítě TLC představí velký byznys, a ještě větší osobnost Christinu Olivu, typický příklad ženy, která se sama vypracovala až nahoru. Christina se narodila a vyrostla na Staten Islandu a už v 18 letech si v garáži svých rodičů založila podnik zaměřený na prodlužování vlasů. Během tří let se jí podařilo získat tak velkou klientelu, že si mohla dovolit otevřít si svůj vlastní malý salon na Staten Islandu a postupně si najmout obě své sestry a sestřenici, aby pro ni pracovaly. Díky pomoci své rodiny může Christina svůj dnes už světoznámý salon zaměřený na prodlužování vlasů posunout o krok dál – přestěhovat ho do srdce Manhattanu. Diváci budou moct sledovat, jak se Christina a její rodina vypořádá se stresem, který se pojí s řízením nového salonu, a také jak se dá skloubit práce v rodinném podniku a zároveň si udržet dobré rodinné vztahy. Nový seriál odstartuje na obrazovkách v říjnu 2017.

• Doktor Christian vás prohlédne (Dr. Christian Will See You Now) – Tento zcela nový, upřímný a dojemný seriál představí doktora Christiana Jessena, jak osobně řeší případy pacientů, kteří potřebují jeho pomoc. Ve své zbrusu nové, moderní klinice poskytne doktor Christian a jeho špičkový zdravotnický tým svým pacientům jedinečnou a individuální péči, která je šitá na míru potřebám široké škály pacientů. Doktora Christiana a jeho tým navštěvují lidé s urgentními zdravotními problémy a vážným zdravotním stavem – od poruch plodnosti po různá duševní onemocnění – a na nejžádanější kliniku světa si přicházejí pro jedinečnou lékařskou konzultaci. Schůzka s Dr. Christianem je ujistí v tom, že ať už je jejich onemocnění či situace jakákoliv, doktor se svým týmem jim pomůže odhalit jejich příčinu, překonat jejich problémy a případně navždy změnit jejich život. Na seriál se mohou diváci těšit v srpnu 2017.


Nové řady populárních seriálů

• Můj velký tlustý a báječný život (My Big Fat Fabulous Life) – Syndrom polycystických vaječníků způsobil, že kdysi pružná a štíhlá tanečnice Whitney Thore přibrala až na váhu 180 kg. Trvalo jí to dlouho, ale dnes je se svým tělem spokojená a žije život naplno. Spolu s Whitney se vrací i báječná dobrodružství a o dramatické momenty nebude nouze. Je opět single, blond a nově také vlastní dům. Whitney zaujme čerstvý postoj k výzvám, které na 170kg tanečnici číhají – avšak nešťastná hádka s jejím novým nájemníkem společně se šokující zprávou končí katastrofou. Následují zkoušky a soužení a Whitney čekají lidská dramata, hádky a těžké taneční soutěže, které prověří její sílu a odhodlanost jako nikdy předtím. Novou řadu diváci uvidí v červnu 2017.


Speciály

• Diana: Tragédie nebo zrada? (Diana: Tragedy or Treason?) – Na dvacáté výročí úmrtí princezny Diany uvede TLC působivý příběh o ženě, která okouzlila miliony lidí svou krásou a osobitým šarmem, což dokazuje, že byla víc než jenom manželka prince. Měla svůj styl i osobitost, stala se módní ikonou, dbala na dobročinnost a byla velmi starostlivou matkou. Ukázala, co znamená být součástí královské rodiny – a to natolik, že se mnozí obávali, že by nakonec mohla svrhnout monarchii. Dianina smrt byla děsivou událostí, která šokovala celý svět. Stala se nešťastnou obětí tragické nehody, nebo byla terčem atentátu zrádného spiknutí? Příběh je produkován společností Jupiter Entertainment, týmem, který stál za hitem televizní sítě Investigation Discovery, JONBENÉT: NEVYŘEŠENÁ VRAŽDA. Tato tříhodinová globální událost podrobně vylíčí teorie zabývající se Dianinou smrtí a poskytne další pohled na samotnou princeznu, hnutí, které vytvořila, a svět, který za sebou zanechala. Speciál Diana: Tragédie nebo zrada? diváci uvidí přesně v den 20. výročí tragédie, tedy 31. srpna 2017.


O stanici TLC

TLC přináší nezaujatým způsobem pozoruhodné příběhy ze skutečného života, každý den prezentuje emoce, humor, naději a lidskost v různých žánrech pořadů, ve kterých uvidíte zajímavé rodiny, dojemné proměny a životní milníky. Od začátku roku 2017 dodnes se TLC řadí na sedmé místo mezi komerčními kabelovými sítěmi u žen mezi 25–54 lety v hlavním vysílacím čase. TLC je globální značka dostupná ve více než 89 milionech domácností v USA a 325 milionech domácností ve 220 zemích světa. TLC je součástí Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), kterou sledují celkem až 3 miliardy diváků z více než 220 zemí. Upokojuje touhu po poznání a baví diváky svými prvotřídními populárně naučnými, sportovními a dětskými programy.


Miluše Kozlíčková, PR, Media:List CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.04.2017 • El Clásico na DIGI TV bude premiérou Tomáše Ujfalušiho v roli televizního komentátora, DIGI TV nabídne také alternativní komentář El Clásika v podání
20.04.2017 • Discovery Channel představil své programové schéma pro sezónu 2017-2018
20.04.2017 • Čajkovského opera Evžen Oněgin v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 22. dubna 2017
17.04.2017 • DIGI TV odvysílá tenisový turnaj ATP Masters v Monte Carlu
16.04.2017 • Vše, co vás zajímá na Prima ZOOM v 16. týdnu
14.04.2017 • Discovery Channel uvede dokumentární seriál Zápasník

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist