Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 23:48:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zbrusu nový seriál Druhé manželky od 12. května ve 21:00 hod. na televizi E!

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 08.05.2017


Reality show Druhé manželky dává nahlédnout do komplikovaného života šestice žen žijících v Los Angeles. Na „druhé“ manželky je v Hollywoodu často nahlíženo jako na zlatokopky, které jen chtějí co nejvíce profitovat z úspěchů svých mužů. Osmidílný reality seriál nechává diváky nahlédnout do pestrého života šestice žen, které spojily svůj život s mocnými muži a umí si ho užít.


Shiva Safai, Katie Cazorla, Veronika Obeng, Shawna Craig, Tania Mehra a Morisa Surrey žijí v luxusu, kdy často ani neví, kolik pokojů má jejich dům, ale zároveň se musí přizpůsobit životu svých mužů i nevlastních dětí. Některé rozjíždějí vlastní kariéru, pro ostatní ale budou stále jen ty druhé, třetí, čtvrté či páté manželky svých mužů….. naštěstí ale mají jedna druhou a společně tvoří klub „druhých žen“.

Vstupte do životů těchto záviděníhodných „mužských trofejí“ v seriálu Druhé manželky exkluzivně na televizi E! od 12. května ve 21.00 hod.


Seznamte se s hlavními protagonistkami seriálu:

Shiva Safai – Shiva je snoubenkou a potencionální třetí manželkou realitního magnáta a developera Mohameda Hadida. Přes věkový rozdíl 32 let, který oba dělí a jeho pět dětí z předchozích vztahů, jsou Mohamed a Shiva po čtyřech letech stále zamilovaní. Jednou rozvedená Shiva je připravená se podruhé vdát, a přestože jí již Mohamed navlékl zásnubní prsten, stále se nemá k finálnímu vstupu do manželství. Vynahrazuje ji to tím, že ji rozmazluje, hýčká svou láskou a zahrnuje všemi dary, jaké si jen při svém životním stylu může dovolit.

Katie Cazorla – přestože jsou Katie a její snoubenec Walter spolu již přes 11 let, z toho 6 let zasnoubeni, jsou stále zamilovaní. Ačkoliv se má Katie stát Walterovou čtvrtou ženou, sama vidí svou situaci jako vlak, který se nezadržitelně řítí do zastávky „svatba“. Její starosti se točí kolem rozrůstajícího se nehtového studia a nejistého kroku do budoucna, který se rýsuje na obzoru. Snaží se najít rovnováhu mezi svým podnikatelským duchem a pozorností, kterou Walter potřebuje a zaslouží si ji.

Veronika Obeng – je třetí manželkou doktora Michaela Obenga, špičkového plastického chirurga z Beverly Hills. Dvojice má spolu tři děti a pět dalších dětí z předchozích vztahů. Aby zvládla být milující manželkou a matkou osmi dětí, stala se z Veroniky manažerka v praxi. Přesto nebo právě proto, se pod tlakem být nejlepší matkou, milující ženou a partnerkou bez vady na kráse.

Shawna Craig – je pátou ženou herce Lorenza Lamase. Je to žena svobodného ducha, která se svým mužem, držitelem mnoha seriálových ocenění a lamačem srdcí, žije šest let. Poté, co obětovala svá nejlepší léta péči o Lorenza a jeho rostoucí děti, je Shawna připravena stanout v záři reflektorů a věnovat se své modelingové a herecké kariéře.

Tania Mehra – téměř 20ti letá Tania se brzy stane druhou manželkou Deana Bornsteina. Ovšem už jen představa, jak za tři měsíce naplánovat tu nejokázalejší svatbu pro 300 hostů, Taniu zmáhá. Její nároky na perfektně odvedenou práci jsou vysoké a k titulu „Bridezilla“ nemá daleko.

Morisa Surrey – ve svých necelých 30ti letech je Morisa novou ženou doktora Marka Surreyho a zároveň také novou nevlastní matkou roztomilého chlapečka. Tato blonďatá, veselá a nezkrotná dáma často ovšem mluví dříve než přemýšlí ….

Seriál Druhé manželky produkovala společnost Studio Lambert a All3Media America pod vedením Stephena Lamberta.

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a je dostupný v ČR v nabídkách T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Veronika Tamchynová a Martina Zvířecí, TV Consulting – zastoupení televizních kanálů E! Entertainment v ČR a SR






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.05.2017 • Vzhůru na palubu dobrodružství Prima ZOOM v 19. týdnu
05.05.2017 • freeSAT a Da Vinci Learning prinášajú súťaž o iPad mini a ďalšie skvelé ceny
03.05.2017 • Nový seriál o perle Jadranu - Dubrovníku - startuje už dnes na Viasat History
03.05.2017 • MS 2017 v hokeji budú v RTVS najväčšou športovou udalosťou roka
02.05.2017 • Pět a půl dne nonstop hokeje - šampionát na ČT sport začíná
02.05.2017 • Květnové programové tipy HBO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist