Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 14:53:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prima Comedy Central přináší českým divákům zábavu už dva roky!

  Autor: Prima Comedy Central/FleishmanHillard , e-mail: info@fleishman.com Přidané: 16.12.2017


Comedy Central je jeden z nejúspěšnějších zábavných televizních kanálů na světě. Jeho česká verze Prima Comedy Central se poprvé objevila na televizních obrazovkách před dvěma roky - 14. prosince 2015. Za tu dobu přinesl tento kanál českým divákům spoustu zábavy, humoru a legendárních seriálů. Společnost Viacom se tak díky tomu stala předním mezinárodním portfoliovým hráčem televizních kanálů v České republice.


U příležitosti oslav připravila Prima Comedy Central exkluzivní vánoční překvapení. Diváci se mohou těšit na maraton vánočního humoru nebo na novoroční stand-up show s Lukášem Pavláskem.

Prima Comedy Central, kterou provozuje Viacom International Media Networks pod sdílenou značkou Primy, byla českému publiku představená v roce 2015. Stala se tak prvním volně dostupným kanálem společnosti ve střední a východní Evropě. Díky tomu, že diváci všude na světě milují humor, se stal Viacom během oněch dvou let největším mezinárodním poskytovatelem tematických televizních kanálů. Viacom přes satelitní a kabelové přijímače nabízí také kanály Nickelodeon, NickJr a MTV.

Během prvních dvou let přinesla Prima Comedy Central na televizní obrazovky celou řadu komediálních seriálů v českém znění. Za všechny můžeme uvést například ikonu animovaného špionážního žánru seriál Archer, policejní sitcom Brooklyn 99, rodinné seriály Rodinka na kousky a Goldbergovi nebo animované sci-fi Rick a Morty. Nezapomeňme ani na legendární stand-up komičku Amy Schumer nebo na nejnovější díly Městečka South Park a Griffinových. Fanoušci českého humoru si na Prima Comedy Central také najdou to své. Z lokální produkce stojí za zmínku mimo jiné stand-up show Comedy Club.

Při této příležitosti si Prima Comedy Central nachystala speciální program. Připravte se na třídenní maraton plný vánočních stromečků, dárků a sladkostí. Vánoční Městečko South Park, Americký táta, Muž hledá ženu, nebo Nová holka jsou naplánované na 24. – 26. prosince!

Tým komiků ve složení Lukáš Pavlásek, Miloš Knor, Karel Hynek, Tigran Hovakimyan a mnozí další budou české diváky bavit v sedmi nejlepších epizodách Comedy Clubu během posledních hodin roku 2017. Třešničkou na novoročním dortu první hodiny roku 2018 představuje speciál s Lukášem Pavláskem na téma Alkohol, Čechy a Rock'n'Roll.

Ještě dřív, než se pustíte do vánočního maratonu, nezapomeňte na nové díly Amyina plodného lůna, které na obrazovkách už běží anebo na premiérovou sezónu Archera (22. prosince). V novém roce se díky Prima Comedy Central vrátí na obrazovky populární seriál Jak jsem poznal vaší matku a nezapomeneme okořenit špetkou humoru ani prezidentské volby!

Nejnovější informace o programu stanice Prima Comedy Central a oblíbených komediálních seriálech sledujte na Facebooku www.facebook.cz/comedycentralcz nebo na www.primacomedycentral.cz.


O společnosti Viacom International Media Networks:

Vysílání stanic společnosti Viacom International Media Networks je dostupné ve 40 jazycích a 700 milionech domácností ve169 zemích. V regionu střední a východní Evropy je společnost přítomná prostřednictvím televizních značek jako Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., MTV a Paramount, které vysílají lokalizovaný prémiový obsah své mezinárodní původní tvorby a také původní lokální produkci.


Michaela Šťastná, Account Executive | Consumer & Technology, FleishmanHillard


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.12.2017 • Už vás nudí klasické pohádky? Vyzkoušejte letos skutečný život na Prima ZOOM!
15.12.2017 • Kateřina Pauláthová na startu obřího slalomu SP v Courchevelu
13.12.2017 • Premiérové seriály na AMC vrcholia
13.12.2017 • Dokumentární seriál Ambulance ukazuje práci záchranářů v 360 stupních
11.12.2017 • Finále Major League Soccer - Toronto a Seattle rok poté
11.12.2017 • Will Smith v pořadu National Geographic NEOBYČEJNÁ PLANETA

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist