Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 10:38:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Will Smith v pořadu National Geographic NEOBYČEJNÁ PLANETA

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 11.12.2017


Herec, producent a scénárista Will Smith se stává průvodcem 10 dílného seriálu filmaře Darrena Aronofskyho a producentky Jane Root. Seriál společností přichází s novými dějinami přírody a vědními žánry ve výpravné cestě natočené ve 45 zemích, na šesti kontinentech a ve vesmírném prostoru. Skupina elitních astronautů vypráví mimořádný příběh Země z jedinečné perspektivy sledování planety z vesmíru: Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott a Peggy Whitson


National Geographic oznámil, že kandidát ocenění Akademie, herec Will Smith („Ali“, „Štěstí na dosah“, „Muži v černém I, II, III“) se stal hostitelem jejího nového 10dílného seriálu NEOBYČEJNÁ PLANETA z dílny tvůrce nominovaného na cenu Akademie Darrena Aronofskyho („matka!“, „Černá labuť“, „Requiem za sen“) a cenou Akademie ověnčené producentky Jane Root („Amerika: Příběh o Spojených státech“, „80. léta: Dekáda inspirace“). Smith učinil oficiální oznámení na své stránce na Facebooku s krátkou videoukázkou. Smith provází diváky na epické cestě po celém světě a do vesmíru v seriálu NEOBYČEJNÁ PLANETA, který je příslibem napínavého, nelehkého výletu po planetě Zemi i za její hranice, a který potvrzuje, že opravdu neexistuje žádné místo jako náš domov. Seriál společností Nutopia a Protozoa Pictures má mít premiéru v březnu 2018, a to na celém světě na kanálu National Geographic, ve 172 zemích a 43 jazycích.

Odkaz na stažení videa: https://files.natgeonetworks.com/_7WNaNhfuOxx-KR
Odkaz na upoutávku na YouTube: https://youtu.be/o40U8Mn9fUA

NEOBYČEJNÁ PLANETA je mimořádný příběh Země – naší zvláštně vystavěné, vzájemně propojené planety – a o tom, proč je zvláštní a jedinečně překypující životem v převážně neznámé, ale drsné kosmické aréně. Seriál ukotvuje elitní skupina astronautů, kteří vidí větší obrázek Země; poskytují jedinečné pohledy a vyprávějí osobní vzpomínky na naši planetu viděnou z vesmíru.

Na seriálu NEOBYČEJNÁ PLANETA spolupracoval Aronofsky s nadšením s jedním ze svých oblíbených talentovaných herců. „Jsem u vytržení, že mám v posádce Willa Smithe, který bude naším seriálem provázet. Jeho charisma, inteligence a lidskost projekt ohromně pozvednou a pomohou diváky upoutat u tohoto jedinečného příběhu o ohromujících zázracích, které umožňují život na Zemi,“ řekl.

„Spojením s ničím nesrovnatelné přitažlivosti Willa Smithe, která je jako z jiného světa, s našimi hvězdnými astronauty, kteří doslova vyšli z tohoto světa, vyprávíme neuvěřitelný příběh o složitosti naší planety,“ říká Tim Pastore, prezident, vedoucí tvorby původních programů a produkce, National Geographic. „Díky tomu, jak Aronofsky a Root příběhy osobitě podávají, bude NEOBYČEJNÁ PLANETA neuvěřitelným vizuálním požitkem, který bude přenášet diváky od mikroskopických ke kosmickým rozměrům, což jim umožní uvidět a ocenit naši planetu jako nikdy předtím.“

„Naším cílem je dát novou podobu faktografickým programům a poskytnout divákům filmovou podívanou, jakou nikdy předtím neviděli“, říká Root. „Rozkryjeme vědu, která se skrývá za naší úžasnou planetou, a přijdeme s příběhy, které jsou zábavné a provokativní; a kdo se pro to hodí lépe než vizionář Darren Aronofsky a jeho partneři v Protozoa Pictures, nedostižný Will Smith a náš tým legendárních astronautů?“

Jako doplněk k Smithově kouzlu vnesou astronauti NEOBYČEJNÁ PLANETA do vyprávění jedinečný pohled a emoce a utkají z dramatických, inspirativních sekvencí a vědy magické zákruty osudu, které umožnily, že se život na Zemi objevil, prospívá a přetrvává. Jejich osobní zkušenosti jsou bránou k životně důležitým tématům zkoumaným v celém seriálu, včetně geneze života, smrti, dýchání, divokosti kosmu, lidské inteligence, oběti, tvorby půdy a dalších.

• Chris Hadfield – První kanadský astronaut, který velel Mezinárodní kosmické stanici a jediný Kanaďan, který se kdy dostal na ruskou kosmickou stanici Mir na oběžné dráze. Hadfield opustil Zemi třikrát a strávil ve vesmíru celkem 166 dnů.

• Jeff Hoffman – se zaznamenanými 21,5 miliony mílí ve vesmíru letěl Hoffman, tento astronom a bývalý astronaut původem z Brooklynu, celkem pětkrát a jedním z letů byla první mise k Hubbleově kosmickému dalekohledu.

• Mae Jemison – Bývalá astronautka Jemison právě oslavila 25. výročí své vesmírné mise na palubě lodi Endeavour. Do historie se zapsala jako první žena tmavé pleti ve vesmíru.

• Jerry Linenger – Bývalý astronaut Linenger, který přežil nejhorší požár na palubě orbitální kosmické lodi, strávil téměř pět měsíců na ruské vesmírné stanici Mir a jen na této misi absolvoval 50 milionů mil.

• Mike Massimino – První člověk, který poslal tweet z vesmíru, bývalý astronaut Massimino, se podílel na dvou raketoplánových misích s cílem opravit Hubbleův kosmický dalekohled.

• Leland Melvin – Jediný člověk, který byl draftován do NFL, aby letěl do vesmíru, bývalý astronaut Melvin. Do vesmíru se podíval dvakrát a strávil tam více než 565 hodin.

• Nicole Stott – přezdívaná „uměleckou astronautkou“, bývalá astronautka a aquanautka Stott, která se stala prvním člověkem, který ve vesmíru maloval, má na kontě 104 dní ve vesmíru a téměř tři týdny v podmořské laboratoři Aquarius.

• Peggy Whitson – Astronautka Whitson právě dokončila svou třetí cestu do vesmíru a vytvořila rekord NASA v nejdelším pobytu v něm – 665 dnů.


Will Smith

Jako herec, producent a hudebník prožil Will Smith, dvakrát nominovaný na Oscara a vítěz Grammy, rozmanitou kariéru, do níž patří filmy, účinkování v televizi i multiplatinové nahrávky.

Smithova rozsáhlá filmografie zahrnuje transformativní vylíčení živoucích ikon ve filmech „Ali“, „Štěstí na dosah“ a „Diagnóza: šampión“. Stal se hlavní hvězdou v mimořádném seznamu filmů, včetně „Hitch: Lék pro moderního muže“, „Já, legenda“, „Já, robot“, „Den nezávislosti“, „Muži v černém I, II, III“ a „Sebevražedný oddíl“ a nejnověji se objevil ve filmu „Collateral Beauty: Druhá šance“. Jeho dalším projektem je nadcházející fantastický filmový dramatický film „Bright“, který je naplánován na 22. prosince výhradně pro Netflix. Smith v současné pracuje na Disneyho „Aladdinovi“, v roli Džina, který bude uveden 24. května 2019, a objeví se rovněž v Ang Leeově filmu „Gemini Man“.

Svou kariéru zahájil jako hudebník, který prodal miliony nahrávek po celém světě, než přešel do televize s rolí v oblíbeném filmu „Fresh Prince“. V roce 1998 spolu s partnerem Jamesem Lassiterem založil produkční a manažerskou společnost Overbrook Entertainment, která vyprodukovala řadu špičkových filmů a televizních projektů.

Vedle svých uměleckých úspěchů založil se svou manželkou Jadou nadaci Will & Jada Smith Family Foundation. Jde o neziskovou a dobročinnou organizaci, jejímž cílem je zlepšovat život a investovat do organizací a iniciativ, které se věnují tradičně přehlíženým komunitám.

Aby byl výčet produkčního týmu NEOBYČEJNÁ PLANETA úplný, jeho spoluproducentem a showrunnerem je Arif Nummohamed („Nejkrásnější místa světa“, „Jak vytvořit planetu“).


National Geographic Partners LLC

National Geographic Partners LLC je společný projekt National Geographic Society a 21st Century Fox Channels. Spojuje dohromady televizní kanály National Geographic a média National Geographic s orientací na spotřebitele. Zahrnuje magazín National Geographic, National Geographic Studios, související digitální a sociální platformy, knihy, mapy, média pro děti a doplňkové aktivity zahrnující cestování, zážitky, světové události, archivní prodeje, katalog, licence a obchodování po internetu. 27 % výtěžku National Geographic Partners LLC je použito na financování vědy, bádání, ochrany a vzdělání. Patří sem jak dlouhodobé výrazné projekty, tak činnost National Geographic Society (NGS). Za svých 128 let působení se NGS vždy snažila proniknout ještě hlouběji a tím posunout hranice vědění a dostat se blíže k veřejnosti. V současné chvíli oslovuje National Geographic více než 730 milionů lidí v 171 zemích a v 45 jazycích. Pro více informací navštivte www.natgeotv.com nebo www.nationalgeographic.com


Mgr. Lada Dobrkovská, Channels, zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR, natgeotv.com/cz, foto: National Geographic


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.12.2017 • Finále Major League Soccer - Toronto a Seattle rok poté
10.12.2017 • V 50. týdnu nás na Prima ZOOM čeká návrat cestovatelského krále
07.12.2017 • Vánoční fotbalové El Clásico budou na DIGI TV komentovat Kohák s Pazderkovou
05.12.2017 • Eurosport - domov zimních sportů
03.12.2017 • Prosincové dokumentární zajímavosti na Prima ZOOM
01.12.2017 • UK Championship na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist