Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 08:14:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Vánoční fotbalové El Clásico budou na DIGI TV komentovat Kohák s Pazderkovou

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 07.12.2017


Fotbalové Vánoce začínají o den dříve. V sobotu 23. prosince se uskuteční vrchol roku španělské fotbalové La Ligy v podání tradičního El Clásika. Zážitek ze sledování utkání Realu Madrid s Barcelonou nabídne svým divákům DIGI TV, která bude duel v sobotu 23. prosince od 13:00 na kanálu DIGI Sport 3 HD exkluzivně vysílat.


DIGI TV k zápasu tradičně připravila bohatý doprovodný program. Diváci se znovu mohou těšit na tzv. El Clásico jinak, tedy alternativní komentář utkání na druhé zvukové stopě, tentokrát v podání Jakuba Koháka a Ivy Pazderkové.

„El Clásico je mezi fotbalovými fanoušky velkým pojmem. Je to bez nadsázky největší událost španělského fotbalu vůbec. Jsme proto rádi, že můžeme toto tradiční střetnutí Realu Madrid s Barcelonou opět zprostředkovat českým fanouškům. Diváci se mohou těšit na nabité předzápasové studio s fotbalovým expertem Michalem Hrdličkou, originální alternativní komentář, ale také na bezprostřední pozápasové ohlasy přímo ze stadionu,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

Iva Pazderková a Jakub Kohák jsou dlouholetí přátelé a velmi dobře sehraní baviči. Alternativní komentář El Clásika bude tedy zajímavý jak pro pánské, tak i dámské publikum. Zatímco Jakub Kohák je zarytým fanouškem Barcelony, Iva Pazderková bude na straně Realu Madrid. „S Ivou to bude něco nového. Bude to El Clásico v mužsko-ženském stylu,“ říká Jakub Kohák. „El Clásico. Klasická hudba je věc, které se věnuji dlouho, takže určitě vyhrají ti, kteří zahrají všechny ty kuličky, které jsou tam napsané,“ naznačuje Iva Pazderková, která se proslavila v show Na stojáka, že komentování v jejím podání bude hodně netradiční. Na fotbalový svátek lákají ve videopozvánce. V týdnu před El Clásikem navíc Michal Hrdlička s dvojicí herců a bavičů odvysílá svou tradiční talk show Česká ulička.

Diváci, které zajímá výhradně zápas, se nemusejí obávat, že by byli ochuzeni o profesionální komentář a postřehy odborníků. „El Clásico budeme vysílat i v klasickém komentáři, o který se postarají komentátoři Tomáš Bahník a Marek Skáčik. Přímo na stadionu Santiago Bernabéu v Madridu pak budeme mít redaktora Tomáše Hallona, který ihned po zápase zprostředkuje rozhovory s hráči,“ láká ke sledování zápasu Viktor Blažek, šéfredaktor DIGI Sportu.

Předzápasovým studiem provede diváky Michal Hrdlička. V programu má připravené například vyhlášení soutěže La Liga Experience, tedy soutěže o dva zájezdy na zápas La Ligy mezi Realem Sociedad a Barcelonou. Předzápasové studio začne 23. prosince ve 12:30 na kanále DIGI Sport 3 HD. DIGI TV zároveň na svých stránkách www.novadigitv.cz připravila podrobný návod, jak si naladit alternativní zvukovou stopu.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 7. 12. 2017
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.12.2017 • Eurosport - domov zimních sportů
03.12.2017 • Prosincové dokumentární zajímavosti na Prima ZOOM
01.12.2017 • UK Championship na Eurosportu
01.12.2017 • MS vo florbale žien na Arena Sport
28.11.2017 • Prosincové programové tipy E! Entertainment
27.11.2017 • Prosincové premiéry na Viasat History

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist