Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 10:08:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Zákazníci freeSAT-u môžu vďaka mesačnému voľnému vysielaniu Viasat Explore začať objavovať nové dobrodružstvá

  Autor: mediamedia/freeSAT , e-mail: info@mediamedia.sk Přidané: 02.02.2018


Mesiac plný dychberúcich filmov o dobrodružstvách z divočiny, inžinierskej vynaliezavosti, o nebezpečných zvieratách i vzrušujúcich dokumentov pre fanúšikov extrémnych športov alebo technológií. To všetko sa dá nájsť na kanáli Viasat Explore, ktorý si môžu všetci zákazníci freeSAT-u užívať počas celého februára.


Skupinka skúsených inžinierov ďaleko od civilizácie v katastrofickej situácii, z ktorej musí nájsť únikovú cestu. To je premisa dobrodružného programu Únik (Escape). Protagonisti sa nachádzajú vo vraku a ich jedinou šancou dostať sa preč je postaviť z neho nové vozidlo. Bude to vzducholoď, lietadlo alebo auto na vzduchovom vankúši? Alebo niečo, čo doteraz nikto nevynašiel? To zistíte v piatich epizódach prvej série od 21. februára.

Veľká rybárska súťaž (The Big Fish Off) je rybačka v najlepšej forme. Zábavná šou pre celú rodinu sa začína 19. februára. Sledovať môžete dvoch profesionálov a dve celebrity súperiacich v troch rybárskych disciplínach o honor najlepšieho rybára. Čaká vás nielen samotné vzrušenie zo zápasu s prírodou, ale aj krásne panorámy a šikovné rybárske tipy.

Zlatá horúčka ožíva v šou s názvom Austrálski zlatokopi (Aussie Gold Hunters). Desať úplne nových epizód predstaví súboj dvoch zlatokopeckých tímov a ponúkne aj pohľad do ich životov a ťažkých podmienok. Seriál, ktorý je kombináciou dokumentu, expedície a programu o životnom štýle, sa začína už 1. februára.

Zamysleli ste sa niekedy nad tým ako sa stavajú najdlhšie tunely, najmodernejšie mrakodrapy, najrušnejšie metrá a najväčšie vojnové lode? Odpoveď už nehľadajte, nájdete ju na Viasat Explore. Výstavba obrov (Building Giants) sa začína v piatok 2. februára.

Austrálsky Divoký západ skrýva mnohé prekvapenia. Sledujte Zberateľov v púšti (Desert Collectors), aby ste objavili jedinečné poklady a zároveň sa mohli aspoň prostredníctvom obrazovky kochať úžasnou scenériou austrálskeho vnútrozemia. Šou možno sledovať od 4. februára.

Ak vám v žilách koluje benzín, určite si užijete program GRIP - prekonanie rýchlosti (GRIP - Beat the Speed). Ten od 4. februára predstaví najnovšie automobilové trendy, fascinujúce testy a najzábavnejšie historky o štvorkolesových vozidlách.

Najväčší suchozemský dravec sveta uniká v seriáli Aljašský lov (The Hunt Alaska). Vzrušujúci program dokumentuje prenasledovanie medveďa hnedého kodiaka lovcami na desaťdňovej expedícii. Podarí sa im dostať túto vyše tri a pol metra vysokú šelmu vyzbrojenú ostrými pazúrmi a mohutnými čeľusťami? To zistíte už od štvrtka 1. februára.

Viasat Explore bude k dispozícii všetkým zákazníkom freeSAT-u aj v prípade, že ho nemajú v predplatenom balíku. Voľné vysielanie sa začína 1. februára a končí sa 28. februára 2018. Kanál si možno naladiť na pozícii 51. Viac informácií nájdete na sk.freesattv.tv.


Miloslav Surgoš, PR Manager, mediamedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.02.2018 • Nickelodeon na předvolbě Skylink Ochutnávka
01.02.2018 • Další program v nabídce FLIX TV - dětský Nickelodeon
01.02.2018 • M7 Group uvádí na evropské obrazovky stanici Travelxp HD
31.01.2018 • RTL Deutschland zahájí vysílání nové televizní stanice s americkými seriály
25.01.2018 • freeSAT vlani ponúkol viac obsahu i nový portál pre zákazníkov
24.01.2018 • Filmový kanál FilmBox od společnosti SPI sledují v České republice 2 miliony uživatelů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist